Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ellen

Krelia, bine ai revenit din concediu.

Mersic, ellen
Bine v-am gasit pe toate cornitzele capritze!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Se pare ca iar e liniste la caprite aici. Ce mai faceti fetelor?

Krelia, cred ca trebuie facut un capitol nou ca deja suntem pe pagina 11.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Hop si eu!Despre ce e vorba?
Si eu sint in "concediu" si dorm pina la 10-11..Ce bine e!N-am mai facut asta de ani de zile si cred ca mi s-a acumulat oboseala...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Ce mai faceti, suratelor?
A venit toamna, e vremea sa ne ascutim copitele si cornitele, sa ne pregatim pentru urcusul anevoios de pe crestele inzapezite (MAI ALES AICI, LA MINE)...
Am o intrebare nitel mai delicata: voi cum reusiti sa va destindeti in momentele de criza, sau ma rog, dupa, eu m observat o chestie tare ciudata, daca in tinerete (adicatelea pana in 25 de ani, ca acu am 31) ma descarcam direct, ca o furtuna de vara, cu traznete si tunete, acum parca am devenit o introvertita, prefer sa tin in mine, sa ma macin, sa ma consum, abordez totul printr-o tacere fatisa, in dusmanie parca, comunicarea devine din ce in ce mai greoaie si nu reusesc sa imi mai exteriorizez sentimentele...nu va mai spun ca m-am surprins si avand emotii in prag de examen, interviu sau alte situatii delicate, emotii pe care le resimt fizic...
Am citit ca inspre varsta a 2-a noua, capritelor va incepe sa ne mearga din ce in ce mai bine, de ce la mine lucrurile iau o alta intorsatura, voua vi se intampla asa ceva?

http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Daisy, si eu sunt introvertita si sunt asa de cand ma stiu. Doar ca intr-adevar cand ma supar, ma descarc pe moment si-mi trece- asta cand sunt cu sotul meu, ca altfel....tot in mine tin. Partea buna este ca eram optimista din fire, spun eram fiindca in ultimul timp am cazut in extrema cealalat, a pesimismului si am uitat sa rad, sa ma simt bine. Problemele fac asta uneori din om, ma intreb ce fac cei care au probleme mereu?....uita sa fie oameni?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna dimineata!
Si io cu moralul ca dupa .Ce ziceai tu, Daisy, ca dupa 30 de ani, noi, capritele, vom avea un trai mai bun? yupiiii....si care-o fi limita? pana cand sa astept?ca io trecui de ceva timp peste 30 si de cand m-am maritat parca e din ce in ce mai rau cu comunicarea, m-am inchis in mine si mai mult si nu e nimeni sa ma ajute .
Si eu eram tunete si fulgere pana sa nasc, poate sa ma mai aprind daca vorbesc cu mama la telefon, dar, in rest, toate problemele sufletesti le scufund in batista , singurica .
Stepha, din nefericire, si io am uitat sa rad, am uitat sa ma simt bine (si aici "multumesc" sotului meu care de un an de zile sta numai pe la servici iar eu sunt nevoita sa stau in casa),am mare noroc insa cu bebe.

Mergi la inceput

Heeei, fetelor, ce-i cu starea asta de spirit la voi? Capul sus si incepeti sa comunicati cu partenerii ca nu degeaba i-ati luat.

Ce-i drept si eu am observat ca nu ma mai descarc la fel cum eram inainte, dar totusi la mie sunt constienta de faptul ca asta s-a intamplat numai datorita experientei pe care am capatat-o de-a lungul carierei. Chestia asta mi se intampla numai cu cei cu care lucrez.
Am mare noroc cu sotul meu care ma asculta de fiecare data cand ma macina ceva si pot sa vorbesc absolut orice cu el pentru ca sunt convinsa ca de fiecare data ma invata ceva nou.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57346" target="_blank">Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

da, ar trebui sa ne revenim ca nu ne facem rau decat noua. Eu m-am hotarat sa incerc sa trec peste toate si sa redevin eu, un "eu" mai bun daca se poate.
Ai dreptate Ellen ca ar trebui sa comunicam cu sotii nostri ca doar ei ne sunt cei mai apropiati.Eu, din pricina dorintei mele de a domina, am devenit un mic tiran in casa mea si nu stiu cum ma mai suporta sotul. Eu as da divort de mine. Am tendinta sa-i scot in evidenta defectele iar calitatile mi se pare normal sa le aiba. Of, nu ma uit la mine ca si eu: defecte cu duiumul.....doar ca el nu mi le scoate pe nas. Imi mai spune uneori cand rabufneste sa nu mai incerc sa-l schimb ca nu e copilul meu. Imi pare rau pe moment, imi cer scuze, vreau sa ma schimb dar e greu partea cu schimbarea......
Aveti vreo reteta?
deci sa revenim: Hai sa schimbam atmosfera de aici, ce e cu negrul asta general? bagati un ROZ!

Mergi la inceput