Monica Anghel a divortat! Pacat! sau nu?

Monica Anghel a divortat! Pacat! sau nu? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

De 8 Martie, Monica Anghel a depus cererea de divort. Motivul invocat a fost lipsa de comunicare dintre soti. Se zvoneste ca raceala dintre ei ar fi fost provocata treptat de o terta persoana. Iata care a fost povestea lor.
Cantareata si medicul chirurg Andrei Carandino erau casatoriti de aproape 10 ani, dar nici unul dintre prietenii solistei nu parea sa le dea intr-adevar prea multe sanse de reusita. Mai mult, in urma cu trei ani, s-a speculat ca ea l-ar fi înselat pe Andrei cu un stripper din lumea interlopa. Nimic dovedit însa. Nu demult, a circulat un alt zvon: ca unul dintre ei ar avea pe altcineva. Nu s-a aflat daca vinovat de infidelitate a fost sotul sau sotia.

FRUSTRARI DE FEMEIE MARITATA

Cei doi si-au ascuns mereu relatia de ochii presei. Totusi, cu putin timp in urma, Monica marturisea intr-un interviu ca mariajul ei nu e tocmai fericit: „Nu e deloc usoara viata in doi, atunci cand unul e artist, iar altul are o cu totul alta preocupare. Andrei, sotul meu, e medic, el imi sta alaturi de atatia ani si vad ca rezista cu stoicism, in ciuda tuturor pariurilor care s-au facut pe seama noastra. Sa nu credeti ca eu nu am probleme, si nu putine, de multe ori nici nu stiu cum sa le scot la capat, cum sa trec peste ele. Eu nu spun «Vai, ce fericita sunt, ce noroc a cazut pe capul meu, ce casnicie minunata am, totul e perfect in jurul meu!» Ar fi o minciuna, pentru ca nu-i nimic perfect pe lumea asta. Fiecare are probleme si neajunsuri si frustrari, important este sa treci peste ele. Arata-mi tu o femeie care e casatorita si care nu are probleme“. Se pare ca, in cazul lor, casatoria nu a rezistat in fata problemelor.

BISTURIUL SOTULUI

Cu toate ca divortul nu a putut fi evitat, cat au fost casatoriti sotul a ajutat-o foarte mult. Si nu doar financiar. Andrei Carandino e chirurg estetician la Spitalul Bagdasar din Capitala, iar gurile rele au spus ca Monica ar fi slabit de mai multe ori cu ajutorul bisturiului din familie.
Se pare ca atat Andrei, cat si Monica vor sa incheie capitolul despartire fara sa-si spele rufele in public. In plus, partajul nu va ridica probleme prea mari. Andrei si Monica au in comun un autoturism si un apartament.