Cluj - acasa!!!
Raspunsuri - Pagina 9
nana_sim spune:
ce bine ca sunteti!
Dana, cred ca Piata Cipariu se numeste locul unde e Fistiq, eu inca mai am probleme cu aterizarile la punct fix prin Cluj.
Cred ca si mie mi-ar prinde bine niste dezmorteala dar ma straduiesc sa pastrez cele 46 de kg intacte. ![]()
Weekend placut tuturor!
Simona
mariana tache spune:
Fetelor, va pup cu drag!
Eu nu stiu ce este: stare de gravida sau astenie de primavara, dar efectiv nu am chef sa intru pe DC; mi-e lene sa citesc, dar si mai lene mi-e sa scriu. Si sincer va spun, ca ma gandesc la voi in fiecare zi, dar cu restul mai greu! 
Nu mai stiu exact ziua, dar am fost la cumparaturi atunci cand v-am spus; si am convocat-o si pe Florina, care a raspuns promt cu da si intamplator ne-am intalnit si cu Roxana. In final a iesit o mini intalnire la MC; la MC a aparut si Elis cu taticul ei. A fost fain si relaxant.
I-am cumparat lui Stefan o gramada de hainicele de primavara (si de toamna
; adica sper ca o sa ne mai fie bune si atunci
); cand ne imbracam cu ele, musai sa va aratam si voua
.
Ce sa va mai spun? Inca nu am rezultatul analizelor, asa ca stam tot pe ace, dar parca m-am mai relaxat un pic in aceasta privinta; cred ca va fi bine si pt mine si pt fina mea.
Acum am alt stres: inca nu l-am simtit pe bebe miscand!!! Sunt in sapt 17 si nimic; pe Stefan l-am simtit din sapt 16; si stiti cum se zice ca la a doua sarcina simti mai repede! eu, la mine nu se arata nimic! sunt f ingrijorata; luni ma duc la medic; sper ca va fi bine totul!
Ioana, felicitari pt dintzoc! Si la mai mare!![]()
Simona
.
Dana, eu supn da pt parc; acum e fain; ar fi bine sa ne intalnim o tura!
Mai fetelor, oare ce-o mai fi cu Carina???
V-am facut capul mare! Nu zici ca nu am chef de scris
.
Duminica faina!
Azi imi vine soacra in vizita. Sta 2 saptamani
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(17 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Salutare fetelor! Iata ca ne-am readunat asa cate putin.
Ioana, pai ce sa zic, hai si tu la Cluj macar in recunoastere, sa punem de-o intalneala.
Cristiana, si eu voi merge de 2 ori pe saptamana, plus si la solar, dar numai cate 6 min. maximum. Eu voi merge in general seara de pe la 6 sau 6:30. Stii ca poti sa stai cat vrei, nu neaparat o ora. In plus sambata si duminisa e deschisa sala. Duminica pana la 14.
Mariana, si mie mi-e lene cateodata...si acum de exemplu insa tin sa va mai scriu cateva cuvinte...i-am facut lui Serbanika tocanita cu bulion si piept de pui, astept sa se trezeasca sa vad daca papa. Am un feeling ca o sa-i placa :-)
Va pup pe toate si pe curand!
Dana, Fistiq este in P-ta Cipariu, cum spunea si Simona, chiar langa SanpaoloImi Bank (fosta Westbank) E superrrrrrrrrrrrrrrrr! Au si aerobic...si coafor cu fitze ... ce sa mai...beton!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Salutare!
Mama, fetelor, dar ce apatie e pe la noi!
De cand nu am mai scris trebuia sa fie un subiect nou prin zona, cand colo va gasesc tot la aceeasi pagina a subiectului!
Dar care-o fi cauza? Astenie de primavara?
Roxana, cum a fost tocanita? I-a placut lui Serbanica?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(17 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Bun gasit tuturor!
Eu n-am putut sa intru pe forum ieri deloc, voi la fel? Vad la probeleme tehnice ca au mai patit-o si altii.
Dar chiar de n-ar fi fost problemele tehnice tot n-as fi fost cine stie ce vorbareata, imi
] de 2 zile si m-am saturat chiar si eu de mine. Cum gravida nu-s, ramane varianta cu "astenia" asta ca sa nu zic "o fi ceva in atmosfera" care merge in restul anului.
Vreau numai sa va zic ca am avut duminica o super zi, am iesit in parcul ... nu stiu cum ii zice, la capatul Manasturului, in coasta Practiker-ului, si am stat pe iarba si-am citit intr-o liniste tulburata doar de ciripit de pasarele si de eventualii trecatori. De mult n-am mai avut un moment asa dulce.
Acum ma intorc in lumea mea cenusie si va doresc spor in toate cele!
pufymic spune:
Salut fetelor!
Au fost intr-adevar probleme cu site-ul....bine ca s-au rezolvat!
Roxi, eu deja visez la Cluj.....dar nu stiu cand va deveni realitate visul meu...
Mariana, nu te mai ingrijora degeaba! ...lasa ca e bine bb mic....o sa vezi!
si la restul fetelor....
Nici eu nu prea am chef de scris.....astenie, lene?ca
nu e sigur!!!![]()
Noi suntem iepurasi!!!!!!!Mai avem un dintzoc!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
tata lu Toma spune:
V-as fi foarte recunoscator pentru un numar de telefon sau o adresa de e-mail de la Universitatea de arte plastice din Cluj.
Eu am niste numere (0264/191577, 191771) dar, se pare ca, nu mai sunt de actualitate.
multumesc mult,
vlad
nana_sim spune:
Pai, s-a inlocuit 1 cu 5, in concluzie numerele de la secretariatul universitatii sunt:
0264.591.771 SAU 0264.591.577
Spor!
Simona
roxana1974 spune:
Salut dragutelor.
Mai de cateva zile imi vine sa ma
si
nu stiu ce m-o apucat. M-o lovit astenia e primavara, lenea-n fizic ori altceva ca parca-s lovita in moalele capului. Si nu era destul, mai aparura si problemele tehnice cu DC-ul asta...sunt varza. Si am si o groaza de lucru la job...
Serbanel e superconstipat saracul. Nu am curajul sa-i dau miere, voi ce ziceti? I-am dat compot de mere, am scos morcovul, branza si banana, ii dau lichide si tot asa saracutul, se screme si ies numai bobite ca la oi!
Eu am fost deja a 2-a oara la sala de fitness si sunt fericita ca am si o alta ocupatie, nu ca duc lipsa insa e altceva, plus ca sunt niste baieti draguti acoloooo moamaaaaa moamaaaaa nu stiu in ce parte sa ma uit, in stanga sau in dreapta
?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."