Masina de spalat, unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

Eu am masina de spalat in bucatarie,e foarte bine pentru mine,bucataria e mare,in hol era imposibil si baia prea mica.
Daca nu vrei sa se vada ,de ce nu incerci sa iti faci un dulap pe hol ,la comanda, in care sa incastrezi si masina de spalat?Poti chiar sa o ascunzi dupa o usa rabatabila,glisanta ,cu oglinda sau mai stiu eu cum......Iti pot recomanda chiar si o firma din Iasi daca imi dai un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Baie, bucatarie relativ mici, deci, pe hol, chiar langa baie. Mi se pare un loc potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Si la noi nici baia nici bucataria nu sunt foarte mari...de hol nici nu se pune problema...mie cel mai mult mi-a placut cat timp a fost in bucatarie...fiind mult mai loc in baie...acum e in baie.. si ma bucur de mai mult loc in bucatarie...insa zic eu sta bine

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Dar as vrea sa ma lamuresc intr-o privinta: aburul din baie nu cumva face rau masinii pe termen lung? Nu rugineste peste 5-10 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aburul din baie il rezolvi cu geamul deschis sau cu un ventilator daca nu ai geam.Si a mea este in baie,nu are nika pina acum,ai mei o tin pe a lor in baie de fix 10 ani,nu a ruginit nu s-a stricat niciodata si o folosesc!nu e de decor!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A mea e tot pe hol, chiar in fata intrarii, langa bucatarie

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Aburul din baie il rezolvi cu geamul deschis sau cu un ventilator daca nu ai geam.

Ei da, am geam, dar in timp ce fac baie, timp de o ora, nu pot tine geamul deschis si se aduna abur la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Noi cind am cumparat masina de spalat ne gindeam ca o vom monta in bucatarie(baia excluzind-o si din cauza aburilor dar si a dimensiunii). Apoi am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa o montam in terasa care are zid comun cu baia. Si prin urmare am facut racordarea si scurgerea si urmeaza inchiderea terasei. Multa munca, dar sper sa merite avind in vedere ca voi scoate rufele spalate si le voi intinde direct fara sa trec cu ele prin sufragerie.

Mergi la inceput