se uita pe strada dupa alte femei?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Si al meu se uita, nu ostentativ, dar imi dau seama din discutia de dupa:
Io: "Mama, ce picioare lungi avea gagica aia!"
El: "Care gagica?
Io: "Eh, a trecut pe langa noi.Pacat ca n-ai vazut!"
El: "Mda, dar n-ai vazut ce fatza cazuta avea?"
Io: "Pai parca nu vazusei"

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Al meu se uita numai daca tipa e blonda (kulmea, si eu is blonda... ) si daca are fusta scurta...
si cand ii dau un ghiont, cica a intors capul fara sa vrea, pur si simplu i-a atras privirea...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ca bine zici, in plus al meu e si chelbos!

quote:
Originally posted by energy

quote:
Originally posted by mcbeal

[quote]
Nu stiu, probabil sunt eu defecta, dar pe mine nu ma atrag deloc tipii 'model', gen Brad Pitt, Leonardo di Caprio etc. Mai degraba imi place un tip nu foarte aratos, dar care are un 'ceva' anume.

nici pe mine nu ma atrag cine stie ce frumuseti... mi-au placut intotdeauna tipii mai plinuti, cu cel mai plinut m-am si maritat, dadea impresia de bunastare, de belsug .
Da' acum nu ca l-as refuza pe Brad Pitt....

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

al meu nu se uita sau s-o fi uitand si io nu observ !?

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Mai,aici in Canada femeile sunt foarte modeste si mie tare imi place asa....mi-e groaza cind vin in Romania si vad majoritatea femeilor imbracate de zici ca se duc sa pozeze pt.Playboy.Asa ceva aici vezi doar intr-un striptease club(sp), sau prostituatele.Mie mi se pare foarte exagerat sa te imbraci asa ziua n`eameaza mare...si mie imi place sa ma ingrijesc si se uita barbatii dupa mine chiar daca nu port fusta scurta si decolteu de sa-ti sara gemenii afara....Vrei sa te duci la mare cu familia le mai vezi pe toate in costumu` lu Eva....du-te dom`le la nudisti.Cum sa-i explici la copilul tau de ce tanti e goala?? Sau de ce tanti are baloane pe piept?....Ce sa mai spun de sot??
Sunt sigura ca majoritatea dintre voi nu sunteti de acord cu mine...da..deh...fiecare cu parerea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

mie imi place cum se imbraca femeile in romania, in america, in olanda, le vezi vara in slapi turcesti(vara trecuta slapii aia cu banda intre dejte, de burete au facut ravagii)si iarna in adidasi.eu cunosc o duoamna profisoara care merge la ore cu bocancii rupti, cu gauri, ii ies sosetele gri barbatesti prin papuc, oribil.
nu zic sa exagereze romancele cu "tzoale" scumpe cand nu au de unde, dar nici sa te dai mare duoamna si sa umblii cu unghiile de la picioare netaiate si galbene iesindu-ti din slapii turcesti numai fiindca "io-s o duoamna ce..."...oricum...zic si eu...aaaa...si am mai vazut ceva, olandezoaicele astea multe umbla iarna in fusta si cizme fara strampi(ciorap de dama) , cu pielea goala si piciorul gol bagat direct in cizma, si vara multe gagici daca nu sunt in slapi sunt cu cizme de iarna, negre.barbatii(in ultimii ani) cu pantaloni oribili in culori vii , cu vedere la glezna, nu-s ce moda homosexuala e asta(scuze) dar mie mi se face instantaneu greatza cand vad un barbat in toata firea, imbracat in pantaloni cu vedere la glezna, fara ciorapi si cu piciorul gol bagat direct in pantof, probabil pus de nevasta, sa fie la "ultimul racnet" impus de creatorii homosexuali de mode si modele ......scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Am citit raspunsurile pe care le-ati dat si mai mai sa fac pe mine de ras
Si al meu barbat se uita dupa femei,dar nu foarte insistent...are bodyguard-ul langa el.La noi oricum e ceva normal,dupa parera mea.Mai mult decat atat,eu sunt aia care se uita insistent si care face comentarii de tot felul.
Depinde si de barbat...cat de "cuminte e".Oricum pe strada nu poate face nimic,poate doar niste pe care sa le memoreze si...atat

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, normal ca se uita, doar casnicia nu aduce si orbirea :))) Ca doar si io ma uit :))) la tipi :0 Ne uitam de obicei impreuna si comentaaaam !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu nu ma uit dupa alti barbati.nu simt nevoia.nu accept nici ca el sa se uite la alte femei.nu accept nici un fel de atentie acordata femeilor in general.sunt geloasa si imi place.el stie si nu il deranjeaza.si el e gelos.imi place asa.suntem unici.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai sa va spun. Au dreptate cele care spun ca moda a luat-o razna in Romania. Zone din ce in ce mai intinse sunt la vedere si, pe onoarea mea, sunt multe care au ce arata. Fuste scurte, atat la poale cat si la talie, bluze scurte in ambele sensuri, ce mai ramane? Chilotii normali probabil ca s-au desfiintat, au ramas doar tanga, iar sutien se poarta numai cu conditia sa fie push-up!
Si va intreb: daca in fata mea merge, se apleaca, sta picior peste picior, se da jos din masina una ca asta, ce-as putea face, altfel decat sa-mi cada falca?
Cel mult sa nu ma fac de cacao, adica sa nu-mi curga balele la vedere, iar daca sunt cu nevasta, sa nu fiu mitocan si sa ma uit lung, eventual sa ma impiedic, sa nu-i dau satisfactie fotomodelului de ocazie.
Pentru ca, desi ochii au iesit de mult si sunt pe la brau, desi imaginatia da la o parte putinul ce i-a mai ramas pe corp puicutei, n-as schimba-o pentru nimic in lume cu cea pe care o iubesc eu. Nici macar de-o tura.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput