Bebei de mai...taurasi!

Bebei de mai...taurasi! | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Cine mai naste in mai? Eu deja am identificat pe Tamara care naste chiar la Giulesti ca mine si chiar in aceeasi perioada (15 mai), poate vom fi colege de salon. Mai sunteti si altele?

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Da, eu am termenul pe 21 mai. Defapt, avem sanse egale de a fi tauras sau geaman. Sa vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Chiar nu mai naste nimeni in mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Si eu nasc in mai ,dar nu stiu cit de mult te ajuta chestia asta ,mai ales ca eu nu locuiesc in Romania.O nastere usoara!

Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput

Nu-i nimic, facem schimb de experienta. Cum va simtiti? Cat de mare aveti burtica? A mea e cam mare, deja mi-e greu sa ma aplec, sa ma incalt. Bb meu va avea peste 4 kg ca si primul. Contractii aveti? Eu da, cand obosesc, si obosesc f repede . Altfel ma simt bine dar stau acasa si ma odihnesc mult, de 10 ori pe zi ma intind in pat pt cateva minute si e bine asa.
Cate kg ati luat de la inceputul sarcinii? Eu vre-o 7.
Sanatate la mamici si burtici!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Si eu am luat in greutate tot 7 kg. De saptamina trecuta am inceput sa am si dureri usoare de spate. Burtica creste pe zi ce trece si am stari de somnolenta ca la inceputul sarcinii.

Contractii ? Daaaaaa, sigur ca da . Odihna multa ca si la tine, ca doar avem "santier" si se lucreaza non-stop acolo.

In schimb, nu mai pot minca in mod normal aceeasi cantitate de hrana la o masa. Trebuie sa maninc putin si mai des.

E uimitor cind vezi cum ti se schimba intreg organismul si constientizezi ca fiecare celula de-a ta contribuie la "fabricarea" unei MINUNI A LUMII.

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panda spune:

Si eu nasc intre 27 mai si 6 iunie. Sa vedem daca va fi in mai sau iunie. E probabil sa fie in mai pt. ca am placenta praevia si mi-a zis dr. sa ne asteptam chiar de prin sapt. 34-a. Eu sper sa duc sarcina pana la termen sau cat mai aproape, macar pana in sapt. 38-a.
Va doresc tuturor nastere usoara si sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Eu nasc pe 23.05.20003 se pare .
M-am ingrasat ,5 kg,burta nu pot sa zic ca este foarte mare .Nu vreau sa ma ingras mai mult de 9,10 kg ,pentru ca nu vreau sa" mor "iar pina nasc.LA prima nastre asa a fost.MA ingrasasem 15kg.
Maninc multe fructe( portocale,capsuni,mere ,banane),peste aproape in fiecare zi.Legume ,carne si prajituri.Eu inainte sa ramin gravida nu mincam dulciuri, acum zici ca am dat in disperare dupa dulciuri (mai exact prajituri).
Am avut o perioada ca ma enervam din orice si cel mai mult ma enerva DAvid (2ani) , soacra-mea si in cele din urma sotul.Acum sunt mult mai relaxata si prea rar ma enervez.
Contractii ?probabil ,ma mai doare burta din cind in cind ,dar imi trece repede.Noaptea nu pots a dorm mult pe spat ca ma doare mijlocul si cel mai bine si cel mai sanatos ,se zice ca e bine sa dormi pe partea stinga ,e bine pentru circulatie.
Voi cum a-ti decis sa nasteti ?normal sau prin cezariana si de ce?

Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput

Scuzati ortografia, ultima parte nu am mai recitit-o .Sper ca a-ti inteles ce am incercat sa scriu.

Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput

Si eu mananc putin si des, practic, mananc toata ziua si beau foarte mult lapte pentru ca am arsuri. am o senzatie f neplacuta> nu pot sa respir, gafai. Doctora mi-a explicat ca uterul impinge toate organele in sus si preseaza plamanii... neplacut si mai avem 3 luni. Acum va las ca trebuie sa duc copila la scoala Pa. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

15.05.2003

De preferinta la ora 10.

dan

Mergi la inceput