Parfumuri

Parfumuri | Autor: ilinkutza

Link direct la acest mesaj

Fetelor,de cand ma stiu am o pasiune pentru parfumuri,imi plac la nebunie si cred ca e slabiciunea oricarei femei.Nu stiu daca s-a mai vorbit despre acest topic,sunt noua pe forum.Daca da...sa redeschidem subiectul,daca nu...sa-l deschidem,ce ziceti?Putem vorbi si despre parfumurile barbatesti...no problem...
Parfumurile pot fi elegante, agresive, delicate, sexy sau sportive..dar mereu definesc caracterul unei femei si ii da un mister anume in fata unui barbat...
Orice femeie isi doreste sa fie seducatoare. Pentru asta foloseste adevarate strategii: farduri, cosmetice, parfumuri, haine.
Asa cum atunci cand mergem la cumparaturi ne alegem hainele in functie de personalitate , stil, silueta, ocazia si momentul zilei cand le vom purta ,etc., parfumul trebuie ales cu grija.
Cred ca nu e important sa-ti placa numai tie parfumul pe care il folosesti pentru ca el este ca o carte de vizita si pentru cei din jur.Uneori iti poti da seama ce fel de persoana este sau cat de mult se ingrijeste de imaginea sa cel cu care intrii in contact dupa parfum.Mie in principiu imi place sa las impresia de proaspat,de sensibil,de fin,dar in acelasi timp de profund.
Cred ca parfumul trebuie sa fie in functie de personalitatea fiecaruia. Astfel daca esti o persoana romantica ar trebui sa ai o inclinatie catre parfumurile dulci, florale. daca detii o personalitate puternica, dominanta alegi un parfum cu o mireasma puternica si asa mai departe. Exista tot felul de parfumuri pentru toate categoriile de oameni.

Parfumuri romantice:
Alchimie, de Rochas - o mixtura de dragoste care contine floarea pasiunii si iasomie

Angel Innocent, de la Thierry Mugler - original, translucid, spumos, un parfum care combina aromele fructelor de padure si dulceata migdalelor trase in zahar si a merengue-ului

Escada Collection, de la Escada - un cocktail sexy de pruna, santal, cola, ambra si vanilie

Hypnotic Poison , de la Christian Dior - armonie carnala de ambra, lemn, vanilie, mosc, intr-o sticla menita sa aminteasca de fructul oprit

O Oui! , de la Lancome - proaspat, flori si fructe pentru o fata optimista si plina de viata

She, de la Emporio Armani - note de cedru si mosc pentru un parfum usor oriental

Splendour , de la Elizabeth Arden - spirit al bucuriei romantice, un parfum care aduna arome de fructe si flori

Un amour de Patou , de la Jean Patou - trandafirii si iasomia de Grasse compun acesta esenta

Loving Bouquet , de la Escada - un parfum floral, prospat si incitant

Mira-Bai , de la Chopard - cald si senzual care te imbie cu arome de ambra, santal si pralina

Opium , de la Yves Saint Laurent - un elixir al seductiei

Romance, de la Ralph Lauren - extravagant si senzual

Dalimania , de Salvador Dali - voluptuos, enigmatic

Just Me, de Claude Montana - indraznet si intim

Parfumuri de vara:

Pleasures - Estee Lauder, un parfum proaspat, intens pe care il poti purta in orice ocazie nepretentioasa
Safari - Estee Lauder, arome telurice, rafinate pentru tinute casual
Anais Anais - Cacharel, un aer romantic, misterios pentru ocazii nepretentioase cu nota romantica
Escape - Calvin Klein, daca esti in vacanta sau vrei sa te simti in vacanta, alege acest parfum exuberant, "ozonat"
Gio - Giorgio Armani, iti confera eleganta si senzualitate in ocazii deosebite insa nu folosi o cantitate prea mare o data
Jean-Paul Gaultier, pentru un aer distins, sentimental la un coctail sau in aer liber
Chanel - No. 19 are un farmec tineresc in tinute de zi sau de seara
Parfum d 'ete - Kenzo, vei inspira calm si delicatete daca il porti dupa-amiaza sau seara insa nu e recomandat daca mergi la petreceri
Poeme - Lancome, poarta-l in ocazii deosebite si iti va da un aer romantic, de simplitate si sensibilitate
Senso - Ungaro daca vrei sa fii dinamica, seducatoare, senzuala
Joop!Femme - Joop, il porti purta la birou si in tinute casual
O - Lancome, este exuberant si captivant in reuniuni in aer liber
Tendre Poison - Christian Dior, pentru o nonsalanta juvenila captivanta in tinute de zi si de seara

Tot pentru vara :

Sensations - Jill Sanders
Woman - Hugo Boss
Aqua flore - Carolina Herrera
Cool Water for women - Davidoff
Woman - Ralf Lauren
sau
Pret-a-porter, Exclamation-Dare si gama Chanson (d 'Eau, 'Air, 'Vie) de la Coty

Indicii despre parfumuri:

Donna Karan
Donna Karan, poti sa atragi toate privirile si sa cuceresti pe oricine intr-un loc aglomerat

Boucheron
Boucheron, il poti purta la ocazii si vei arata ca esti sigura pe tine

Cristalle
Chanel, pune bine in valoare o tinerete neostentativa

Poeme
Lancome, poarta-l in ocazii deosebite si iti va da un aer romantic, de simplitate si sensibilitate

Femme
Rochas, te va ajuta sa radiezi de o frumusete blanda

Tresor
Lancome, iti va fi foarte usor sa faci impresie pe tacute

Joy
Jean Patou, poarta-l cand esti intr-o rochie de seara la o petrecere cu multa lume

Moschino
Moschino, daca vrei sa alegi un parfum tineresc si sexi

Madame Rochas

Rochas, indrazneala ta va fi una eleganta

Casmir
Chopard, o alegere pentru femei mature, senzuale si telurice

Coco - Chanel

mirosul usor dulceag se potriveste cel mai bine toaletelor simple si expresive

Lou Lou
Cacharel, ca sa fii seducatoare si sa ai un aer de femeie "pusa pe rele"

Obsession
Calvin Klein, daca esti sau vrei sa fii genul de femeie moderna, pusa pe cuceriri

Vanderbilt

Gloria Vanderbilt, daca vrei sa ai stil si curaj in acelasi timp

Knowing
Estee Lauder, e o alegere buna daca esti adepta unei elegante simple

No 19
Chanel, iti trezeste amintiri daca esti o persoana visatoare, melancolica

Jicky
Guerlain, potrivit in special pentru stilul casual

Ungaro d 'Ungaro

Ungaro, puterea ta de seductie va fi atat de mare incat vei fi in centrul atentiei

Cinnabar

Estee Lauder, foarte potrivit pentru momente speciale, intime

Poison
Christian Dior, iti consolideaza imaginea de femeie matura, sofisticata si sigura pe sine

Ferre
Gianfranco Ferre, poarta-l la ocazii cand vrei sa fii plina de exuberanta si extravaganta

Lista mea ar continua,dar mi-e frica ca va plictisesc...

Care este parfumul vostru preferat?

Trebuie sa imi deschid magazin de parfumerie...

Ilinkutza