Mamici din Constanta(29)
Raspunsuri - Pagina 11
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu nu o sa am internet o perioada. Sper sa fie vorba doar de cateva zile, dar nu stiu sigur.
Pentru orice eventualitate, va mai dau o data nr. meu de telefon: 0724513434.
Crixia, am reusit, am primit banii!
Mi-am dat seama ca nu prea ma mai scris in ultimul timp si ca nu v-am mai zis nimic de Maria. Si imi pare rau ca am pierdut atatea ocazii sa ma laud cu ea
. Asa ca va fac un rezumat, ca cine stie cand mai am timp, dupa ce vine bb sa va povestesc despre ea
.
Este f. vorbareata (acasa si in prezenta cunoscutilor), in rest ii ia ceva timp sa se acomodeze. Poceste cuvintele, dar spune de toate, face propozitii simple, da replici care te lasa cu gura cascata. Ieri, imi raspundea la intrebari cu "ghici" si nu mai putea de ras. Foloseste verbe, adjective, face incercari de acorduri si a inceput sa spuna si "a mea, a' meu, eu", cu toate ca le mai incurca si cu "a ta, a' tau, tu", dar eu sunt impresionata, oricum. Tot de ceva timp, spune si "acasa a noi".
Stie f. multe culori (rosu, galben, albastru, verde, portocaliu, mov, roz, maron, gri, alb, negru) si forme geometrice ca patrat, romb, cerc, oval, triunghi, paralelogram, trapez. A invatat cateva litere (vocalele si cateva consoane). Consoanele, le asocieaza cu cuvintele: "b a (de la) buni", "n a nana", "t a tata".
"Recita" poezii, adica spune primul cuvant si apoi completeaza cu ultimul cuvant din vers.
Hai ca m-am laudat cat pt. un an. Dar nu puteam sa nu va spun si voua ce mandra sunt de ea. Ma minunez la fiecare realizare si nu imi vine sa cred cat de mult a crescut.
Va pup,
Cornelia
(33 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
mav spune:
Neatza! Azi am o gramada de treaba: acte/documentatii de bibilit, de facut curat, mancare (am facut ieri un borsulet de peste, dar tot mai trebuie ceva, nu?) si de spalat rufe, ca sa nu mai zic nimic de spalat aragazul, vasele, baia.... ca maine imi vin socrii si n-am chef de priviri acuzatoare (ca de spus nu zic nimic, dar eu tot ma simt prost...) si oricum maine era ziua programata pt curatenie, asa ca .... uite, m-am hotarat sa va salut acum, mai de dimineata!
Adinutza, sa ne vedem, sigur, cu placere! Dar zilele aste se pare ca nu se poate. Intr-adevar, Sebi a fost cumintel cand am fost la Tania, dar ce, ai fi vrut sa se faca de ras la fetite?!
Asa face cand este "in deplasare" (uhh, ce bine!), dar acasa, la buni sau la matusica, unde se poate spune ca este "pe terenul lui", hahaha, numa' nazbatii face, te rog sa ma crezi!!!![]()
Vino si tu la "Clubul scutecelor"/"Copilasi de ianuarie-februarie 2004", ca mai sunt si alte mamici care au nascut in dec 2003 si acolo vorbim mai pe larg despre copiii nostri (laude, sfaturi, sugestii)! Uite, Tania s-a dat "la fund" la topicul asta, zilele acestea, dar acolo a scris!![]()
Tania, oops, te-am dat de gol! Tre' sa fii mai activa!
Cornelia, felicitari Mariutei! Ce fetita isteata aveti!!!!! Sa fiti toti sanatosi, sa va bucurati de familia voastra frumoasa! Fruntea sus, suntem alaturi de tine!
Sanzi, poate ca vom ajunge si noi la pitici, dar nu pot sa promit...
Mamici, eu de cateva luni dorm doar 4-5 ore din 24
(inainte dormeam si mai putin!) si m-a cam ajuns oboseala....... 
Hai ca fug la trebi. Sa aveti o zi super!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
CRIXIA spune:
HOP SI EU!
Sanziana, sa stii ca mi-ai adus aminte ca mai trebuie sa si invat! Nu am avut deloc timp dupa sesiune sa mai puna mana pe cate ceva! Noroc ca merg la cursuri si poate-mi va ramane ceva in cap. Cand ma gandesc ca vine sesiunea si examenul final, ma apuca groaza!
De abia ma impart intra casa si servici!
TatianaS, eu zic sa le dai azi macar un telefon si sa le spui ce doresti, si sa le mai spui ca vii in ziua X la ei.
Fetelor, am atatea noutati sa va spun despre Alexia! Nu mai vrea sa adoarma leganata, raspunde "Bine!" cand e intrebata ce face....
Haideti ca revin mai tarziu, acum am o treaba urgenta!
crixia@gmail.com
sinzi_ana spune:
Tatiana, noi venim in parc sambata dar s-a schimbat un pic...hai dimineata pana in 12, ca noi plecam la Bucuresti dupa-amiaza, si duminica dimineata tati are avion spre Japonia...Deci nu avem cum sa ajungem dupaamiaza in parc.
In schimb vom fi la pitici de pe la 10 la 11.30....daca puteti ajunge...suntem acolo, oricum noi ne cunoastem ca ne=am mai vazut.
Daca nu lasam intalneala pe alta data...ufufuf...nu ne iese deloc intalnirea asta!!!
Noi iar am inghetat aseara la pitici, si pt ca david nu vroia sa plece ne-am ascuns. Vreu sa spun ca copilul meu nu a dat 2 bani pe faptul ca era singur fara mama si tata. S-a dus si la tobogan, s-a dat, apoi a gasit un copil cu care s-a jucat o perioada, copilul a plecat si el nu mai putea sa se dea jos dintr-un joc, si a fost putin suparat si spunea "jos, jos" si se uita in jur poate ii se face cuiva mila si il da jos, pana la urma si-a facut curaj si s-a aruncat jos...
Jumatate de ora l-am urmarit sa vedem cand o sa vada ca nu mai suntem prin zona...nu i-a pasat deloc!!!!!!!!
Cand degerasem destul si l-am luat a inceput sa zbiere de credea lumea ca l-am rapit...
A, si nimeni nu l-a bagat in seama desi era evident ca copilul era singur!!! (noi mergeam tiptil pe sub toate toboganele...) adica daca iti pierzi copilul pana nu il gaseste un pedofil interesat nici un alt parinte nu da 2 bani...
am fugit..
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David la 2 ani si petrecerea
roxanaz spune:
neatza frumoaselor.
vin si eu la raport in viteza.
sanzi poate il trimit pe mugur simbata in parc cu pitaku, daca pleaca iti dau un beep.
Cornelia ce vorbareata e Maria....ai vazut? sper ca tu si pitiku miku sunteti bine.
Tatiana hihihi o sa ne ajungeti!
Vic mama tre sa-i iei casca si aparatoare din aia de dinti luil Sebi....ca la boxeuri!![]()
va pupam mult si acum fug la treburi, poate reusesc sa mai intru later!
cristina_smn spune:
Salutare,fetelor! V-am scris si ieri, dar pana sa trimit piciul meu a inchis calculatorul. A observat el ca acolo jos este un buton mare si lucios, care daca il atingi vin si pleaca toate luminitele. Ne-a zapacit cu calculatorul, nu mai pot face nimic ca el este prezent mot cocot peste mine. Cateva zile nu am putut sa ma loghez, cred ca defectiunea era de la mine, dar v-am citit!
Sinzi am vazut pozele in cazul in care trec pe la pitici - sa va recunosc! De obicei venim in parc in weekend cand e tati acasa. Mai ajung eu si pe jos, dar e drumul lung.
Am inceput sa ii fac tratament homeopat pentru eczemele care ii apar pe fata - in prima faza s-au accentuat, dar cica asa este normal - inca asteptam rezultatele. Problema e ca nu ii pot da pastilutele intre mese, se chinuie si vomita. I le dau in timpul mesei, sper sa nu gresesc!
Despre subiectul cu problemele genitale la baieti m-a cam luat cu tremurat cand am citit. Dupa cum scrisesem acolo, aveam de gand sa merg la un medic de baieti -- nu de alta dar ca sa stau linistita, dar mi s-a facut frica. Spre rusinea mea nu stiu cum ar trebui sa fie normal, nu am mai vazut pana acum la alti baietei.
Ma uitam pe listuta si am vazut ca nu aparem - ne treceti si pe noi cu Mihaita - nascut pe 11 mai 2004? Multumesc!
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
sinzi_ana spune:
Acum am venit si noi de afara. Daca inca nu ati iesit neaparat sa o faceti!!!
E asa cald si frumos!!!
Noi am plecat din Tomis nord pe jos, si am aterizat in parcul de la teatru (vezi ca bine e sa nu ai masina??) Am vrut sa te sun Roxa sa tte intreb daca iesi cu piticu, si pe Tatiana (ca tot pe acolo stai) mi-am lungit gatu in parcul de la spital dar nu am vazut nici un bebe cunoscut...
Si am venit acasa tot pe jos.
DAvid a mancat un kebap pe drum...si acum incearca sa adoarma, dar e prea obosit si vad ca vorbeste pe magaru in tarc...
I-am cautat o sapca cu urechi mai subtire dar nu am gasit!!
Deci ne beepuim sambata dimineata, cine ajunge in parc da beep ca sa stim si sa ne vedem in fata la cofetarie, e bine?
Nr nostru este 0741167609...asteptam beep ...
Ca sa nu fie nevoie sa ne lungim gaturile prin parc, sau sa trecem unii peste altii, sau sa ne asteptam...cel mai bine e cu un tar...
Noi iesim mai dupaamiaza cu tractoru la pitic, sper sa nu se faca frig ca aseara...
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
dadi_t spune:
hello!
Bine ai venit Dana, gata esti prezenta in listuta!
Bine mai, ziceti de mine ca apar cam rar, dar ce mai ziceti de absenta indelungata a celorlalte fete: Laura, Oana, July, Larular, Lizuca,Narcisa, ca sa le enumar pe cele mai...vechi! Dar chiar mai fetelor ce-i absenta asta????
Eu am fost intru-catva motivata din lipsa de timp.Am facut sfestania casei, am avut apoi musafiri si iar... musafiri. Si cel mai mult ma bucur de vizita Adinei si a Alinei(Mav-Vichi-ce de nume mama!)si a piticilor lor.Sebi o fi nazdravan pe teren propriu, dar la mine a fost tare cuminte si mai ales...mancacios. M-a uns la suflet ce frumos si mult papa. Adina are si ea niste copii tare cuminti. Andrada m-a dat pe spate cat e de vorbareata, isteata foc! La varsta ei repeta aprox. tot cei spui. E serioasa, asa ca un copil mai mare, desi e micuta si finuta. Bogdan si el e ca o fetita de cuminte si s-a inteles f. bine cu Anduta. Ti-ai crescut tare frumos copii Adina, cinste tie, cuminti si ascultatori!Va mai astept, cel putin pana se face cald in casa si vom putea apoi sa halaluim prin oras.![]()
Cornelia, e f precoce Maria!Sa sti ca Anduta mea a fost la fel ..si fara lipsa de modestie si acum este peste medie ca istetime..
.. Super, cel mic v-a avea un exemplu bun de urmat. Sa ai grija de tine!
Roxana, merci mult pt. ajutor!
Sinzi-speram si noi sa ajungem, desi asa dimineata cam avem program administrativ.Dar incercam.Tel. meu. 0722498519
Pupici si mai vorbim azi, sper!
Tania cu Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
pozele noastre!
CE NU POTI CONTROLA,EVITA...!
BDana spune:
Va multumim frumos ptr. urarile de bun venit, ptr. invitatia in parc.si, Tania, multumim ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta. Noi inca nu putem iesi asa, prea mult in lume, doar plimbarea de o ora din fiecare zi (aproape). Am incercat duminica trecuta, am fost la bunici si apoi la un prieten cu asta mic dar a fost tare agitat si plangacios pana am revenit acasa, in mediul pe care el il cunoaste. Asa ca nu ne permitem inca deplasari prea lungi sau de lunga durata.
Plus ca papa tare des si nu ma vad alaptandu-l in parc. Deci, ptr. inca o perioada probabil ca nu vom putea ajunge la intalniri.
sinzi_ana spune:
Adinutza, mersi de informatii...mai linistit, si noi vroiam sa ajungem la Bucuresti cu David, dar fiindca pleaca radu acum, ne-a prins cu usa si nu mai avem cand sa ajungem. O sa ma duc eu singura mai la vara cu unchiul meu care are si el astm bronsic si cunoaste multi dr (de multi ani) sa il consulte...
Oricum trebuie sa astept sa vad cum evolueaza. si deocamdata noi ii dam singulaire doar 14 zile.
Noi nu avem nici un finutz 
deocamdata, caci si eu strangeam pentru finutza, dar...sper sa se refaca repede si sa mai incerce o data caci erau menite pentru ea...
Si David acum le-a gasit si a inceput sa se joace cu o jucarie de dinti de cand era mic 
Cristina ce sunt eczemele de pe fata? Si David are o pata mai aspra la pipait iar uneori se face rosie. Am dat pana acum cu crema de la nivea si vad ca incepe sa se stearga...am spus sa incercam asa si apoi sa il ducem la un dermatolog sa vedem ce este.
Roxana, acum va iertam ca am fost si noi ocupati...dar de saptamana viitoare incolo nu mai admitem scuze
!!! Se face si vremea mai frumoasa, asa ca...
Tania
Sinzi
si David