abuz de poze pe internet!!??
sunt socata!
acum o jumatate de ora primesc un mesaj privat de la claudya care imi spune ca vrea demult sa ma contacteze ca a vazut poze cu copilul meu pe net.(intr.un email de ala care circula liber cu satelitu')
ok,stam de vorba pe messenger,imi trimite emailul cu pricina.
cand il deschide:soc..vede poze cu EA si copilul ei-poze care NU erau acum cateva zile in emailul respectiv.(e,mail ce e in inbox de vreo doua luni)..am hotarat sa postam subiect aici,poate a mai primit cineva asa ceva.sau macar are o explicatie.
Il deschid,,vad pozele cu copilul meu,plus toata gasca de emoticons de pe DC si alte poze(bebe),plus alte reclame.
Dar nu o vad pe ea
dupa 5 minute ma uit din nou,vad ALTE poze cu mine si alte chestii.
ma uit a treia oara,vad ce am vazut prima data.(asta intr.un interval de un sfert de ora)
Acest e-amil e primit de claudya de prin ianuarie,de la o prietena care nu a stat ea sa culeaga poze de pe net..si trimis la 10 persoane..si nu mai stie de unde l-a primit si la cat de repede circula informatia p net..dar cum se explica faptul ca se schimba la fiecare vizionare..ne depaseste.
Poate se pricepe cineva sa ne explice.
dupa discutia cu fata din adjud/japonia eu mi-am sters pozele de pe DC,dar au ramas in albumul de pe yahoo.Claudya are pe webshots.
bineinteles ca prima chestie pe care o fac acum e sa sterg albumul din yahoo..dar stau si ma intreb cine a facut chestia asta si ce nebuni se uita la pozele copilului meu,si a altora care circula pe net.Albumul meu are vreo 30 de poze,toate superbe si majoritatea le-am vazut in emailul respectiv.
nu stiu cum sa fac sa pun acest email aici,dar daca vrea -si poate cineva sa ne lamureasca pot sa trimit un replay pe privat.
macar de curiozitate sa se mai uite cineva si sa ne spuna ce vede.
nu stiu cat de coerenta am fost,noua ni se pare foarte alambicata povestea cu emailul asta...ne intrebam daca l-a mai primit cineva,e facut in genul hai sa va uitati aici sa va luminati ziua.
Poate o lumineaza pe a altora imaginea unor copii frumosi,dar eu sunt terminata sa.mi stiu copilul la discretia oricui pe net.
Si cu siguranta nici claudya ,care nu are numai 30 de poze ci doua albume mari de tot.