VITILIGO

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_x spune:

Buna.....
Si eu ma numar din pacate printre cei afectati de vitiligo……am ‘mostenit’ petele astea de la bunica….si mama are 2 pete mari pe solduri si de vreo 2 ani incoace au inceput sa-i apara si pe maini….mai am 3 frati dar nici unul dintre ei nu a avut’ norocul’ meu……
Eu am o gramada de pete … din pacate……si sunt f f f complexata din cauza asta…..poate si pt faptul ca sunt tanara……am doar 21 de ani….
Incerc sa le ascund cat pot dar parca m-am cam saturat sa tot fac asta…….
Am facut o gramada de trat de cand am fost mica…..dar nu m-am prea tinut de ele……
Iarna trecuta am inceput un trat cu NOVITIL…..e singurul trat care a dat rezultate…..gelul e cam scump din pacate si a tr sa fac o pauza ……ca sa-mi mai strang niste bani…..
Am fost la solar vreo 4 luni…iar pe vara am stat la soare…din ian anul viitor am de gand sa-l incep din nou…..e nevoie de f f multa rabdare dar nu o sa ma dau batuta pt nimic in lume ……..sunt bucuroasa ca am gasit un trat care functioneaza……….
Daca bugetul va permite va recomand sa incercati trat asta………nu sunt singura care a obtinut rezultate…..si eu l-am inceput la recomandarea unei fete ………
Mult succes daca va hotarati sa-l incepeti……mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul www.dermabest.com.......
Daca aveti intr o sa va rasp cu cea mai mare placere…..stiu f bine prin ce treceti………dar tr sa fim optimisti si sa nu ne pierdem speranta……intr-o zi o sa fim si noi oameni ‘ normali’…….eu cel putin in momentul de fata nu ma consider asa….din moment ce nu pot face unele lucruri care pt altii sunt banale……..
Capul sus…….se zice ca frumusetea vine din interior….dar hai sa nu ne consolam cu asta si sa facem ceva….daca stam cu mainile in san nu rezolvam nimik….de acord ?
Va pup….
Multa sanatate…..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Alexa,

...trebuie sa ne tinem de tratamente...si eu vazusem siteul de care ai spus dar nu stiam daca Novitil se gaseste in Romania...se da cu reteta, cam cat costa? trebuia sa stai la soare dupa?Ce schimbari ai obesrvat dupa? Imi pare rau, nu pot scrie prea mult acum dar revin...

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Kimutza,

...pai te laud, pentru ca meriti...

Lapinou,

...cum merge treaba?Te tii de tratament?Eu mi-am luat in sfarsit tinctura de telina si inecp sa dau pe "zone", de cate ori imi amintesc , adica de cateva ori pe zi, sa vedem ce se intampla...Am venit in tara si ma stresez cu o gramada de probleme, sper sa nu se intinda beleaua...

Mergi la inceput

buna.....
nu se gaseste in Romania.....ar fi fost super.....mi-l comand din Canada.....un tub de 50ml costa aprox 80$.........pb e ca de ceva vreme taxa de transport s-a cam marit......e in jur de 70$.....
tr sa te dai cu gelul asta de 2 ori pe zi (dim si seara).....si sa stai la soare incepand de la 5 min pana ajungi la jumate ora....e trat de durata......tr sa ai un psihic puternic ca sa reusesti sa-l duci la bun sfarsit....si de bani pe masura.......
am vazut ca merita si de asta nu vreau sa mai incerc alte trat.....m-am cam saturat sa fiu ‘cobaiul’ altora......
trat asta presupune bineinteles si o dieta corespunzatoare......f multe legume si fructe....ceaiuri f multe etc..........pe site scrie tot ce tr sa faci si ce e indicat sa mananci.........
la mine a dat rezultate si de aceea mi-am propus sa-l fac cunoscut..........
multa sanatate............
pa

Mergi la inceput

Alexa,
...multumim ca te-ai gandit sa ne recomanzi si noua gelul, nu ne-ai spus insa ce rezultate are - dispar petele, se atenueaza?Si cam in cat timp apar aceste rezultate...in cate luni...Nu stiu cum e cu soarele, mie mi-e cam teama de el, ca imi apare in alte locuri...

Mergi la inceput

pai rezultatele au fost urmatoarele: dupa 2-3 sapt au inceput sa-mi apara punctulete de pigment in interiorul petelor.......la inceput au fost f mici dar pe masura ce am continuat trat au inceput sa se mareasca si sa se uneasca unele cu altele.....
eu am facut trat timp de aprox 4 luni..........dar n-am prea tinut cont de indicatiile pe care le dau cei de la dermabest....in sensul ca nu m-am dat cu gelul asta de 2 ori pe zi tot timpul......gelul e cam scump si nu mi-am permis.........s-a intamplat ca in unele zile sa nu ma dau deloc.......
am inceput trat iarna trecuta ...n-am mai avut rabdare sa astept vara asa ca in loc sa stau la soare am mers la solar.....mergeam de 2-3 ori pe sapt si stateam cate 9 sau 12 min......
acum am pete repigmentate in proportie de 50%......dar sunt si pete care s-au repigmentat mult mai putin....de ex pe maini merge f f greu....dar cu putina ambitie o sa le dau si lor de cap.....
eu sunt studenta ....special pt a putea incerca acest trat m-am angajat.....lucrez de aprox un an si vreo 3 luni.......fac f f multe sacrificii.....am renuntat la f multe lucruri si am facut multe compromisuri ca sa-mi strang cat mai multi bani in scopul asta......sunt hotarata sa ma tin klumea de el cand o sa-l incep din nou........nu mai vreau sa fac ca data trecuta............
sunt un scorpion incapatanat.............ori totul ..............ori nimik......
va pup
astept si alte intr....
pa

Mergi la inceput

Fetele, voi mai gasiti subiectul vitiligo la clinica virtuala ca eu nu mai pot intra pe cai normale...Astept un raspuns de la cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai vad ca l-ai gasit, arinna. Acum e primul pe prima pagina!

Ioana

Mergi la inceput

Problema e ca la Clinica virtuala despre copii unde e subiectul nu mai pot vedea decat 2-3 pagini iat vitiligo ajunsese pe pagina 4 ulterior a aparut pe prima pagina dupa ce am scris pe dc despre problema asta dar nu stiu de ce nu pot vedea restul paginilor care sunt cam 43 am inteles...la containerul verde la fel, scrie ca nu e nici un subiect...desi nu are cum sa fie asa...Se pare ca mai au si altii problema asta, voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Probabil o fi vreo eroare, ceva. Eu vad tot si forumul functioneaza bine. Uite-te prin setarile tale sa nu fie ceva aiurea.
Te pupic!

Ioana

Mergi la inceput