Balante (dez)echilibrate (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Salmida spune:
quote:
Originally posted by ticka
O alta mica vedeta e Sofia galagia a lui Sabina. O recunoastetzi dupa ochii verzi![]()
si
pt. Sofia si mämicutza ei!
Cary spune:
FELICITARI copilasilor!ma bucur din suflet pt.ei,sunt tare draguti.
Salmida si Elutza bine ati revenit,ca tare dor mi-a fost de voi.
Elutza sa stii ca intr-un fel este mai bine ca"divortul"s-a petrecut ACUM,ci nu dupa ce ai fi facut pasul cu,"casatoria",esti tanara si frumoasa si ai viitorul inainte!
BRAVO tie cu fumatul,pe mine nu m-a tentat niciodata,deci nu stiu cum e.
Multa sanatate familiei tale.
Ticka iubita iar am nevoie de ajutorul tau,sau al Danei!!!
Tare as vrea,daca se poate si daca puteti,ca materialul cu INIMA(pe care vi l-am trimis) sa apara ca subiect(sub acest nume"INIMA")la Discutii Generale,cred ca ar folosi multor mamici care si-au lasat puii in grija bunicilor!!!pana cand acestia ajung la varsta gradinitei.
Eu nu stiu cum sa fac asa ca va las pe voi.
Pupici tuturor si s-auzim de bine!
vlada spune:
Multumim din inima fetelor ca v-ati gandit si la noi !
Felicitari castigatorilor, puiutii chiar merita, sunt minunati !!!
Elutza - imi pare asa de rau ca a trebuit sa treci prin atatea...dar capul sus ! Acum rasare soarele si pe strada ta...
Din pacate, moto ajunge abia maine la ora 14...asa a fost sa fie...insa oricum am avut o zi minunata ! Revin sa anunt cand sunt puse poze.
Pupici si noapte buna !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Salmida spune:
Deoarece si pentru cä
mi-a fost dor de voi, mai intru sä vä spun si yo "Noapte bunä!"
Dragelor, sunt incä in convalescentä dupä despärtirile de cei dragi! ![]()
Nu am rezistat si adineauri m-am "vitaminizat" cu o convorbire telefonicä
acasä.
Pup balantele! 
vlada spune:
Offff, cred ca tare-i grea despartirea de cei dragi...noroc ca ne mai ai si pe noi, sa incercam sa-ti alinam dorul..sau cel putin asa speram...multi pupici !
Sper ca de maine sa ne mai revenim si sa am si eu mai mult timp de petrecut cu voi...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Salutare tuturor,
Salmida,pai deja te-ai intors acolo departe,departe......,am crezut ca stai mai mult,s-au nu am simtit noi cum zboara timpul?
Sper din tot sufletul sa aveti o zi buna.
ticka spune:
Neatza dragelor! cafelutza -
????
quote:
Originally posted by Cary
Ticka iubita iar am nevoie de ajutorul tau,sau al Danei!!!
Tare as vrea,daca se poate si daca puteti,ca materialul cu INIMA(pe care vi l-am trimis) sa apara ca subiect(sub acest nume"INIMA")la Discutii Generale,cred ca ar folosi multor mamici care si-au lasat puii in grija bunicilor!!!pana cand acestia ajung la varsta gradinitei.
Eu nu stiu cum sa fac asa ca va las pe voi.
Draga Cary, momentan imi da busheli downloadul si nu pot scoate de pe Yahoo articolul, am incercat si ieri si acum 2 minute. Incerc si mai tarziu. Poate intre timp reuseste Dana.
Salmidutza, te intzeleg (macar un pic, da tot stiu cum e...). E adevarat ca nu se compara dar si eu ajung acsa de cel mult de 2 ori pe an. Dar ne sunam si noroc ca exista internet si ne usureaza comunicarea. (Recunosc ca am avut un sentiment oarecum ciudat cand am primit primul mail de la maica-mea si cand am vorbit pe YM cu taica-meu
).Andreea, astept cu nrabdare pozele!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
ticka spune:
Acum ca am terminat cu cafelutza vin la povestit ![]()
Aseara am vazut pe M6 (la francezi) o emisiune pe care cand o rpind ma uit. Se numeste New Look pour une nouvelle vie. Si e de genul emisiunii pe care o avea Raicu pe prima - o echipa de stilisti se ocupa de o persoana si de transformarea ei. farmecul emisiunii franceze e ca hainele, accesoriile, ideile de a te imbraca sunt cu totul altele - au un stil aparte ... parerea mea. Se plimba prin buticuri cu haine frumoase, pantofi, gentzi...ce sa mai. Ideea ca dupa transformare oamenii arata intr-adevar bine. Alta chestie care mie mi se pare deosebita e ca se ocupa si de barbatzi de 45 ani, femei de 50 ani adica acopera cam toate varstele. (nu numai fetitze tinere de 20 de ani cum era la Prima) . Si ca sa nu ma lungesc prea mult....influientzata de "New Look..." unde se tot accentua ca hainele bine potrivite si frumoase iti dau incredere in tine si o alura deosebita si de o carte pe care am imprumutat-o ieri la citit "Ma dau in vant dupa cumparaturi" si pe coperta careea scrie mare si gros "Daca ar putea sa poarte toata lumea haine noi in fiecre zi, cred ca depresia n-ar mai exista" (si acum ajung la ce vroiam sa zic) azi dimineatza nu ma gandesc de 2 ori si incaltz cizme cu toace mari si bot ascutzit. Si incerc sa merg ca o adevarata domana pana la tramvai. am mers am mers...pana am ajuns sa ma gandesc ca nu mai conteaza cat de doamna sunt numai sa nu ma mai doara picioarele
. Acum sunt bine merci, stau si butonez mandra ca deh, azi sunt eleganta, dar ma gandesc cu groaza ca va trebui sa parcurg pe jos aceleasi 2 statzii de troleu
.
Fetelor purtatzi toace si haine elegante. Eu doar la ocazii, sau cand iesim in oras, la servici ma imbrac comod, mai ales ca nu avem restrictzii (din fericire nu lucrez cu public).
si o zi buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis 
ticka spune:
Cary, am facut subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45283" target="_blank">"INIMA ... (e bine de stiut)" pe baza informatziei din *.pps-ul pe care ni l-ai trimis.