Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
Eu am vrut mereu sa ma fac FERMIER (nu stiu femininul acestui cuvant) si sa am toate animalele posibile la mine la ferma, si domestice si salbatice.
Inca imi mai doresc asta...dar...realitatea este alta!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David la 2 ani si petrecerea
Ortansa spune:
mey ce va mai tineti minte visele
.eu tin minte doar unu' de cand aveam fo 4-5-6 anisori ca vroiam sa ma fac Nadia Comaneci.nici mie nu mi s-a implinit visul,ca pana la urma am ajuns casnica 
"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D
assa spune:
Eu visam sa fiu medic. Apoi m-am razgandit...mai bine bucatareasa
.Cand am terminat generala ma batea gandul sa fiu stewardesa, apoi a inceput razboiul din Iugoslavia si ma vedeam cel mai tare reporter![]()
(modesta nu?).....si uite am facut jurnalism, dar nu sunt nici pe departe reporterul care ma vedeam eu la ora respectiva
deoarece lucrez in PR
Assa
p.s. Nepotul meu se vede cand rechin cand stampilator![]()
![]()
...oare el ce-o sa scrie peste ani??????
carmenutza spune:
m-am visat si eu ca totzi copiii, medic...apoi m-am visat actrita..apoi vanzatoreasa....sau jurnalist.....si cand m-am facut mare m-am facut avocat, si uite asa am ramas.![]()
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
pyssy spune:
Ma amuza teribil raspunsurile voastre .. le-am citit cu placere pe fiecare ...
In adancul sufletului inca mai suntem copii
, si vom ramane copii toata viata
Daca iti place modelul, nu vor avea numarul tau. Daca iti place modelul si au numarul tau, este prea scump. Daca iti place modelul, au numarul tau si il poti cumpara, se va rupe la prima
imbracare.
gio spune:
Tin minte ca pe la 5 ani m-au pacalit parintii sa-mi scoata polipii spunandu-mi ca dupa aia voi avea voce
...visul meu era sa fiu cantareata,..mare dezamagire cand dupa operatie tot vocea aia o aveam..Dar asta nu ne-a oprit sa facem Tip Top Minitop in fata blocului unde cantam de mama focului..
..La terminarea liceului am primit o diploma care imi aprecia calitatile vocale
...in pauza mare goleam clasa eu cu colega de banca din cauza vocalizelor.....se auzea de jos, ne stia toata lumea

..ce vremuri....
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
allice spune:
Eu oare de ce n-am visat ce voi fi cand voi fi mare? Am mers la scoala si am ales alea la care eram mai buna pana la facultate. Acolo am avut de ales: sudura. Wau! Ce minunatie mi s-a parut! Si m-am facut inginer sudor si am practicat ca inginer mecanic cu tangente de sudura. Mi s-a potrivit! Chiar e placut sa vezi ca matematica si fizica si chimia se aplica undeva. Acum sunt casnica si nu mi se potriveste.
A! Am mai vrut sa alerg, sa castig medalii, ceea ce am si facut pana la liceu cand mama mi-a interzis, spunand ca asta nu e o meserie... Si zau ca-mi placea! Si chiar putea fi o meserie... ![]()
ana maria spune:
ce am vrut sa fiu?: balerina, gimnasta, medic, profesor, vanzatoare, asistent medical
ce sunt? Nici eu nu stiu exact: sociolog, asistent social, profesor, cercetator, statistician (putin din toate)
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lu.more spune:
Le 8 ani am vrut si eu sa fiu postarita. La intrebarea "de ce?" am raspuns "ca sa duc vesti bune la oameni". Invatatoarea a tras concluzia ca sunt prea inteligenta pentru asta si a inceput sa se dea bine pe langa mine, ca sa renunt. Pana la urma m-a pacalit.
La 11 ani am ales sa fiu profesoara de franceza (datorita primei profesoare de franceza pe care am avut-o si la care ma gandesc adesea. Dumnezeu s-o odihneasca!). Am fost o vreme.
Deci pot sa spun ca mi-am vazut visul cu ochii.
Acum ma visez (tot) profesoara de franceza (ca altceva nu stiu sa fac) intr-o scoala dintr-un sat din Africa, intr-o tara francofona, unde copiii vin desculti, unde ferestrele n-au geamuri, unde acoperisul e din paie...
Imi doresc asta din tot sufletul! Poate, intr-o zi...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« Cest une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld