CAUTAM SPONSORI!
Sper ca moderatorii nu vor considera acest subiect nepotrivit si-l vor inchide. Nu prea stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri cum e "problema" noastra si de aceea apelez la voi, pentru ca aici am gasit mereu sfaturi si idei bune.
Despre ce este vorba: pe vremea cand eu abia incepusem sa merg la gradinita, mama mea, profesoara pe vremea aceea, avea un hobby foarte frumos: acela de a scrie povesti. Ea a adunat aceste povesti intr-un dosar de carton pe care scrie cu carioca: "Povesti dintr-o nuca". Mai tarziu, cand am descoperit tainele cititului, am luat si eu dosarul in brate si l-am citit pe tot. Mi-a placut enorm de mult, nu pentru ca ar fi fost scrise de mama, ci pentru ca chiar erau frumoase, comparabile cu multe alte povesti publicate. A incercat sa le publice, dar pe vremea lui Ceausescu i s-a spus ca povestile sunt demodate si ca nu sunt de publicat. Cu toate ca erau "demodate", 3 dintre povestile mamei au fost citite la radio, la emisiunea "Noapte buna, copii" de catre 2 foarte mari actori: Octavian Cotescu (2 basme) si Alexandrina Halic. Ultima oara cand a fost difuzata la radio o poveste de-a mamei a fost in zilele Revolutiei din decembrie, pentru ca povestea intitulata "Un dar" era despre "Desteapta-te, romane".
Mult timp povestile mamei si dosarul de carton au fost uitate, dar acum cateva saptamani in urma, facnd ordine prin biblioteca, am dat de el. Numai ca de data asta ne dorim foarte mult sa publicam povestile pentru ca multa lume care le-a citit le-a gasit foarte reusite. Stim insa ca a publica o carte inseamna cheltuieli care intrec cu mult posibilitatile noastre financiare. De aceea cautam sponsori care ar fi interesati de publicarea unei carti (reusite, zic eu) pentru copii. Momentan ducem tratative si cu o fetita care speram ca va fi de acord sa faca ilustratiile.
Ne puteti ajuta cu un sfat sau o idee? Va rugam mult de tot!
Cu multumiri anticipate, Alexandra
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi