Bebelusi de sept - oct 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Roandre, vreo 3 poze nu se vad: "o ajut pe mami la gatit", "doi dinti mici si ascutiti" si "cant la morcov"
Cristina si
![](zana.gif)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE MAMICILE!
In sfarsit a iesit soarele... Ieri a fost baba mea si de-aia a nins
Noi ne laudam ca papam ceva mai bine, in special lapte. Ieri am reusit sa-i dau mai mult piure cu carnita (aprox. 100g) si a mai baut si 160 ml de lapte dupa aia... Si ii pun in fiecare zi carne de pui in piure (asa a zis dr.), dar mai sunt si zile cand nu ii dau de loc piure, cand suntem plecate si uit sa-l iau dupa mine.
Aissa in leg. cu ordinea in care ar trebui date una-alta eu zic ca trebuie tinut cont de ce vrea fiecare bb... eu de ex. nu pot sa-i dau intai sa pape la san si pe urma completarea de lapte praf pt. ca nu mai bea decat f. putin lapte praf, ca mai bun e de la san, asa ca face greva foamei si nu mai mananca si din biberon. Daca ii dau invers papa si lapte praf si de la san destul de mult... Asa ca daca papa mai bine laptic si pe urma piure, da-i asa. Important este sa manace. Eu trebuie sa-i dau piure cand este cat mai nemancata, ca altfel nu vrea decat 2-3 lingurite.
Mihaela multumesc , eu uitasem ca trec in tabelul ala cine ia lapticul... O sa-l trimit pe tati dupa laptic. Azi dupa-amiaza cred ca trec pe la serviciu. Poate ne vedem, daca ajungi acasa pana atunci si nu te-au enervat prea tare aia pe unde te duci
Am vazut si pozele... cat de haioasa poate sa fie... Nici la mine nu se vad 3 poze, dar altele decat a zis Aissa, deci s-ar putea sa fie de la ei...
Mihaela s-ar putea sa vomite de la cereale, ca nici eu de cand nu i-am mai dat cereale nu a mai vomitat... bine, maimuta mea vomita putin, nu chiar tot ce mancase. De vreo 3-4 zile nu-i mai dau, ca nici nu prea era incantata. Poate a fost un lot mai prost... Eu i-am luat Humana cu babane.
Mai fetelor v-ati luat la intrecere care e mai "baba" ... cum puteti sa ziceti asa ceva, ca v-am vazut prin poze si aratati foarte bine... Daca am arata si noi astea mai "tinerele" la fel cand vom avea peste 30 de ani ar fii bine...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
nature spune:
Neata si la multi ani, dragi mamici!
Am vazut ca unii bebei au probleme dupa ce mananca cerealele.Hai sa vedem ce fel de cereale folositi voi.Ca Ilincuta mea mananca si cate 250 ml de lapte cu cereale fara sa rasufle!!!!
Eu ii dau asa:
-pe la 5, cam 200 ml laptic
-pe la 9-10 mananca aprox.150 grame de mar + banana+ praf de orez ( orez cu mar si portocale de la Milupa)
- la 13- cam 200-230 ml supa de legume ( care e destul de densa, mai mult e un piure de legume, decat zeama)
- la 17- 150 laptic
-la 20:30- dupa baita, mananca 230-250 ml cereale cu lapte ( Milumil 2 + cereale cu trei fructe, de la Milupa)- ii pun 5 masuri de lapte si 3 masuri de cereale.Si mananca fara pauza, e innebunita de placere, apoi cade lata, adoarme in 5 min!!!:)
In final mananca aprox. 800-900 ml mancare!
PS: ce va plangeti de varsta, sunteti niste tinerele!!!!Io am 31 de ani....:(((
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Naty spune:
La multi ani, mamicute!
La multi ani Pufy si Anielas! Scuze pentru intarziere, de abia acum am citit listuta cu zile de nastere.
Pufy, esti nascuta in aceeasi zi cu tatal meu!
Mihaela, frumoasa Alexuta ai!
Georgiana sa ne zici cum s-a descurcat Ioana la serbare.
Ca tot veni vorba de cereale, chiar vroiam sa va intreb si eu cate ceva, fiindca vreau sa incep sa-i dau Alexandrei. Exista lapte cu cereale de la Humana? Foloseste cineva?
Credeti ca e mai bine sa-i dau de la aceeasi firma ca si laptele praf sau pot incerca altceva?
Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user.rnico102
mama lui Licurici spune:
La multi ani pentru cele mai grozave mamici din lume!!!
La multi ani pentru bebicii care mai adauga o luna la "venerabila" lor varsta:Alesio Andrei, Andrea Bianca si Vlad
Nature, m-ai omorat cu cat papa Ilincuta ta!!!
Fetelor mai astept cu supica de conopida fiindca azi ma scoate sotul in oras ... deci nu gatesc ci... ma gatesc!Sa aveti o zi frumoasa!!!
Angela si
Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
vrabiuta spune:
LA MULTI ANI!!!!
noi nu am mai intrat de mult aici, suntem la mamicile de iulie august, desi bebelina s-a nascut (la insistentele doctorului) pe 15 septembrie. astazi, de ziua femeii, m-am gandit sa intru sa vad ce mai faceti si sa va urez o primavara plina de bucurii!
am citit mesajele voastre si am vazut problemele cu scaunele bebelusilor. si alexandra face cu firisoare negre cand ii dau banana, cred ca se digera doar partial. pentru bebelusii constipati: pere! para e laxativ natural, daca nu gasiti in piata, sunt borcanase cu piure de pere de la hipp. efect garantat!
pupici tuturor mamicilor,
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
vali02 spune:
La multi ani dragi mamici, sa fiti fericite alaturi de pitici si de tatici!
Pentru mine 8 martie inseamna in primul rand ziua mamelor, imi vin prima data in minte amintirile legate de serbarile cu mamici multe in public, ghioceii pe care ii dadeam mamei, felicitarile facute de mana mea pe ascuns...azi dimineata Alexandra mi-a urat "aatatii a mamaaa!!!" (adica sanatate), atata a reusit tati s-o invete.
Georgiana, fericito, sa ne povestesti si noua cum a fost cu poezia. Il iei si pe Damian la serbare?
Mihaela, putintica rabdare, in curand vei fi si tu calut adevarat, ca la astia mici tare le mai place sa tropai cu ei prin casa, daca stii sa nechezi e chiar super. Eu par (ca nu prea sunt ) o persoana serioasa, dar in ultimii doi ani am invatat sa ma maimutaresc in toat felurile si chiar imi place. Am vazut pozicile, fotomodel s-o faci mama, ca e tare expresiva (de frumoasa nu mai zic!).
Am observat si eu ca sunt multe Alexandre, Ioane (la Naty, Aissa, Georgiana, Ellen si cred ca mai sunt), inseamna ca sunt nume frumoase, nu?
Aissa draga, esti tanara, nu ezita sa-i aduci o surioara/fratior Alexandrei. si
la toata lumea
fetele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri dragi, si mereu tinere si frumoase!!!
LA MULTI ANI BAZUCU MEU DRAG! ......SI LA MULTI ANI ANDREA BIANCA SI VLAD!Sa cresteti mari , sanatosi si cumintei!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Salut!
La multi ani de ziua mamicilor!!!
Azi dimineatza ma gandeam ca mai avem un pic si primim de la puisorii nostri felicitari colorate si lipite cu floricele de la gradinitza de ziua mamicilor.... abia astept! Mi-am adus aminte cum ii scriam mamei mele ca de azi inainte nu o mai supar niciodata...si ca o iubesc mult mult... hihi...
Eu vreau sa anuntz un copil care a dormit fff bine azi noapte, s-a trezit pe la 5 si a baut o sticla de ceai si s-a culcat la loc pana la 8! Cred totusi ca laptele milumil era de vina pentru ca de cand nu-i mai dau milumil doarme mult mai bine noaptea, fara treziri si fara plansete, si daca se trezeste bea un pic de ceai si adoarme la loc...In schimb seara daca ii dau doar 180 ml cam peste o ora mai bea inca 60ml
Stefan este super vesel, mereu cu gura pana la urechi, testeaza pozitii noi, gangureste in toate felurile, dar cel mai mult ii place sa zica bbbb
Pupici la toate mamicile de ziua noastra si sa avem parte numai de bucurii multa sanate la copilasi nostri si multa pofta de mancare!!!!!
Site-ul cu poze nu merge...cred ca e fff solicitat azi de 8Martie...Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ellen spune:
La Multi Ani! pentru mamici. Sa fiti fericite si iubite.
La Multi Ani! pentru bebelusii care mai adauga azi inca o lunisoara. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
Fetelor, nu va mai plangeti atat ca sunteti care mai de care babe. Sunteti foarte tinerele si frumoase toate asa ca fiti optimiste, capul sus si hai sa ne simtim cu toate fotomodel .
Si mie imi spun copii din scara si vecinii sarumana, dar taximetristii ma dominisoresc .
Bebelina mea m-a terminat, a avut dimineata pe la 5 program de chiueili si joaca. A adormit abia dupa o ora de zbenguieli prin pat.
Mihalea, foarte frumoasa Alexia ta, e o scumpica foc.
Mi-a placut ce suptil a fost sotul tau
Aissa, eu iti tin pumnii sa-i faci Alexutei tale o surioara sau un fratior. Si eu tare vreau sa mai fac cu baietel ca sa am si eu cu cine sa dansez, nu numai sotul meu Elena &
Alexandra (25.09.2004)