Un cadou de 8 martie conteaza???

Un cadou de 8 martie conteaza??? | Autor: anghelada

Link direct la acest mesaj

Sa ne spunem LA Multi Ani fericiti sa traim alaturi de cei dragi.

La multi ani pentru toate mamicile, sotiile si pentru fetitele lor care vor fi la randul lor mamici, sotii......
Si pentru toate cele care "vorbesc" aici si nu sunt nici mamici, nici sotii (le urez sa fie, ca-i frumos).

INTREBARE

Ati primit ceva ce v-a facut fericite? Sau nu conteaza ce primiti ca-l iubiti oricum? Mi s-a parut interesant sa aflam cum se "rasfata" sau SUNT rasfatate fetele de ziua lor.

Sotul meu dimineata mi-a adus micul dejun si cafeaua preparata cum imi place mie in patuc, trandafir galben cu rosu (preferatul meu) pe tavita si un pachetel cu niste cosmetice pe care doream sa le iau de vreao 2 saptamani, dar nu m-am indurat sa dau banii inca. E importanta chestia cu cafeaua, ca el nu bea, chiar nici nu-i place sa ma pupaceasca dupa ce o beau. Cand am ajuns in baie am mai gasit un buchetel de floricele langa oglida, iar in manusi o inimioara de ciocolata. Mi s-a parut super romantic, mai ales ca el e un tip mai realist. Nu mai bine iti iau ciocolata preferata decat o floare care se ofileste? Nu prea inteleg ei de ce ne plac noua florile, dar bine macar ca le cumpara din cand in cand.
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

e foarte frumos ca tie ti se intimpla lucruri din astea de 8 martie, dar ca sa-ti raspund la intrebare din titlu: Nu, deloc. 8 martie e o sarbatoare comunista de care prefer sa uit in loc sa o serbez.

Mie mi-a adus sotzul meu de 1 Martie orhidee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Probabil ca eu voi primi flori...Si ma bucur de ziua asta chiar daca nu-s sotie sau mama...SUNT FEMEIE, NU?

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

LA MULTI ANI,SA FITI IUBITE SI FERICITE!

Fetelor din cate stiu eu pe 8 martie este ziua femeii si este o sarbatoare internationala(nu numai romaneasca),nu???.De exemplu si aici este astazi ziua femeii.
Pentru mine conteaza mult sa primesc ceva,nu ma refer la cine stie ce cadouri,ci la o mica atentie,o floare.De ex. sotul meu s a trezit astazi foarte dimineata si a fost sa mi cumpere flori.Cand eu m am trezit el era deja acasa.Iesim si la restaurant in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

conteaza mai putin daca e 7 mai, 9 august sau 54decembrie,

important e sa ai un barbat care te iubeste mult si se poarta frumos cu tine tot anul (asta-i pe gratis, nuuuuuu??), nu aia 300 de euroi aruncati pe un parfumel de firma cu care sa-ti scoata ochii ca e 8 martie!!!

nu zic ca eu nu ma dau cu parfum...., dar atarna mai mult in balanta restul anului si gesturile.....

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

exact asa cum zice energy

in plus as adauga ca ma bucura muuuuuult mai mult florile si cadourile primite fara o ocazie speciala. doar pentru ca le-a vazut intr-o vitrina si i s-a parut ca mi se potrivesc, ori pentru ca a vazut o babuta cu o galeata de liliac si si-a amintit ca-s florile mele favorite

8 martie noi sarbatorim subtire de tot. si numai incepind de anul acesta, asa ca sa stie baietelul nostru ca e ziua mamei.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allygi spune:

O mica atentie nu strica...la multi ani tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rovki spune:

Ai mei (sotul si baiatul meu)m-au invitat
la masa in oras in seara asta.Si spun ei
mi-au pregatit o surpriza.Astazi fiind si
singura mea zi libera se potriveste ffff bine.

Un 8 MARTIE FERICIT tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu am primit telefon mobil ... si flori ... si ciocolata care imi place mie ... si ... pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Eu am primit o gramada de flori, de se uita lumea la mine pe strada, ca la invatatoare.
Dar de la el n-am primit nimic, nici macar nu ne-am vazut.Macar atat putea sa faca, sa apara la usa si atat.
eu sunt suparici, dar sigur ca o sa-mi treaca.
Noi sa fim sanatoase, in putere si sa radiem de fericire.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Gestul conteaza, cat de mic ar fi , important e ca nu a uitat ce zi este.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput