Intrebare pentru "plimbaretii" cu transportul in comun, care-i cel mai scurt mod de a ajunge de la Armeneasca (eventual Rosseti sau Universitate) pana la Dristor (preferabil piata Ramnicu Sarat)?
Nu de alta, da' m-a exasperat barbatul.....un drum pe care eu il fac in 15 minute maxim cu masina el il face intr-o ora - o ora jumate cu metroul, ca-i singurul mijloc de transport in comun pe care-l stie. Asa ca merge 10 minute pe jos pana la Universitate, sta inca 10-15 minute sa astepte un metrou cu care merge doar o statie, schimba la Unirii (mai sta si acolo 10-15 minute) merge pana la Dristor si inca 10 minute pe jos pana acasa.
Eu sunt convinsa ca de la Armeneasca (de unde lucreaza el) pana la Dristor (piata Ramnicul Sarat) unde stam noi exista mijloace de transport mai bune dar nu le stim noi. Tramvaie, troleibuze, autobuze, habar n-am....eu nu le folosesc, dar m-am saturat sa aud in fiecare seara aceasi placa .....am stat juma de ora sa astept metroul (pe vremea cand il foloseam si eu stiu ca venea la maxim 10 minute, dar mai stii, s-or fi schimbat vremurile).
Mickyyy
(26 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii