HELP - pureci !!!

HELP - pureci !!! | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Am iesit si noi azi afara prin parculetz, si Liviu nu a mai purtat ciorapi lungi, dres, i-am pus pantalonul direct pe piciorusul gros si soseta scurta. M-am trezit cu el cu ciupituri pe picior si eu una pe mana. Sunt sigura ca e vorba de pureci si sunt disperata, nu stiu cu ce sa dau prin casa ca sa nu afecteze copilul.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

oho, da' nu-i grav:) spala lucrurile cu care ati fost imbracati si o sa fiti ochei. asa caram si eu puricii de la bunica acasa, dar dispareau o data cu spalatul. mai grav era daca aveai o sursa constanta de purici prin apropiere, ca eu asa am patit si am tras-o vreo luna pana sa ma prind ca era vorba de purici.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Purecii nu supravietuiesc in casa curata si fara animale. O spun din experienta proprie. Am patit si eu ca tine si nu am facut nimic, am spalat doar hainitele respective si gata. Purecii (mai)stau bine mersi in praf mult si in case nelocuite...nu cred ca e cazul la tine.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc mult, adevarul este ca si eu am mai patit-o dar nu am dat niciodata cu insecticid. Ma trezeam noaptea ca simteam o ciupitura si dadeam patura la oparte si nu ma lasam pana nu il prindeam. Odata a venit cineva la noi cu un caine si atunci chiar ca ne-am chinuit o luna si spalam in prostie tot tot tot din casa dar greu am reusit sa scapam. Sa incerc sa arunc tot la masina de spalat si sa dau si cu aspiratorul ca tot am dat acum doua zile, poate ii aspir naibii ca ma streseaza la culme!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Eu am patit-o!In scara am vecini cu ciini si pisici,cind urc sar pe mine sau pe copii.De multe ori apar piscaturi.Singura solutie este sa-i prinzi!FENISTIL GEL- f. bun pentru astfel de piscaturi.
Baietelul meu cel mare face o alergie urita ,si mi- e groaza!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Katalina , gelul acesta, din cate inteleg eu e de aplicat pe pielea copilului, dar intrebarea mea este, are efect de calmare a ciupiturii sau are efect de prevenire a muscaturii?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aaaaa, gelul se aplica imediat pe piscatura de 2-4 ori pe zi(f.bun pt. copii si pt. copii).
-costa 160.000.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Aha, multumesc mult!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

mesaj postat de Emmy, 29/11/2004, 23:38:53

Acum citeva zile amciti ca erau fete care cautau solutii pentru a scapa de pureci. Nu mai stiu unde a fost postat subiectul. eu am gasit un site interesant despre subiec.
http://www.inoan-press.com/san/august2004/d047.html
Sper sa va fie de folos.
gabi

Mergi la inceput

Multumesc mult!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput