Fetita mea mi-a dat o lectie...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mai Danuta,situatia nu-i de ris deloc!Te-nteleg pt.ca si eu am cam devenit sclava netului si chiar fac eforturi mari ca sa ma tin departe de el.Dar mai bine o-nteleg pe fetita ta,pt.ca si eu am fost un copil fecioara,si chiar daca nu cred prea mult in zodii uneori se cam potrivesc...Verbul nostru este "a analiza" si chiar daca ai impresia ca fetita ta e doar un copilas si inca nu-ntelege prea multe sa stii ca nu-i deloc asa;eu imi amintesc (si chiar cele mai vechi amintiri pe care le am din copilarie) multe situatii in care cei din jur discutau sau faceau diferite chestii,siguri fiind ca eu sunt un bebe si nu-nteleg nimic;si eu eram cu urechile ciulite si-ntelegeam tot ce-i in jur,chiar daca erau treburi de oameni mari.In plus avem o atentie distributiva extraordinara si rar ne scapa vreun amanunt.In plus eram destul de introvertita si timida si nu indrazneam niciodata sa spun ce am pe suflet,ca sa nu deranjez pe altii,dar in tacere sufeream foarte mult;imi amintesc situatii in care mi se parea mie ca fratele meu mai mare primeste mai multa atentie din partea parintilor (si intr-adevar primea,dar numai pt.ca era un fel de copil-problema pe care trebuia sa-l tii din scurt si sa nu-l scapi din ochi) decit mine si eu nu ziceam nimic,sufeream in tacere si seara la culcare stateam ore intregi si-mi imaginam cum eu o sa mor si parintii mei vor avea remuscari ca e din cauza lor,ca nu mi-au dat mai multa atentie sau m-au nedreptatit cu ceva..In fine,ceva de genul asta;si asta se-ntimpla cind aveam vreo 6-7-8 ani,deci virsta puiului tau.Sa stii ca din cauza c-am fost un copil cuminte si parintii nu prea au avut grija mea si n-au facut eforturi deosebite sa se apropie sufleteste,in adolescenta ajunsesem sa nu schimb doua vorbe macar cu tatal meu,inafara de "buna ziua",iar de mama,desi e o persoana foarte toleranta,draguta si intelegatoare,pur si simplu n-am mai reusit sa ma apropii nici pina-n ziua de astazi.Bine-nteles ca ii iubesc mult si mai ales de cind sunt plecata relatia noastra s-a imbunatatit foarte mult,dar nu a fost asa atunci cind ar fi trebuit sa fie.
M-am intins cit o zi de post!Imi cer scuze!Dar am vrut sa-ti dau un sfat din proprie experienta:acum e timpul sa te apropii de fetita ta;pt.ca daca e macar jumatate la fel de sensibila cum am fost eu,peste un an-doi deja va fi prea tirziu;si fii atenta:intelege mult mai mult decit iti imagnezi tu!
Te pup si-ti doresc zile minunate alaturi de puiul tau inteligent si dulce!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga dana d, acest mesaj este pentru Alexandra Maria:

Draga Alexandra ,
Felul cum ai procedat este un exemplu chiar si pentru cei mari!
Se vede de pe acum ca esti o fetita matura si de incredere.
Felicitari!

Si eu as vrea sa am un copil asa de intelegator si care sa-mi atraga atentia cu tact atunci cand gresesc. Sa stii ca si parintii invata zi de zi, alaturi de tine sa fie parinti cat mai buni. Din pacate mai gresim...
Iti doresc mult succes la scoala si sa ai parte numai de bucurii.

Andrei si Mihai ( mami e arbitru la centru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Drept sa spun si mie mi-au dat lacrimile! Bine ca deocamdata puiul meu incepe sa ma apostrofeze cu un gingurit sau un lalait in cazul ca stau prea multa vreme departe de ea...Sau mai nou "tusheste" intr-un mod care s evrea foarte convingator...Dar nu ma poate pacali!
Noroc cu sarcina pe ultima suta...ma rog, trei sute...hihihi si cauta sa o implici pe Alexandra cit mai mult in cresterea micutzului ce va veni.
pusi

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

PS Unde ati vazut voi poze cu Alexandra? Pe pagina personala a ta dana?

Mergi la inceput

Gata, am vazut...o scumpa scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor va multumesc pentru aprecieri, uneori si eu sunt mandra de fetita mea, alteori nu..., dar de mine nici atat. Mai ales de cand sunt gravida sunt cam nervoasa si nu am rabdare cu ea, o reped foarte usor, nu stau sa-i explic cu calm la lectii, ii spun o data si, daca nu a inteles, incep sa tip. Apoi imi pare rau si-mi promit sa nu mai fac dar data viitoare fac la fel. Si ea-mi spune ca sunt cea mai buna mama din lume si ca e asa fericita ca eu sunt mama ei Va dati seama ce rusine imi e si iar fac promisiuni pe care nu le tin. Candva imi va parea rau.

Dana mama cu defecte a lui Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Unde pot vedea si eu o poza cu Alexandra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La profil personal- pagina pentu copii. nu stiu sa scriu adresa exacta.
Mai am si alte mesaje scrise, e foarte productiva si uneori chiar inspirata. Scrie si poiezii Cu cine o fi semanand? Daca va intereseaza va mai scriu.

Pupici, Dana si Alexa

P.S. e foarte incantata de atentia pe care i-ati dat-o, am lasat-o sa citeasca mesajele care ii erau adresate. E surprinsa de aprecierile voastre, dar si eu am aratat la toata lumea biletul, nu am scapat pe nimeni din familie.

Dana, Alexa si burica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Mai spune-ne, Dana, despre fetitza ta, poezii, orice ! E o scumpa, o frumusete si un suflet foarte sensibil!

Ii urez Alexandrei multa, multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede de varicela !

Cu drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sa-ti traiasca fetita! Sper ca nu voi fi nervoasa cu fata mea( are doar 5 luni), ca am tendinta.ce a facut Alexandra e o lectie pentru multi, m-a cam pus pe ganduri...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput