se uita pe strada dupa alte femei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sotul meu are un stil foarte aparte de a se uita dupa femei pe strada...Arunca o scurta privire dupa care iti poate descrie in amanunt cum arata respectiva...Cica e defect profesional
Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Al meu nu intoarce capu' pe strada dupa ele pentru ca toata ziua fundul lui sta in masina, deci trage ocheade de la volan...Il vad si eu cum se uita dupa una, alta, dar nu ostentativ. Priveste si trece mai departe!
Acum ce face cand este singur...treaba lui!
Si eu ii arat de multe ori tipe bine si le comentam, fara rautati.

Dar nu pot zice ca i-au ramas ochii la vreo gagicutza cat timp a fost langa mine!! Nu mi-a dat niciodata motive sa ma indoiesc de el.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

noi dam impreuna note tipelor bine care trec pe strada
si tipilor

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ca se uita sau ca ii arat eu...consider ca nu-i nici o problema atat timp cat nu-i ostentativ...sa-i curga balele sau sa-i inchid eu gura (la propriu). Si in fond este de intzeles ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!
Dar ce spuneti de ditamai femeia cu copil acasa ca si-a spart capul cand urca in maxi-taxi din cauza ca admira un "zan"??
Ei bine, IO sunt aia! Si cand am ajuns la serv. si mi-au spus colegii ca am sange pe frunte mi-am dat seama ca de "extaz" nici durerea n-am simtit-o!

Deci se poate si..invers! Iar cand i-am povestit sotului ce mi s-a intamplat, ma asteptam sa se enerveze. Iar pe el, din contra, l-a bufnit rasul si isi inchipuia faza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

normal ca se uita, ca nu-i de lemn, Pinnocchio nu era disponibil cand m-am maritat!!!

ca sa nu mai zic ca imi da si coate sa ma uit si eu, suntem mai rau ca mosii aia doi din Muppets (am uitat cum ii chema), mai si comentam toate pipitzele.Stiu ca-i urat, asta e!!!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Ca se uita sau ca ii arat eu...consider ca nu-i nici o problema atat timp cat nu-i ostentativ...sa-i curga balele sau sa-i inchid eu gura (la propriu). Si in fond este de intzeles ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!
Dar ce spuneti de ditamai femeia cu copil acasa ca si-a spart capul cand urca in maxi-taxi din cauza ca admira un "zan"??
Ei bine, IO sunt aia! Si cand am ajuns la serv. si mi-au spus colegii ca am sange pe frunte mi-am dat seama ca de "extaz" nici durerea n-am simtit-o!

Deci se poate si..invers! Iar cand i-am povestit sotului ce mi s-a intamplat, ma asteptam sa se enerveze. Iar pe el, din contra, l-a bufnit rasul si isi inchipuia faza...

am ras cu lacrimi..parca ma vad pe mine..

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

quote:
Originally posted by liliac1

am ras cu lacrimi..parca ma vad pe mine..

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Da, chiar ca-i amuzant! Mi-am si imaginat scena
Nu stiu, probabil sunt eu defecta, dar pe mine nu ma atrag deloc tipii 'model', gen Brad Pitt, Leonardo di Caprio etc. Mai degraba imi place un tip nu foarte aratos, dar care are un 'ceva' anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Si noi ne uitam, el mi le arata pe alea mai slabe ca mine, eu pe alea ma naspa ca mine , da' eu is numa' buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by mcbeal

[quote]
Nu stiu, probabil sunt eu defecta, dar pe mine nu ma atrag deloc tipii 'model', gen Brad Pitt, Leonardo di Caprio etc. Mai degraba imi place un tip nu foarte aratos, dar care are un 'ceva' anume.

nici pe mine nu ma atrag cine stie ce frumuseti... mi-au placut intotdeauna tipii mai plinuti, cu cel mai plinut m-am si maritat, dadea impresia de bunastare, de belsug .
Da' acum nu ca l-as refuza pe Brad Pitt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

si sotzioru' meu mai arunca okiade la inceput, si nu-mi era tocmai pe plac, da nici n-am facut o tragedie. Am gasit insa o metoda de a-l dezvatza de asta, pe domnu' holtei: intorceam capu' dupa toti barbatzii dragutzi pe strada, ostentativ si privind luuung in urma lor. Puterea exemplului a functionat, aku io-s singura femeie de pe strada cand suntem impreuna

Mergi la inceput