reclame de tot plansul
mai, fratilor, de cateva zile tot vad eu pe tv o reclama sa te unga asa, pe la nasa de rusine. zau ca nu mai pot. trebuie sa va spui si voua ca altfel mor de oftica si de rusine.
este vorba de reclama la ziarul financiar, pt care , pana nu demult am avut o parere foarte bune, ca tinuta morala-zic, nu ca paginatie sau mai stiu eu ce.
au inceput dragutii sa se simta foarte liberi in asi exprima opiniile, nimic rau pana aici, poate e chiar incurajator pt ca se vede ca e libera presa si opinia fiecaruia. foarte bine.
dar de aici pana la a avea nerusinarea-dupa mine- sa dai pe postul tv o reclama atat de scarboasa despre presedintele tarii e o cale lunga si e caz de lipsa de respect pt instiutia tarii, pt cel pe care noi, majoritarii
l-am ales.
stiti voi ce reclama, aceea cand mesa presedintelui se ridica de nenumarate ori pe 30 de secnde cat tine reclama si cand el inspecteaza o proba biologica a unui scris ingalbenit in zapada, iar scriptul scrie"maine ai sa mori"... stiti voi, rusinea aceea de reclama.
imi pun intrebarea acum, noi, astia majoritari, care am ales, chiar merita sa fim jigniti in asa masura? noi, astia majoritari, chiar nu putem face nimic ca lumea din tara si chiar cei din afara granitelor sa nu vad o asa degradare morala? pt ca noi toti suntem catalogati dupa dupa ceea ce se vede si nu ca-mi doresc expres, dar chiar ma supara rau cum da aceea reclama si in tara si afara. dupa mine e o mare rusine, iar ziarul financiar a devenit ... o revista de scandal daca se preteaza ca asa reclame sa-l reprezinte.
mi-e rusine ca un roman a facut o asa reclama, mi-e rusine ca alti romani au acceptat-o si mi-e rusine ca noi, ceilalti romani trebuie sa ne abjectizam ochii si sufletul cu produsul mintii lor.
scuze, dar sunt tare suparata. si cum si eu am dreptul sa-mi exprim liber parerea, o fac acum , in fata voastra, pt ca sunt convinsa ca si altii gandesc ca mine.
va multumesc.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina