Sa traiti bine...

Sa traiti bine... | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

“Sa traiti bine !” am auzit inainte de alegeri... si acum aud iar.

La TVR1 l-am vazut aseara intr-o emisiune cu dl Boda (un analist) pe Presedintele Basescu afirmand nonsalant - si fara pic de rusine ca il asculta o tara intreaga - ca romanii o duc mai bine si ca traiesc mai bine.

Explicatia dansului era foarte simpla: fiecare roman are lunar la salariu in plus.... 50 euro !!! Apoi a precizat cu jumatate de zambet – in medie !!!

Oameni buni, eu nu cunosc PE NIMENI care sa aibă in plus mai mult de 250-300.000 lei pe luna si asta in cazurile fericite.

Evident, nu am luat in calcul pe dl. Presedinte "Sa traiti bine..." , pe ministrii dansului si pe parlamentarii care o duc "rau" de cand si-au marit lefurile - nu de alta, dar daca Presedintele i-a rugat sa o duca mai bine.....

Voi cunoasteti ?
Atat am vrut sa intreb.

Va doresc sa va creasca veniturile dar nu conform propagandei prezidentiale, ci in mod real, sa-i simtiti in mana, sa-i „spargeti” pe distractii , pe mancare la restaurant , pe hainute la copii , sau pur si simplu sa ii puneti deoparte pentru vacanta visurilor voastre........

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT