M-am gandit sa-mi ex[rim si eu o nemultumire si sa vad, poate o aveti si voi.
Pt cei sensibili la ficat, nu cititi va rog.
Ma enerveaza la culme acei stapani de catei (cateii n-au nici o vina) care isi scot cainii la usurat in fata blocului si nu au bunul simt sa adune "ramasitele" intr-o punguta, ceva, sa le duca la gunoi. Dimineata este o straduta pe care trec si pe unde trebuie sa fac slalom si sa fiu foarte atenta pe unde calc, sa nu duc surpriza dupa mine. Si mai oribil era cand a nins si pe zapada alba se vedeau aceste mizerabile urme.
Sa vedeti faza: cand a nins in noaptea aceea, intre sambata si duminica, duminica dimineata eram in fata blocului. Vine o tanti cu catelul, isi face catelul nevoile in zapada si tanti le acopera frumos cu zapada zicand cu voce tare: ce bine ca a nins. Dar dupa aia au iesit copilul meu si al vecinului si ma gandesc: daca si-ar fi bagat manutele in zapada in locul cu pricina? Imi pare rau ca nu i-am zis cateva...
Ca spatiile verzi dintre blocuri sunt transformate in latrine pt caini, ce sa mai zic. Unii isi plimba cateii prin parc, pe la nisipul de la locul de joaca pt copii. Vazut cu ochii mei.
Sunt foarte revoltata, mai ales ca vine primavara si vrem sa mergem in parc, la groapa cu nisip...