Pietricele pentru decor? Unde?
As dori sa amenajez in sufragerie un fel de acvariu cu scoici de diferite marimi (de la foarte mici pana la unele enorme), si ma intereseaza unde gasesc pietricele dintr-acelea mici de decor. Mi-ar placea sa fie si colorate (albastre, verzi, portocalii). Pentru a intelege ce caut, va arat si o imagine a unei lumanari din gel (de exemplu, cea denumita Spirala), care are astfel de pietricele.
www.careme.ro/html/lumanari3.html" target="_blank">http://www.careme.ro/html/lumanari3.html
Multumesc mult!
Steluta.
Raspunsuri
ticka spune:
N-am vazut tipul asta de pietricele, dar la Lida am vazut pietre din sticla avad diametrul de 1 cm, sticla transparenta de diferite culori sunt la fel de decorative si am vazut boluri cu pietre din astea si lumanari sau flori puse peste. pretul pentru o punguta de vre-o 40 de pietre e intre 70 si 150 mii. Daca gasesc si poze pe net atashez si linkul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
adda spune:
Cred ca pietricele poti gasi in magazinele cu animalute, acolo unde sunt si acvarii. Din cate vad eu din pozele indicate de tine, pietricelele astea seamana foarte mult cu pietricelele care formeaza substratul acvariului (se gasesc si pietricele albe, si colorate)
Am vazut si eu pietricele de care vorbeste ticka la Carrefour Orhideea (mai exact, la magazinul Bam Boo). Ba chiar am si cumparat si am facut un mic aranjament cu scoici, dar nu cred ca e ceea ce te intereseaza. Pietricelele mele sunt din sticla, sunt verzi si mate (arata ca niste bombonele de menta ). Eventual pot sa fac o poza si sa vezi cum arata.
gabitzam spune:
Am vazut pungute cu pietricele colorate de decro in mai multe florarii mari din Bucuresti. Si in magazinele de decoratiuni interioare se pot gasi de obicei.
Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05
copilutzu spune:
Pietricele de decor am vazut in mag. Bucur Obor si Titan.Pretul variaza in functie de marimea lor(intre 1000- 2000 lei buc.).
"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
Yasmin spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Am vazut pungute cu pietricele colorate de decro in mai multe florarii mari din Bucuresti. Si in magazinele de decoratiuni interioare se pot gasi de obicei.
Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05
sunt convinsa ca asta e ce cauta steluta. ar trebui sa le gasesti in florarii. eu am cumparat albe si verzi (sunt chiar pietre, colturoase, mici si vopsite) si le folosesc in vaze transparente si mari, da un farmec deosebit oricarei flori
Steluta spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!
Am vazut in Titan pietricele din plastic. Sunt frumoase si acelea, dar eu le vreau mai mici.
Imi puteti spune exact la ce florarie ati vazut?? Ca sa nu iau prea multe la rand. Stiu ca am admirat odata o vaza in care erau asezate pietricele portocalii, si floarea era tot intr-o nuanta de portocaliu puternic. Era un ansamblu deosebit!
Steluta.
ardit spune:
mey, au adus odata balast la mine la fabrik in curte, si sa ma fi vazut ditai directoarea, pe vine scurmand si cautand petricele cu dunguta..
acum serios, daca nu vrei sa mergi pe albia raului, ai urmatoarele variante: bamboo orhideea, variat, curat si scump, sau la magazinele de materiale de constructii petricele de diferite fi-uri, de diferite culori (de ex.din marmura) care de fapt se folosesc la turnarea mozaicurilor. De colorat poti si singura, de ex.marmura are o putere mare de absorbtie a apei colorate
dianette spune:
quote:
Initial creeata de Steluta
As dori sa amenajez in sufragerie un fel de acvariu cu scoici de diferite marimi (de la foarte mici pana la unele enorme), si ma intereseaza unde gasesc pietricele dintr-acelea mici de decor. Mi-ar placea sa fie si colorate (albastre, verzi, portocalii). Pentru a intelege ce caut, va arat si o imagine a unei lumanari din gel (de exemplu, cea denumita Spirala), care are astfel de pietricele.
www.careme.ro/html/lumanari3.html" target="_blank">http://www.careme.ro/html/lumanari3.html
Multumesc mult!
Steluta.
Uite ca mai are cineva idei cam ca ale mele (si eu vreau tot asa, un coltisor marin - scoici, melcisori, ...)
Ai gasit pietricele?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Steluta spune:
quote:
Originally posted by dianette
Uite ca mai are cineva idei cam ca ale mele (si eu vreau tot asa, un coltisor marin - scoici, melcisori, ...)
Ai gasit pietricele?
Noi nu am mai avut timp pentru amenajari. Am fost prinsi cu nunta, luna de miere... Acel "acvariu" l-am creat pana la urma doar din scoicile adunate de pe litoralul Marii Negre si Oceanului Indian. Sotul mi-a spus ca a vazut la Bricostore niste pietricele de marmura, dar cand ne-am dus sa cumparam nu mai aveau.
Altfel pietricele colorate am cumparat de la Selgros. Aveau si pe albastru, bleu. Am mai vazut ceva pietricele si pe la Mobexpert.