Balante (dez)echilibrate (13)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
vlada spune:
L-am vazut si pe ala.. e f misto..se cheama "Head in the clouds".
Andreea si Vlad
Iubirea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Cary spune:
Andreea binenteles ca ne-am intepat contra rubeolei,dar nu e STAS,adica verisoara mea si-a facut un antigripal si a avut gripa in toamna respectiva de 3 ori,asa ca trage tu concluzia!!!
Cand esti pre dispus faci oricum!
Pupici tuturor.
carmita_baby spune:
Buna fetele
Nu Cary, nu m-a furat , de fapt cu riscul de a dezamagi nu am avut rochia de mireasa pentru ca deocamdata am facut numai cununia civila, cea religioasa ramane sa o facem in Romania la anul pentru ca baiatul a ramas in urma mult cu munca de cand a murit tatal lui anul trecut in mai, de aceea o mai amanam un pic.. Nu pot sa zic ca a fost o cununie spectaculoasa, dar am avut alaturi familia si cateva prietene foarte apropiate, ma simt norocoasa
Deci intai am mers la primarie unde am fost cununati, iar mai pe urma am sarbatorit la restaurant unde toata lumea s-a simtit bine(asa ne-au zis )
Sunt tare fericita
Va pup cu mult drag
Cununia civila
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
Cary spune:
Carmen,ma bucur pentru voi,daca totul a iesit bine,asa cum v-ati dorit,caci asta conteaza cel mai mult!!!Crede-am ca vei pune poze cu rochia alba,dar o sa fiu rabdatoare pana la anul.
Numai bine si multa fericire va doresc!
Pupici tuturor!
silvana75 spune:
Carmen, casa de piatra, multa fericire si bucurii.
Fetelor, ce bine ca aveti ce modifica prin casa. Noi stam cu parintii si ne e foarte greu. Chiar zilele trecute ma gandeam ca ar trebui sa facem si noi ceva modificari la casa existenta, insa nu stiu daca vom putea, casa fiind veche din pamant batut. Ma gandeam sa mai facem o camera si astfel sa avem trei camere ale noastre separat de ai mei. Oricum ceva trebuie facut pentru ca copilul Paul creste si nu mai poate dormi cu noi in camera sau noi cu el
O zi buna va dorim
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
vlada spune:
Carmen sunteti f frumosi, fericiti si indragostiti ! Abia asteptam si pozele de al nunta...
Cary - de antigripal stiam ca exista mai multe tulpini de virusi, dar de rujeola, rubeola nu... ii facusei Priorix-ul ? Nu de alta, dar sa stiu la ce ma pot astepta...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Nu i-am facut Priorix-ul.
Doctora mi-a spus ca DACA el a avut o perioada in care i-a scazut imunitatea atunci e posibil sa faca orice!!!si ca e mai bine sa faca ACUM cand e mic,ca e o forma mai usoara!
In tot cazul mai avem putin si GATA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Nu mai povestiti de rubeola ca ma apuca groaza
Chiar imi trecuse teama de o vreme, dar mi-ati amintit ca ar putea Eva sa aduca de la gradi
Sper sa nu fie epidemie la noi pana la vara, ca mi-e tare frica sa nu pateasca ceva bebicul din burta ...
Silvana, fa un plan si vorbeste si cu sotul ... poate va sfatuieste si un constructor/arhitect ce se poate face. Ar fi fain sa mariti ...
Pupici tutror!
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
vlada spune:
Aaaa, credeam ca a facut peste Priorix...dar ce vaccin i-ai facut contra rubeolei ?
Noi i-am facut absolut toate vaccinurile suplimentare si dr ne-a asigurat ca nu vom avea probleme..de-asta intrebam...
Gabi - pai bine, asa trebuie sa gandesti ?! Bineinteles ca bebe nu va pati nimic !
Silvana - succes si sa ne tii la curent cu planurile la casuta !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Am facut un HIBERIX,dar asta e,asa cum am mai spus,pentru toate este un inceput,vezi,pot sa-i multumesc Rebeccai ca nu mi-a adus rubeola de la gradi,cat am fost insarcinata,ca sa nu ma prinda stresul ca pe Gabi!
Trebe sa trecem peste toate ca n-avem incotro.
Salmida pe unde esti de nu mai apari ce ceai???