Miresele anului 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Loreg spune:
quote:
Originally posted by Simonitza
Pleaseeeeeeeeeeee poate sa-mi spuna cineva si mie cat costa bautura in duty-free...ma intereseaza Whisky, Martini,Campari si gin Beffetter (sorry,pe asta nu stiu daca l-am scris bine)?
Sau cunoasteti locuri de unde pot sa cumpar mai ieftin?
Draga mea, anul trecut, la inc lui august noi am luat din vama de la Nadlac, JB la 1L cu 10 EUR si Martini cu 5.1 EUR tot la 1L. Alte locuri mai ieftine nu stiu sa-ti spun. Poti incerca si in vama la Giurgiu, insa acolo mai toate marfurile vin dinspre Turcia. Bafta la cumparaturi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
lucia-mihaela spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Dragelor,
grabiti-va cu bauturile. Incepand cu 1 aprilie cresc accizele la alcool si se scumpesc bauturile spirtoase. Cam asta este ceea ce stiu. Poate nu am informatia completa...
Puteti incerca la Shop in Clubul Diplomatilor daca aveti relatii acolo sau dati o fuga pana la Giurgiu in Zona Libera si luati bauturile ieftin...
dilaural, ai dreptate. de la 1 aprilie se scumpesc bauturile tari si vinurile spumoase, asa ca fetele mele, luati acum cat mai puteti.
va pup pe toate
Simonitza spune:
stie cineva ceva de Casa Rustic, situata pe Valea oltului, Drumul Taberei? Noi acolo avem nunta si vreau sa stiu daca ati fost dezamagite de ceva pe acolo, astfel incat sa stim la ce sa ne asteptam si sa ne luam eventual masuri de precautie.
Merci
bibyrox spune:
quote:
stie cineva ceva de Casa Rustic, situata pe Valea oltului, Drumul Taberei? Noi acolo avem nunta si vreau sa stiu daca ati fost dezamagite de ceva pe acolo, astfel incat sa stim la ce sa ne asteptam si sa ne luam eventual masuri de precautie.
Merci
Eu stiu doar de Casa Rustic din parcul IOR.... Nu stiam ca mai exista inca un restaurant numit la fel...
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
dilaural spune:
quote:
Merci
N-am fost la nici o nunta acolo, am fost doar la niste petreceri si se papa bine. Am un prieten care face acolo in octombrie- incep. lui noiembrie si era incantat. Daca mai aflu ceva iti spun...
In principiu stiu ca este ok... daca te ajuta cu ceva...
Simonitza spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Daca mai aflati ceva de Casa Rustic va rog sa-mi scrieti...
Pupici
Loreg spune:
quote:
Merci
Draguta mea, noi am vrut sa facem acolo anul trecut dar cand am ajuns noi sa dam avansul nu mai era nici o sambata libera; asa ca am fost nevoiti sa renuntam. Ne incantase f tare tariful, dar pt noi nu ar fi fost chiar atat de bine pt ca nu aveam f multi invitati si am fi vrut sa inchiriem doar partea de jos a localului, asa ca etajul si terasa din spate ar fi ramas deschise. Iti dai seama ce-ar fi insemnat sa vina clienti la terasa su sa mai fie sus o petrecere si noi sa avem nunta acolo. Oricum mie imi place localul, cand am fost sa-l vedem am si mancat acolo - super buna mancarea, si oricum eu sunt innebunita dupa localurile rustice. Voi cum ati procedat, l-ati inchiriat tot?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Noi am luat bautura - whisky, gin si martini din Duty-free-ul care se afla in cartierul Francez de linga parcul Herastrau. O sticla de whisky de un litru a costat 11 Euro, in iarna. Asta e cam ce imi aduc aminte acum. Noi vom mai merge o data sa mai luat cite ceva - campari, vodtka si martini - pentru ca merita banii, mai ales ca esti sigur ca e de calitate.
Pupici
roxygeo
dianiana spune:
salutare fetele,
nu mai am rabdare sa vina sambata si sa mergem la targ...dar asta am mai spus
ma uit si ma bucur ce viteze aveti la scris...runda 11???
bibyrox am vazut in pozele tale un CD personalizat; vreau sa imi fac si eu. spune-mi si mie unde in Bucuresti?
cameramanul m-a suparat...
dianiana
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by dianiana
bibyrox am vazut in pozele tale un CD personalizat; vreau sa imi fac si eu. spune-mi si mie unde in Bucuresti?
Nu stiu unde in Bucuresti ca nu mi-am deschis firma inca... sunt creatii de-ale mele. Ma mai chinuie si pe mine talentu' din cand in cand!
Daca vrei si tu da-mi un mail si te ajuta fata!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005