as dori un sfat ,ca eu nu mai stiu ce sa fac
buna!ma numesc elena si avazut diferitele probleme cu care se confrunta diferite persoane si mi-am luat curaj sa va spun ce am si eu pe suflet pentru ca nu am cu cine vorbi si de la cine sa primesc un sfat. poate ca aici le voi gasi. problema mea este cu sotul meu! ne certam mai tot timpul si din motive cateodata chiar banale . pur si simplu nu stiu parca a disparut dragoste dintre noi si nu suntem casatoriti decat de 3 ani . avem o fetita de 2 ani si acum intamplator am ramas iarasi insarcinata si prin iulie o sa am al doilea bebe. dar in ciuda acestiui fapt situatia devine din ce in ce mai incinsa intre noi. da cand am aflat ca sunt insarcinata nici macar odata nu l-am auzit sa zica , ca s-ar bucura de acest copil . si de fapt problema este ca intre noi totul sa racit foarte tare. viata intima nu mai avem decat foarte rar poate o data pe luna si atunci 5 min si gata.si tot timpul imi spune ca nu il mai atrag ca nu mai prezint interes ata de el.inainte ma mai ajuta prin casa acum nimic vine numai cu comenzi si cu nemultumiri.nu mai stiu ce sa fac!
tot timpul imi spune ca am pe altul cu toate ca nu e asa si nu i-am dat motive sa creada asta . nu mai exista intre noi nici un pic de afectiune nici un pupic macar sau o imbratisare cu toate ca noi ca sa ne casatorim am trecut prin multe din cauza parintilor care nu au fost de acord cu relatia noastra.si ne-am iubit foarte mult ,dar acum nu mai exista nimic din tot ceea ce a fost.ar face orice altceva numai cu mine sa nu petreaca timp si chiar uneori a adus vorba si de divort ca s-a saturat de mine.am incercat eu sa fiu altfel dar fara nici un rezultat.deci: viata intima nimic odata la luna sau o luna si ceva(chiar daca m-as imbraca provocator nu se uita la mine-si imi spune ca nu il atrag),viata de familie cu certuri zilnice,obisnuinta pune stapanire pe viata noastra de cuplu.
nu stiu cum sa mai fac.ca o perioada e ok dupaia o ia de la inceput.
care este parerea voastra ,ce as putea sa mai fac?
Raspunsuri
julie-jolie spune:
buna, elena,
si eu sunt noua aici pe forum, unde am intalnit foarte multa caldura. din pacate, nu prea am timp sa urmaresc ce se dicuta.
problema ta pare grava. am senzatia ca sotul tau nu te mai doreste langa tine. si mi se pare cu atat mai grav cu cat aveti deja un copilas si inca o minune pe drum. nu ne-ai spus care e situatia voastra, cati ani aveti, daca tu lucrezi. cred ca daca esti cat de cat independenta poti sa pui problema unei separari, macar pentru o perioada, cat sa intelegeti unde stati. el iubeste pe cel mic? se poarta frumos? ma scuzi ca pun atatea intrebari, dar e o situatie foarte dificila si iti doresc din tot sufletul sa iesi din ea. cu bine.
si bine ai venit la noi. :)
beatrix spune:
....imi pare rau ca treci prin asa ceva dar din pacate cuvintele nu te prea pot ajuta s arezolvi situatia!
....;parerea mea, eu zic ca sotul tau are nevoie de un dus rece, in sensul sa-ti faci bagajul ... pleaca pt o perioada la parintii tai si lasa-l s avada cum e singur! aminteste-i perioada de inceput, cum ati luptat pt iubirea voastra si spunei clar ca te vei intoarce doar cand v-a redevenii barbatul de care te-ai indragostit si pe care l-ai ales sa-ti fie alaturi pt toata viata! amintestei pt ce si de ce l-ai ales pe el ca tatal al copiilor tai! incearca s afii cat mai calma si fara scene lacromogene pt ca nu-l vei induiosa ci va vedea o femeie slaba in tine! nu stiu ce sa zic dar e foarte dureros!
stiu ca e foarte greu si iti va fi greu dar si daca stai asa si continuati va fi greu si pt tine si pt copii si daca chiar nu te mai iubeste, dragostea cu da sila nu s epoate....
ai groja de tine si de copii tai si sotului tau sper sa-i vina mintea la cap...
Perseverenta genereaza succesul!
clauditzadennis spune:
In primul rand, vreau sa te intreb, el si-a dorit al doilea copil? Ma gandesc ca poate de aici au inceput problemele, poate nu v-ati pus de acord in privinta asta si de aici ...Mie situatia mi se pare grea de tot. Nu ma incumet sa-ti dau nici un sfat, vreau doar sa te rog sa menajezi copiii...atat pe cel de-acasa cat si pe cel din burtica! Sa dea Dumnezeu sa treci peste faza asta grea!
light spune:
Mie imi trece prin cap ca sub masca reprosurilor facute de sotul tau se ascunde de fapt infidelitatea lui fatza de tine. Inclin sa cred ca el are pe cineva si face toate astea pentru asi ascunde propriile greseli.Si nu vreau sa ma gandesc, dar poate chiar isi doreste divortul si din pacate nu prea ai de ales...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Zina spune:
Si eu cred ca are pe altcineva, iti reproseaza tie ca ai pe cineva, doar pentru ca el se simte probabil vinovat, si atunci raspunde cu un "atac" la persoana ta. Stii cum e, cea mai buna aparare e atacul.
Ce sfat sa-ti dau, e greu, numai tu stii ce simti in situatia data, e groaznic, mai ales ca acum esti si insarcinata si trebuia sa ai sprijin din partea lui si toata dragostea. Incearca sa vorbesti cu el, intreaba-l de ce s-a schimbat asa fata de tine, vezi ce argumente iti aduce. Cu toate ca nu cred ca va avea vreun rezultat bun aceasta abordare, el mai mult ca sigur se va eschiva de la raspunsuri, iti va raspune "in doi peri", te va acuza pe tine de nemultumirile lui. Poate daca ai fii mai tare pe pozitie, sa fii mai "aspra" cu el, mai ferma, poate ii vei da de gandit.
Eu iti doresc numai bine si sanatate in primul rand si sa ajungi sa fii linistita si fericita.
assa spune:
Sunt absolut de acord cu Zina si Lucia. Doar tu poti sa afli ce se intampla. Intreaba-l direct fara ocolisuri! Nu mai accepta ca el sa-ti reproseze.
Ai grija de tine si de cei mici
Assa
Rosey spune:
de cand dureaza situatia asta?
poate ca el se simte depasit, nu se simte in stare sa faca fata responsabilitatii a doi copii...spui ca lucrurile s-au racit intre voi-dar tu ai initiative de tandrete? nu neaparat de initiere a unui act amoros, insa asa cum ziceai si tu, gesturi calde. cum reactioneaza? sau ai tendinta de a-l cicali constant si de a-i cere permanent cate ceva? analizeaza-ti si atitudinea ta fata de el. poate se simte pur si simplu neglijat.
Bafta si tine-ne la curent!!!
Elise spune:
Da' nu l-ai intrebat...sau nu te-ai intrebat tu de ce nu-l mai atragi?
Sint unele schimbari temporare in aspectul unei mamici: poate e obsedat de femei slabe si ai luat citeva kg. Sau poate nu mai ai timp sa te dichisesti toata ziua. Sau poate pur si simplu nu-l atrage imaginea de nevasta si mamica, cauta tot timpul vesnica iubita care erai cind v-ati cunoscut.
Elise
catty spune:
Buna Elena,
Stiu prin ce treci pt ca si eu am trecut prin ceva asemanator anul trecut. Si eu sunt casatorita de 3 ani, dar inca nu avem copii din cauza unor probleme medicale pe care eu le-am avut acum 2 ani. Stiu cum e. Certurile care nu se mai termina, reprosuri, multa durere si tristete. Noi ajunsesem chiar sa ne gandim sa divortam. Toate problemele mele le discutam cu o vecina mai in varsta decat mine. Ea s-a dus la duhovnicul ei si i-a spus prin ce trec si mi-a adus de la acel preot o Rugaciune care se spune pt toate necazurile si durerile. Eram cam circumspecta apropo de aceasta rugaciune, dar am inceput sa o spun. Si la vreo 10 zile de cand am inceput sa citesc aceasta Rugaciune lucrurile au inceput sa mearga mai bine. Acum la mine totul este in regula. Sotul meu a redevenit barbatul de care m-am indragostit si cu care m-am casatorit. Acum 3 zile, de 8 Martie am aflat ca nu sunt insarcinata si am suferit si inca sufar fffffffffff mult. Nu credeam ca el ma va intelege asa de bine si se va comporta atat de minunat avand in vedere ceea ce a fost in trecut.
Tu trebuie sa te gandesti la copiii tai si sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci peste toate si cu credinta eu cred ca totul se va rezolva.
Daca vrei Rugaciunea pe care am folosit-o eu si inca o mai folosesc si acum da-mi un e-mail si o sa ti-o trimit.
Te pup si ai grija de tine si de micuti,
Catalina
catalina
Rufus spune:
Faza tipica de blocaj, daca nu exista motive serioase. Trebuie musai discutat serios (eventual cu arbitru, de specialitate sau nu) si luat o hotarare, dar temporara. Situatia ta cu (aproape) 2 copii nu trebuie taraganata, amanata sau minimalizata. Totul este in detrimentul copiilor.
http://community.webshots.com/user/tora97