La France (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Geo, eu una nu te-as sfatui sa ceri tu pentru tine inca o luna de proba. Mi se pare mai linistit sa accepti CDI-ul si apoi sa schimbi job-ul daca nu mai suporti sau daca ai ocazia.
Pe de alta parte inteleg ca iti vine foarte greu, si fiica unei prietene lucra la biroul de intrari la un spital de copii la Lyon si dupa citeva luni si-a dat demisia ca nu mai suporta.
Hai fruntea sus !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Da Mik ,dar daca accept CDI-ul si apoi vreau sa plec tb sa le dau O LUNA preaviz. Nu stiu daca , in cazul in care gasesc un post care sa imi convina,( de ex la sala de operatie ca instrumentist) un spital poate sa ma astepte pe mine o luna...

Sfatul tau e intelept mai ales ca eu sunt staina aici si e greu sa gasesti de munca in Franta... unde sunt 2 mil de someri... Nu poti sa le ai pe toate asa ca o sa ma multumesc cu serviciul asta deocamdata, desi nu imi prea convine, ma simt exploatata...dar ai dreptate.... Merci!

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Azi este ziua Cristinei (Blue77), asa ca: LA MULTI ANI !

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La multi ani, Cristina!

Geo, frumos ai povestit cum ai tu incredere in "ton homme".
La fel am si eu in al meu si niciodata nu mi-as permite sa-l banuiesc pe nedrept. Ne iubim, ne respectam si credem unul in celalalt. Apropo de asta un proverb chinez: "Usa cel mai bine incuiata este cea pe care o poti lasa deschisa."

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multumesc fetelor pentru urari

eu intru mai rar caci de cand ne-am gasit un apartament pe care vrem sa-l cumparam in ianuarie, tot am avut de facut dosare si hartoage pentru banci, notari si tot asa...acum in sfarsit se mai lumineaza tunelul si daca totul merge ok din 10 mai gata avem apartamentul.Din 1 iunie ne mutam in el , asa ca o sa mai fie cateva luni de bataie de cap.

Otilia imi pare rau de ce aud cu ce patesti...ce pacat ca nu esti tu mai aproape de noi aici ca iti aduceam bebeii noi fara sa cerem vreo autirizatie de la deste[ptii astia.

Eu m-am inscris la Anpe si la Assedic si m-au trimis sa fac un bilant de competente vreo 6 saptamani...sa vada daca se pupa ce am facut in romania cu un post aici de asistent export.Sper sa nu pierd timpul degeaba pe acolo numai....

Georgiana nu imi vine sa cred ca s-au luat de banii aia si de asta nu vor sa-ti dea drept de munca.,...si eu am patimit cu Omi pentru drept de munca si sa stii ca fetele bine ti-au zis de scrisoare, ca n-au reactionat pana nu le-am facut scrisoare cu AR , apoi in 2 zile m-au sunat si aveam rdv pentru vizita medicala.Fa-le scrisoare anexeaza documnete si explica situatia...doar asa reactioneaza.
Cum e ceva ce iese din ce stiu ei sa faca cum se blocheaza...

pupici

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

La multi ani, Cristina! Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani, Cristina, si de la mine, felicitari pentru apartament si sa-l stapaniti sanatosi (fac urari in avans...)

La multi ani si pentru Ancuta - puiuta !!! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 11 ani!!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Anca !

La multi ani, Cristina !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La Multi Ani Cristina si Anca!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Imi pare rau ca intervin, insa m-a indurerat foarte tare ceea ce s-a intamplat aici si nu pot sta deoparte. Tot ce vreau sa va spun este ca Michaela e prietena mea, si nu de ieri de azi, si ca a fost victima unei calomnii ingrozitoare. In caz ca unele dintre voi aveti indoieli cu privire la caracterul ei in urma mesajelor scrise de Cricricri, vreau doar sa va asigur ca Michaela este o fiinta deosebita asa cum s-a mai spus, si ca tot ce s-a scris despre ea nu sunt decat interpretari tendentioase, izvorate din greseala ei de a avea prea mare incredere in oameni, si in special in cei pe care ii considera prieteni.
Ma opresc aici si nu vreau sa alimentez conflictul, dar mi s-a parut de datoria mea, ca prietena si cineva care o cunoaste indeaproape pe Michaela, sa imi exprim pozitia fata de cele intamplate. Sper din tot sufletul ca ea se va mai gandi si va reveni pe forum, nelasandu-se infranta de un atac nefondat.
Va doresc numai bine,
Catalina.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput