La France (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Georgiana,
Fa repede o scrisoare dintre cele mai politicoase cu putinta la care anexezi hirtia lor, declaratia ta de impozite si, mai ales, hirtia de la CAF.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, plecam la Amsterdam !!! Un puic la cineva care mi-a trimis un mail special acum câteva zile... :-) Voi raspunde când vin acasa .

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Sibylle, distractie placuta si sa ne povestesti!

Mik asa am sa fac doar ca sunt in ceata caci nu inteleg ce vor! Sotul meu a rugat pe cineva de la servici de la resurse umane sa sune din nou si tot ce am mai reusit sa aflam e ca nu se multumesc doar cu hartia de la cpam ci vor sa vada daca am primit banii. Ori eu n-am incasat banii, cpam-ul i-a trimis direct la clinica. Si raman la parerea mea, acu ca s-au lamurit ce-i cu banii ce legatura are cu dosarul de regrupare? De ce-i intereseaza mai departe?
Uichend placut tuturor

http://georgiana.iciblog.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Valeeeeeeu, Sibylle, tocmai la Amsterdam va gasirati sa sarbatoriti invierea Domnului ?!?
Oricum ar fi, distractie frumoasa!

Georgiana, te intrebi de ce-i intereseaza pe cei de la prefectura banii de la caf? Ca sa mai puna un bat in roate, d'aia!
Fa exact cum ti-a zis Mik, lasa telefoanele si trimite-le o scrisoare cu toate cele anexate, ca... verba volant! Eventual o hartie de la clinica, ceva din care sa rezulte ca cpam (sau caf?) a virat bani in contul clinicii si in beneficiul tau (daca am inteles bine). Dar deocamdata trimite-le repede scrisoarea cu ce ai!

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Geogiana , si eu zic ca fetele: trimite scrisoare cu copie dupa ce ti-au trimis aia de la cpam dar trimite-o recomandata AR ca altfel n-o iau in seama si nu poti dovedi ca ai trimis ceva. Pastreaza copie dupa tot ce le-ai trimis ca in caz de probleme sa le poti demostra ca ai facut totul ok.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Didita draga, o sa scanez foile din dosar si ti le trimit. Merci mult!
Ana, iti multumesc si tie! Din pacate tipa e si foarte smekera si faza cu românca a scris-o in primul raport, in ala in care eram perfecta... Nu stiu daca se poate face mare lucru, greu de dovedit ca era rasism, sau cum s-o numi, ca rasism nu e ca si noi românii tot albi si europeeni suntem ca bretonii astia de origine franceza. Mai degraba xenofobie. Nu exista si SOS-xenofobie?

Ma simt mai bine, Adélie are un succes nebun la scoala si progreseaza enorm. In + sotul a tuns iarba si vai ce peluza faina avem acum! Fetelor cu gradini, mie mi-au inflorit deja 2 lalele si-s si altele pe vine... Anemone inflorite am din belsug. Liliacul sper ca o sa infloreasca si el primavara asta (l-am plantat anul trecut si nu l-am vazut inflorit inca), i-au dat niste mugurasi de toata frumusetea.
In rest mai am caltunasi si... o sa pun ca anul trecut multe flori anuale (amestecuri de flori roz, rosii, albastre etc.) Astea mi-au reusit anul trecut din plin, au crescut mari de vreun metru jumate. Of, de abia astept sa am gradina plina de flori! Si la ferestre o sa pun muscate curgatoare :)))

Va pup!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Otilia , eu nu m-am lecuit de gradina, desi am piciorul super umflat, nu mai pot merge! Recomanda-mi si mie te rog niste flori care merita plantate acum:), adica vreau sa zic care le plantezi si infloresc anul asta si tin ceva mai mult! Care sunt florile anuale?

Vai, Georgiana, si in cazul tau ca si al Otiliei, raman blocata!Te inteleg ca trebuie sa fii foarte nervoasa! Sper sa rezolvati cu bine!

Sib, aveti grija de voi! Drum bun!

Mik, fie-ti mila de mine si de poftele mele(cand citesc scortisoara cu banana inghit in sec,desi nu sunt o pofticioasa de fel) si da-mi te rog reteta prajiturilor pe care le-ai facut! Nu e urgent! Cand ai timp!Apropo, cu tiramisu am avut succes;)!

Fetelor, tuturor numai bine, Paste fericit celor care il sarbatoresc acum si aveti grija de voi! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetelor,imi pare rau sa aud ce probleme aveti cu administratia!!Dar nu ma mir,ca aici e atita birocratie pe cit se da spaga in Romania!!!
Otilia,la mine au inflorit toate narcisele (galbene) si am si o tufa de forcicia(face flori tot galbene),asa ca deocamdata gradina mea e galbena!!Lalelele au si ele vreo 5 cm,sper sa creasca repede si sa infloreasca!
Mai am un liliac,nu stiu ce culoare este ca l-am mostenit de la vechii proprietari,abia astept sa infloreasca.
Va pup si bafta in lupta cu administratia!!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nadine, promit ca am sa-ti scriu retetele saptamina care vine.

Fetele cu gradini eu nu pot sa ma laud decit cu 4 ghiocei infloriti, ca restul abia da sa creasca (narcise si anemone voi avea poate intr-o luna). La mine zapada a facut prapad, multe ramuri au fost rupte, mai ales la un pui de cires si rododendronul, saracul.

Merci inca o data pentru urari la cel mare, un monstru mic care n-a fost multumit de cadouri. Azi o sa-i dam si pachetele cu carti, poate o sa se bucure.

Pupici insoriti.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Fetelor, abia azi a inceput sa se desumfle piciorul meu ca ajunsesem sa nu pot merge; am fost si la urgente sambata si mi-a facut o injectie si mi-a dat medicamente care nu afecteaza bebele! Insa mie mi-e frica sa nu cumva sa fi afectat cumva bebele faptul ca am fost intepata, cred ca de un paianjen; nu mi-au zis ce ar putea sa fie, insa dupa cat am citit asta se potriveste! Voi ce credeti? Ar putea afecta???

Mergi la inceput