Cum i-ati spus?
Raspunsuri - Pagina 2
monicar spune:
Dragutele...
Nu am mai putut astepta pana maine, cand ma hotarasem sa ma duc la doctor pentru ca trebuia sa-mi vina ciclu de 2 zile si nimic...
Asa ca am cumparat un test de sarcina... si surpiza ... 

2 liniute!!! imediat a aparut a doua si este ffff clara. Stiam ca trebuie sa-l fac dimineata, dar am incercat, si a mers.
Maine ma duc la doctor. Ce imi face la primul control, imi ia sange?
Poate voi imi puteti spune, mie imi cam tremura toate acum pe mine de emotie.
I-am spus si sotului meu acum 30 min si am sunat si la parinti si i-am anuntat ca vor fi bunici. Am sunat chiar si la bunici, care s-au emotionat foarte tare ca vor avea primul stranepot...
Acum parca suntem beti amandoi. Am fost si am fumat o ultima tigara. Gata, ma las de fumat!!!
La slujba nu spun, pana nu se vede. Mai ales ca vreau sa vin in aprilie o luna in concediu in tara. Voi spune cand ma intorc.
Voi ce ma sfatuiti?
Va pup pe toate aspirante si burtici.
Numai bine,
Monica - o burtica de 4 saptamani 
Elena spune:
Felicitari, Monica !!!!!!!!!!!!!
Hai ca m-am emotionat si eu
..ei, si daca tot sunt on-line, ma grabesc sa iti raspund...dupa cate stiu eu (deci, cum a fost la mine, la spitalul unde m-am dus), la prima vizita nu iti face analize, ci doar control ginecologic si echo. Aaa, stai ca iti face totusi un test de urina. Te cheama apoi dupa 2 sapt. pentru teste si de-abia atunci iti ia singe (vezi, sa fii pregatita ca astea costa vreo 18-20, 000 yeni). In urmataorele zile trebuie sa te duci la un branch al primariei de care apartii, de unde iti da un carnetel "mama si copilul", unde o sa scrie medicul toata evolutia sarcinii.
In orice caz, dupa ce te linistesti, fa-ti o lista cu intrebari pt. medic, inclusiv spune-i ca vrei sa faci un drum in Europa in aprilie si intreaba-l daca e o.k.
Felicitari inca o data, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos, asa cum vi-l doriti !!!!
Pupici,
Elena&Laura
Misilicu spune:
Draga Monica,
FELICITARI!
Nu stiu daca e bine sa te lasi brusc de fumat, eu am citit ca daca esti insarcinata si vrei sa renunti la fumat e bine sa o faci treptat.
E bine sa mai citesci ceva materiale( daca gasesti).
Numai bine.
Mihaela
monicar spune:
Multumim Elena pentru sfaturi.
Va mai spun maine ce mi-a zis dupa ce ma duc la doctor. O sa-mi fac o lista cu intrebari asa cum m-ai sfatuit.

Sper sa gasesc un nene care stie macar putina engleza.
Pupici,
Monica
monicar spune:
Misilicu? imi suna cunoscut...
ai fi chiar tu? super!!! da-mi un mail.te-am pupat.
nu fumam prea mult inainte...max 5 tig pe zi.
Monicutza ta ce face?

palmyrah2002 spune:
FELICITARI MONICA!!!!
CRED CA ESTI SUPERFERICITA ACUM SI ITI DORESC O SARCINA USOARA,USOARA SI UN BB SANATOS SI MINCACIOS!!!!
Referitor la cum mi-am anuntat sotul....a fost cam asa...
....ne straduiam de 5 ani sa facem un copil si ne pierdusem speranta.
In februarie 2001,cam pe 11,trebuiau sa vina"rusii".Trece o zi, a doua, a treia si iata-ma in a 31-zi a ciclului si nimic.Imi spun ia sa fac o incercare.Eram la serviciu si fug la farmacie,iau un test si nerabdatoare insfac un pahar de unica folosinta alerg la "buda"si-mi fac testul....sa lesin,in citeva secunde a aparut a doua dungulita (si era dupa amiaza si pe test scria SA-L FAC dimineata).Alerg la farmacie sa mai iau un test sa-l fac a doua zi,dar farmacista imi spune sa nu mai cheltui banii degeaba ca sigur sintinsarcinata.DOAMNE CE BUCURIE!!!DUMNEZEU mi-a ascultat rugamintile si ne-a binecuvintat cu un bb.
Fiind sfintul Valentin(ma rog,cel preluat)ii cumpar un cadou sotului meu si o sticla de sampanie,ajung acasa si-i spun:LA MULTI ANI,IUBITUL NOSTRU SOT SI TATIC!!Mami si Bogdan.El se uita la mine "perplex",eu il sarut si ii arat testul....si el ramine mut cam 20 de minute....apoi am "sarbatorit"evenimentul![]()
!!Cristina si Mihnea Bogdan
palmyrah2002 spune:
Tot eu sint...
Referitor la fumat si eu m-am lasat in ziua in care am aflat ca sint insarcinata si de atunci nu am mai pus tigara in gura.Sper sa nici nu o mai fac,desi citeodata imi vine sa "trag" 5 tigari odata!!!Oricum nu fumam mai mult de 2-3 tigari pe zi!!!Cristina si Mihnea
danis spune:
noi ne straduiam de mai mult de un an, ne facusem si analizele (mie imi iesise un inceput de anexita, de care am scapat usor, iar lui i-au iesit super-bune, ca radeam amandoi ca e supermascul cu milioane multe de baietzei ...), am avut si cateva alarme false (cu niste zile de intarziere si a doua dunga slaba de se vedea mai mult cu lupa), am avut zile cand o faceam "la comanda", de ni se acrise la amandoi de atata munca... in fine, satui de atata efort, am zis si noi ca de-acuma ce-o fi o fi, si cand o vrea Dumnezeu, atunci sa se intample; am aruncat calendar, teste de sarcina, tot, si ne-am mai relaxat; fiindca incepeam concediul, am plecat la mare, numai noi doi, fara gashca, pentru ca doream sa ne odihnim la nervii capului ca neshte pensionari (e drept ca avusesem o lunga perioada cu necazuri); cred ca la mare am facut-o pe andutza (si eu am facut zilele alea o indigestie crunta, asa ca e o chestie cu indigestiile astea
)cand mi-a intarziat eram convinsa ca sunt gravida, dar nu am avut curajul sa ne bucuram decat dupa mai multe saptamani, cand am vazut la ecografie cum ii bate inima; nu e prea romantic, dar n-as fi putut sa ma feresc atata de el, iar el a vrut tot timpul sa participe la tot ce ni se intampla. asa a fost la noi. anda are 9 luni
Daniela si bb Anda
monicar spune:
Multumesc Cristina!!!
Suntem fericiti intr-adevar. Nu ma asteptam sa fie asa de usor. Dar greul acum incepe... asa-i? dupa cum citeam pe la sectiunea aspirantelor... ma pregatisem de asteptare mai indelungata. Dar e perfect asa. O sa iasa balanta...ca mine... daca da Dumnezeu sanatate.
Va pup si multumesc pentru incurajari.
PS. Imi cer scuze fata de Gabi, ca m-am "bagat" peste subiectul ei. Iti doresc si tie sa treci la "burtici" cat mai repede, Gabriela
.
Elena spune:
Revin cu raspunsul la intrebarea Gabrielei.
Dupa doua luni de incercari in care aveam tot timpul impresia ca sunt insarcinata si dupa ce mi-am facut cel putin 4 teste
, m-am trezit intr-o dimineata si am simtit ca ceva se petrece cu/in mine si i-am spus sotului meu "cred ca sunt gravida, ma duc sa-mi fac testul"...el mai auzise cuvintele astea de nu stiu cate ori si mi-a spus cu o voce resemnata "bine, du-te". Dupa ce au trecut cele 3 min. si am vazut liniuta m-am intors triumfatoare si i-am aratat testul, fiind in al noulea cer de bucurie. Cand l-a vazut, nu-i venea nici lui sa creada si mi-a spus sa mai fac unul a doua zi, ca sa fim siguri...drept sa spun, am fsot f. dezamagita de reactia lui, ma asteptam sa ma ia in brate si sa ma pupe, dar asa e el, prefera sa nu se bucure de ceva inainte sa fie sigur... De abia dupa cateva ore a venit la mine, m-a imbratisat si mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa si mai sexy viitoare mamica din lume

Pupici,
Elena&Laura