as dori un sfat ,ca eu nu mai stiu ce sa fac
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ankalaura spune:
Nu vreau sa fiu eu... Gica respectivu', da' nu cred ca Paraclisul indeparteaza ipoteza ca dumnealui is fooling around sau cum se zice... Si eu cred ca are FIX EL pe cineva.
Deci mai bine lamureste situatia, desi imi dau seama ca este tare greu...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elena.dolores spune:
Citat: |
Originally posted by elena.dolores va multumesc tuturor de mesajele voastre si chiar m-au ajutat mult . ![]() si intradevar va marturisesc ca de fel sunt o persoana foarte luptatoare si nu abandonez ceva usor ci lupt incontinuu pana vad intr-adevar ca nu are rost sa mai lupt ptr. respectiva cauza. ![]() si in primul rand acum ma gandesc la fetita pe care o am ![]() ![]() ![]() ![]() |
sora2001 spune:
@ elena , la vara cind vin in ro , stau o saptamana la buc. si una in alexandria , daca ai timp poate bem o cafeluta impreuna si as dorii sa te pot ajuta cu un sfat sincer si folositor , solutii exsista intotdeauna , sa-ti ajute d-zeu ...
majoritatea barbatilor dupa casatorie si venirea pe lume a copiilor isi manipuleaza sotiile cum vor ei , si de ce? ptr. unii siguranta in cuplu devine monotonica , neinteresanta .
daca siguranta ta materiala depinde de el , e sigur ca nu-l vei parasii niciodata si te complaci in siutatie .
ema&richard-sora
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by elilenus
Lasa-l. Si gata.
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
daca siguranata materiala a familiei depinde de el , cam greu ..
ema&richard-sora
oananica spune:
Buna sint destul de noua si inca sunt in faza de acomodare cu modul de a da un raspuns,de a cere un sfat...
Este pacat cind dragostea de la inceputul casniciei se destrama.Nu pot da un sfat deeoarece si eu sint intr-o situatie asemanatoare,numai ca la mine am discutat sincer ce vrem unul de la celalalt.Sotul este de parere ca in aceasta casnicie doar eu gresesc si doar eu trebuie sa ma shimb.Inh schimb ma deranjeaza destul de tare faptul ca locuim intr-o garsoniera iar faptul ca el fumeaza destul de mult a devenit o povara.Eu am inceput sa am dureri de spate din ce in ce mai des si o tuse destul de suparatoare.Totusi la radiografie e totul OK.In plus paharul de vin este prezent in proportie de 98% din zilele unei luni calendaristice.Am incercat din rasputeri sa ii fac pe plac .Este din ce in ce mai nemultumit.Am pus problema chiar si a unei despartiri,divort.
As vrea sa gasesc o solutie la toate problemele si sa redevenim acel "cuplu de invidiat" cum ne spuneau prietenii.Am obosit sa incerc sa reaprind acea flacara.Ma iubeste (asa spune) dar uneori am senzatia ca de fapt el cauta nod in papura din orice.In ultimele zile mi-a spus sa nu-i mai spun nici un banc (obisnuiam cind vin de la munca sa-i spun daca stiu vreun banc nou,in intentia de a-l mai inveseli,de a-l binedispune).Cind vorbesc se pare ca i-l deranjeaza,cica spun numai timpenii iar cind tac i-l deranjeaza ca nu vorbesc.Sint disperata.Iar acum sint ingrijorata caci daca trebuie sa ne separam sau chiar sa divortam nu stiu ce se va intimpla iar eu vreau cu orice pret copilul.
Pentru Catalina,te rog frumos trimite-mi si mie acea rugaciune.Te rog mult de tot.
Adresa mea de e-mail : ec_oananica@yahoo.com.
elena.dolores spune:
pentru sora din japonia !!!
mi-ar face placere la vara sa ne intalnim numai ca ar fi o problama.eu in iulie trebuie sa nasc si nu stiu cand vii si daca atunci nasc nu stiu cum am putea sa ne intalnim.mai tinem legatura pe forum sau imi poti scrie pe mail pe adresa beatrice03_elen@yahoo.com.pa !!!!!!!
Felicity spune:
eu cred ca e prea mult spus, divorteaza, te inseala, etc.
cred ca el e sub mare presiune, in trei ani un copil si unul pe drum.
barbatul e providerul familiei....el trebuie sa intretina toti membrii inclusiv sotia, si totul a venit prea repede pt el si nu crede ca face fatza. e speriat.
eu sunt de parere ca unui cuplu i-ar trebui cativa ani "in doi" sa aseze temelia familiei. altfel providerul tinde sa se simta apasat de responsabilitatile care l-au luat pe nepregatite.
parerea mea: nu cred ca inseala nimeni pe nimeni si dragostea e tot acolo, dar ascunsa de grija zilei de maine. cred ca va fi artzagos pana cand va vedea ca se va descurca si va fi in stare sa ofere familiei ce are nevoie.
bijuarda spune:
Buna am citit si eu ce ai scris si imi pare rau de ce ti se intampla.Parerea mea este; ori are pe altcineva ,ori este gelos pe copil.Deobicei barbatii devin gelosi (cu voie sau fara voie )pe proprii lor copii ,se simt dati la o parte,li se pare ca nu mai sunt bagati in seama si ca nu mai sunt la fel de iubiti.Cred ca vestea ca m
ai vine un copil il face sa creda ca va fi dat la o parte cu totul.Nu stiu ce sfat sa-ti dau dar incearca sa-l introduci si pe el in cresterea copilului , incearca sa nu il ignori , fa-ti timp si ptr el chiar daca esti obosita. succes!!!!!