se uita pe strada dupa alte femei?
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
val77 spune:
nu am nimic impotriva faptului ca se uita dupa fete pe strada si eu la randul meu daca vad un barbat frumusel ma uit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
c ine, El? Hahaha, nu stiu cit se uita el, da' eu ma uit!!! si ii mai arat si lui vreo puicuta mai bunicica... In plus mai si comentam una alta!!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
ralu_trancu spune:
el nu se uita. chair mi se pare anormal ca nu se uita deloc.eu... ma uit, dar cand sunt cu el ma uit si eu mai rezervat, ca sa nu se zica"ia uite-o si pe aia ! cu sotul de mana si se uita la altii!!"
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
“Noi dam impreuna note tipelor bine care trec pe strada
si tipilor
Simona”
"Ce spuneti de ditamai femeia cu copil acasa ca si-a spart capul cand urca in maxi-taxi din cauza ca admira un "zan"??
Ei bine, IO sunt aia! Si cand am ajuns la serv. si mi-au spus colegii ca am sange pe frunte mi-am dat seama ca de "extaz" nici durerea n-am simtit-o!
Deci se poate si..invers! Iar cand i-am povestit sotului ce mi s-a intamplat, ma asteptam sa se enerveze. Iar pe el, din contra, l-a bufnit rasul si isi inchipuia faza...
Liliac1”
Bravo! Ceva imi spune ca viata voastra personala este mai ferice decit a celor care fac crize de gelozie in asemenea situatii.
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"Mie mi se par neseriosi barbatii care se uita pe strada dupa femei..."
Pareri si pareri. Mi se pare sa ma uit dupa o femeie pe strada. Cu rezerva nuantei. Daca-s cu partenera, mai mult decit discret. Astfel si nu deloc, intrucit exista in mine un compartiment de profil, si a ma face ca-l ignor, pentru a face pe plac cutarei instante mai mult sau mai putin puritane, n-ar fi cel mai destept lucru din lume.
Cind sint singur, o fac mult mai viu. Imi permit sa afirm ca acea privire nu intra in categoria libidinosului. Pur si simplu admir acea femeie cu cit imi cere sufletul. La bani marunti si in termeni de Bariera Vergului, si de-aia se si imbraca multe Eve de-i bine sa ai acasa apa rece la dus sau barim o incuietoare solida la baie.
Nu am interpelat (adeca agatzat) dudui pe strada. Poate din timiditate, poate nu.
Maruta spune:
ce-i frumos si lui Dzeu ii place ... daramite lui barbati'miu
atat cat DOAR se uita e OK ... asa ca i le arat si EU ...
oricum i-am demonstrat ca "de agatat" agat mai repede ca el ... pacat ca la demonstratie eram cu cainele in lesa ... care a binevoit sa sara la individul care urma sa fie "agatat" ...
de atunci ma trimite peste tot cu cainele
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
Andrusha spune:
Mi se pare ok sa se uite pe strada si dupa altele/altii, dupa cum fac si eu, dupa cum banuiesc, face toata lumea. a sustine ideea ca se uita doar la mine, ca are oki doar pentru mine, mi se pare exagerata. Atata vreme cat okilor li se ofera o multitudine de stimuli nu poti zice ca nu te uiti, ca nu observi ce e deosebit, nu inregistrezi ce-ti place. Poate mai incolo cand incepi sa prelucrezi toata treaba asta intervine controlul, educatia.
Deci al meu se uita si mi se pare in regula, nu mi se pare ceva deosebit.
Si eu observ barbatii bine care trec pe langa mine. O faza haioasa se petrecu asta vara, cand spre servici, eram vreo 3 tipe, toate preocupate si grabite sa ajungem care incotro . La un moment dat ne depaseste un tip, ooo, o sa va zic ca nici macar nu i-am vazut figura prea bine, dar toate trei in urmatorii 5-6 pasi ne-am impiedicat. A fost simpatica faza, ne-am uitat unele spre altele si-am zambit complice.
Cei care nu se uita, ma gandesc ca pot avea ceva probleme cu spiritul de observatie, sunt foarte obositi, au preocupari care le acapareaza totalmente interesul (cum ar fi de exemplu o sotie extraordinara sau orice altceva de exemplu niste datorii ce trebe neaparat achitate ), etc etc)
A si mai e ceva, au facut unii niste cercetari care sustin faptul ca barbatii ar avea campul vizual cumva mai redus decat al femeilor, astfel ca atunci cand vrea sa observe ceva in lateral, nu prea este suficient doar sa se uite cu coada okilor, si ca sa vada ar trebui sa intoarca si capul .
Pa, pa
Andrusha
mcbeal spune:
Apropos de zgaiala barbatilor, mi-am amintit ceva amuzant. Sunt un pic off-topic, ca nu-i pe strada ci... in casa.
La noi o data pe saptamana (miercurea) vin gunoierii sa ridice gunoiul.
Intr-o dimineata de miercuri (acu' vreo luna), stateam eu linistita in fata oglinzii si ma dadeam cu crema pe fata. Cand mi-am intors privirea spre geam (locuim la parter) am observat cum doi gunoieri stateau in fata geamului si se uitau la mine ca la televizor (cine stie de cand urmareau 'spectacolul'). Sigur ca in momentul in care m-am uitat spre ei s-au intors repede, de parca i-as fi prins furand porumb.
Ca te uiti dupa una dezgolita pe strada, ma rog, nu e pe gustul meu, dar e mai de inteles, privind lucrurile din prisma barbatului. Da' ce-o fi oare asa de fascinant la una care se da cu crema dimineata? Pe cuvant ca nu inteleg.
Oricum, de atunci trag jaluzelele miercuri dimineata inainte de a ma da cu crema pe fata ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Am inceput sa ma uit mai mult in oglinda si sa vad ce-i place si mai comentez si eu cu el despre tipe ca sa vada ca vad si ...nu ma supar.
paula2003 &
Alexandra
Maruta spune:
mcbeal - langa crema de fata era si o lotiune de corp ?
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul