Continenta sexuala
Raspunsuri
Luizax spune:
spatiu mancat aiurea :PPpPPPp tz tz tz! sau tsk tsk tsk cum ar zice imhotep :)))
Luizax - karkotash shef!
MariaM spune:
Maine , poimaine...n-e inviti si la cursuri de Yoga..sau mai bine...Tantra Yoga...si n-e spui...era normal sa va invit si la asa ceva...dupa acest site ..pe care n-e inviti sa-l "vizitam"
Esti cumva prieten cu bivolaru?
gresesc??
Maria
reiki spune:
Oau la ce concluzie ai ajuns Maria. Ma intreb oare cum ai ajuns la finalul rationamentului tau? A fost greu?
Reiki
Ireland spune:
Lucruri deosebit de interesante,dar pentru a practica asa ceva trebuie sa constientizezi la ce iti ajuta, trebuie sa stii foarte bine unde vrei sa ajungi. Nu este un lucru bun sa te "joci" cu energiile. Cred ca iti trebuie o super-educatie ca sa poti practica asa ceva. Cine crede ca este un lucru simplu se insala.
reiki spune:
quote:
Originally posted by Ireland
Lucruri deosebit de interesante,dar pentru a practica asa ceva trebuie sa constientizezi la ce iti ajuta, trebuie sa stii foarte bine unde vrei sa ajungi. Nu este un lucru bun sa te "joci" cu energiile. Cred ca iti trebuie o super-educatie ca sa poti practica asa ceva. Cine crede ca este un lucru simplu se insala.
Am pus linkul asta in ideia ca poate poate practica cineva continenta sexuala si poate ne impartaseste si noua cite ceva. Este ceva total nou pentru mine si atractiv totodata. Normal ca sa practici ceva trebuie sa vezi daca iti foloseste.
Cu energiile intr-adevar nu te poti "juca" dar aici nu este vorba de joaca. Este vorba de energiile tale interioare pe care le poti directiona prin "educatie". Nu este nevoie de super educatie ca sa faci asta. Odata constient vei si simti energia din interior si pe cea care te inconjoara dar intr-adevar iti trebuie oarece practica.
Maria,
Nu am nici cele mai mici cunostinte de yoga si in mod sigur nu mi se potriveste, si mai cred ca sa poti practica yoga iti trebuie un profesor adevarat nu exemple ca Bivolaru. Eu nu vb din ce am vazut la televizor ci din alte surse. Si inca ceva continenta sexuala din cite am citit eu se practica cu partenerul stabil nu cu parteneri ocazionali.
Cu stiam,
Reiki
Lili2004 spune:
Scris este in Sfanta Biblie:
Onanismul este un pacat!!
Draga Reiki, nu te pacali sa-ti gasesti justificari pentru masturbarile tale zilnice, caci gresesti si se va intoarce pacatul contra ta...
Iubeste-ti sotia cum trebuie, ejaculeaza si faceti copii.
Caci asta este rolul familiei. Altfel ar fi agreate si casatoriile intre barbati. Ii fi unul din ala? bun de aruncat la ?
NU te supara, dar iti faci pacate prezentand lumii toate tampeniile...