Miresele anului 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

fetelor va multumesc pentru sustinere!
cei de la agentie nu au suntat inca, dar ii mai las...

dianiana tu ai mare dreptate, numai ca eu nu voi mai avea timp, deoarece in mai-iunie am licenta, in plus de asta eu si lucrez, mai trebuie sa ma duc si la scoala... pur si simplu nu am timp, nici eu nici al meu barbat, care e prins cu serviciul pana peste cap.
prin urmare caut pe cineva care sa ma ajute intr-un anume fel
pana acum eu am foarte multe lucruri aranjate:
biserica, restaurantul, dj, sonorizare, pozar, cameraman
dar am nevoie de restul, in plus nu vreau in ziua aia, eu sa ma ocup de tot...
vreu sa fie sala aranjata cu tot ce trebuie, sa nu ma duc eu dupa flori, aranjamente pentru sala, marturii etc

melc si eu tot la hanul lui manuc am vrut sa fac nunta, dar am fost acolo si nu mi-a placut cum arata, in plus de asta am auzit numai lucruri rele de ei, ca ospatarii fura, ca sunt nepoliticosi etc asa ca ai mare grija!

va pup
si va povestesc maine ce si cum a fost

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Vai de mine, cat ati mai scris in lipsa mea. Am rezolvat aproape tot, cel mai greu a fost cu pantofii mei si ai lui, dar tot au mai ramas cateva maruntisuri. Acum ma rog de cei de la restaurant sa-mi puna artificii pe tort care sa dureze cat mai mult ! Au patit-o nasii nostrii cand la sfarsit, pana sa intre chelnarii cu toata masa din bucatarie in sala, se stinsesera aproape toate...

Dianiana, studentul pasionat de film este cine cred eu ?
Cred ca o sa avem amandoua parte de acelasi cameraman si aceleasi amintiri, sper, incredibile.
Eu la poze as merge si pe film si pe digital. Fotograful gasit de noi a recunoscut ca sunt situatii in care doar aparatul face diferenta, asa ca pentru mai multa siguranta, vine cu ambele variante la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!tot eu
am aflat si eu ca poarta ghinion anul cocosului si ca nu-i bine de facut nunti si sincer m-am intristat putin dar nu e de bagat in seama asa o idee de trasnita de-a chinezilor...nu-i asa?

Estera
as vrea sa-mi dai mai multe detalii ca si eu as vrea sa-mi aleg pt luna de miere Egiptul dar nu sunt foarte decisa si bineanteles ca nu am habar cum e acolo eu am nunta pe 24 sept tu in ce perioada ai fost.
abia astept sa-mi dai detalii

salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Dianiana ai mare dreptate. Si eu tot pe conceptul tau merg. Ce-i facut de mana mea... e bine facut!!! pai mai bine imi trag eu un pumn in cap daca nu-i bine decat sa-i invinuiesc pe altii, nu?
Adevarul este ca multi nu au timp... dar pentru asta cred ca merita sa-ti faci!

Estera - multumesc de ideea cu Egiptul. Astept recomandarile. Dar sa stii ca si din Turcia am niste ponturi bune.

Dati-mi si mie o idee ce sa-mi pun pe cap... nu prea vreau voal dar stiu ca nici fara nu se poate... Ca nu vreau sa-mi fac coc... toate nasele si miresele au coc... As vrea altceva... idei?!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

degetzel - eu am avut nunta la crowne plaza. poti sa te uiti peste fotografii sa vezi husele si fundele pe care le-am avut noi. mie mi-au placut foarte mult, le-au facut cei de la floraria d&d care lucreaza cu crowne. tu tot de la ei le-ai vazut? si-au schimbat design-ul?

in alta ordine de idei - pentru ca am o gramada de miresici anul asta, m-am gandit sa fac un site frumos unde sa pun articole "de incurajare" am gasit doua super, super, pe care le-am citit si eu inainte de nunta si mi-au fost de mare ajutor. sunt aici:
http://nunta-de-vis.tripod.com/
pupici la miresici

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

a, inca ceva ce uitasem - daca gasiti articole interesante, dati-mi pm sa le pun sa le vada toate miresicile.
pupici.

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

nushulica in septembrie e super de mers in Egipt. Noi am fost in iulie si am indurat in fiecare zi temperaturi de 40 de grade. Faceam sauna in aer liber hi hi hi. Intr-o zi, cand am fost la Valea Regilor, mi-a ruginit cureaua de la pantaloni de cat de mult am transpirat. Parca eram abia iesita de sub dus. Dar a fost super! Am venit de acolo marcata: am umblat prin aceleasi locuri pe unde au umblat si faraonii acum 5 mii de ani. Am atins ziduri pictate extraordinar de frumos si pline de hieroglife .. Am fost pe Nil, am atins apa in care ar fi trebuit sa moara Moise papat de crocodili.. N-am sa uit niciodata excursia aia. A fost fenomenal! Asa ca recomand calduros Egiptul. Si Turcia e faina dilaural dar prea se duc toti acolo... nu e asa deosebit.. Daca mergi in Egipt o sa-mi dai dreptate. Si un pont: luati "all inclusive"(adica 3 mese pe zi si bautura). In Egipt se fac si scufundari. Super!

Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by sisimop

Biserica e chiar in spatele Catedralei ..e micutza dar are un preot excelent . Cel mai mult tin la ceremonia religioasa ,cred ca e cea mai importanta si speciala ....la civil oricum te baga pe banda rulanta de nu stii nici cand incepe ,nici cand se termina ...10 min si ...gata .Am fost acolo la o cununie si a fost cu adevarat ceva special ( a fost acum 4 ani si mi-am spus ca daca ma casatoresc acolo vreau si acolo fac )

Shi eu fac nunta tot acolo din aceleashi considerente.Slujba e superba iar corul e divin .Vroiam sa te intreb shi eu ceva.Voi atzi platit ceva la biserica?Eu cand am fost acolo m-a trecut intr-un carnetzel dar nu mi-a cerut bani.O sa mai trec oricum sa mai vb. cu preotul, dar eram curioasa voi cum atzi procedat?
in ceea ce priveshte rochitzele, mie imi plac shi cele de la Nataly.Pana la urma nu shtiu de unde voi lua rochitza pentru ca ma sucesc de la o zi la alta, dar shtiu sigur ca aranjamentul localului il voi face cu Nataly .
pupici

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dragele mele,

sa va raspund la intrebari: cocardele le-am vazut la magazinele cu rochii de mirese de pe lipscani si m-am ingrozit! susnt tare urate!!! am mai vazut si in pasajul dintre lipscani si coltea, la fel de urate toate, si pe smardan la fel. Daca e cineva care a avut cocarde naturale la nunta sau a participat la o nunta cu asa ceva pllllsss sa imi spuna si mie daca pateaza/nu, daca rezista, etc.
Intreba cineva cum se ajunge la Marriot de la Gara de Nord.
In dreapta garii, cum iesi, este o statie de autobuz. De acolo iei autobuzul 123 pana la statia izvor izvor, unde cobori si il iei pe 385 din aceeasi statie si mergi cu el inca 2 statii. te las chiar in fata hotelului. Daca vrei sa iei taxi de la gara cauta in partea stanga a garii nu chiar in fata si ai grija sa fie de la o firma cunoscuta 9nu trebuie sa aiba mai mult de 10 000 lei/km (cristaxi, cobalcescu, taxi 2000,perozzi etc)
Pupici!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Vrabiuta, mi-au placut foarte mult pozele tale ! Ai avut si o rochita super, si intr-ader sala a fost aranjata foarte frumos. Din nefericire, la mine nu e vorba de agentia D&D ... noi lucram cu 2 agentii: D&D si inca una... la care apelasem eu. Se pare insa ca D&D-ul este mult mai profesinist si cred cao sa vorbesc si cu ei!

Inca o data felicitari pentru nunta, a iesit minunat dupa cum reiese din poze !!!

Dianiana, desi am avut ceva probleme cu agentiile de organizare, eu STIU ca nu mi-as fi putut organiza singura nunta asa cum mi-am dorit ... asta in conditiile in care o fac chiar la locul in care lucrez (Crowne Plaza). Crede-ma ca oricate eforturi as fi facut, nu puteam rezolva numai in weekend toate lucrurile si intrebarile pe care le aveam (mai ales tinand cont de programul magazinelor). Asa, prin mail, prin telefon si doar cateva intalniri pe care le planificam in functie de programul meu, am simtit ca nu innebunesc si ca mai e cineva care ma ajuta si care vrea ca nunta mea sa iasa bine... doar d'aia ii platesc. Poate ca am iesit ceva mai scump, dar uneori nervii si timpul parca pretuiesc mai mult ...

Va pup pe toate si sa aveti o noapte frumoasa !!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput