Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vreau, vreau, vreau! La nunta cumnatei mele mi-a placut cum m-a coafat coafeza pe care o am eu, poate ai vazut pozele, dar vreau sa incerc altceva. Astept poze, multumesc, Roxy!

quote:
Originally posted by roxy79ro

Draga Angelique, daca vrei,itzi pot recomanda o coafeza super.Asta daca nu ai gasit deja pe cineva care sa te aranjeze in ziua nuntzii.Prietena mea e plecata acum in luna de miere, dar cand se intoarce o sa o rog sa-mi dea nishte poze, pe care o sa le postez, sa vezi daca itzi place ce coafura a avut.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

salut roxygeo;
noi doua avem nunta pe 10 sept???
hai cu mine la sala ca nici eu nu ma urnesc; eu vreau sa merg si la inot la bazinul national; tu in ce zona stai in Bucuresti?

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by leyla

Eu una nu iti recomand sa iti iei o pereche pentru 1 an sau jumatate. Eu asa am avut la inceput si dupa doua luni am reusit sa pierd sau sa rup (nu-mi mai duc aminte exact ce s-a intamplat) una din ele si ca atare a trebuit sa-mi comand alta pereche pentru ca nu se poate sa-ti iei una singura. De atunci imi cumpar un set cu 3 perechi care in mod normal ar trebui sa fie perechea si luna dar eu am purtat chiar si trei luni o pereche (depinde cat de atenta am fost). In plus cele pentru termen mai lung sunt mai scumpe decat cele pe termen mai scurt, deci.... Eu port lentile permanent (mai putin noaptea) de 4 ani de zile pe motiv ca ochelarii ma deranjeaza cumplit, si sunt foarte multumita. E adevarat la inceput o sa te simti putin bizar dar cu timpul o sa te simti absolut normal.

Cam cat costa un set din asta de 3 perechi? (sunt cumva Focus Monthly)
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Nu mai stiu exact ce sunt, iti pot spune maine. Au costat 1,200,000 toate cele trei perechi. Cele cu durata 1 sau 2 ani stiu ca sunt in jur de 2,000,000 -2,500,000. Nu stiu insa daca depinde de dioptrii, eu am noroc ca am aceleasi dioptrii la ambii ochi si este foarte usor sa gasesc pe stoc. Daca sunt diferite s-ar putea sa mai dureze sa le aduca pe comanda.

quote:
Originally posted by ciciep

Cam cat costa un set din asta de 3 perechi? (sunt cumva Focus Monthly)
Multumesc
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by dianiana

salut roxygeo;
noi doua avem nunta pe 10 sept???
hai cu mine la sala ca nici eu nu ma urnesc; eu vreau sa merg si la inot la bazinul national; tu in ce zona stai in Bucuresti?

dianiana

Eu sunt acea roxy cu care ai nunta in aceeashi zi dar din pacate eu stau in Constantza.Shi mie mi-ar fi placut sa-mi gasesc o partenera cu care sa merg la sala...Eu oricum voi incepe sa merg de saptamana viitoare, singura.Asta e.N-am ce face.Trebuie sa arat bine la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Fetelor daca intr-adevar vreti sa va tineti de treaba, cu gimnastica... sfatul meu este sa mergeti singure la sala. Daca mergeti cu prietenele va garantez ca nu rezolvati nimic. O sa stati numai la povesti... si nu o sa faceti gimnastica nici pe sfert din cat veti face daca mergeti singure. Va spun din propire experienta...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

dianiana eu am nunta pe 05 iunie

Eu locuiesc in Colentina si lucrez in Dorobanti, in principiu pentru mine nu e problema zona ca ma deplasez cu masina si am si un program relativ flexibil!

Astept cu viu interes propuneri!

cit despre varianta de a merge singur la mine nu a tinut, cind am avut probleme cu spatele si a trebuit sa fac Kinetoterapie il monopolizasem pe instructor, mie mi-e tare urit singura.

Va pupicesc

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nici mie nu imi place sa merg singura la sala, daca nu am pe cineva cu mine cu care sa ma indemn reciproc nu fac nici o treaba. Singura fac gimnastica acasa dar la sala, niciodata!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Fetelor, voi ati rezolvat cu coafatul si machiatul ?
io inca nu am gasit pe nimeni care sa se priceapa, sa vina acasa in ziua nuntii sa nici nu coste foarte mult...
Imi puteti recomanda pe cineva ?

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Angelique, am uitat sa-zi spun.Tipa asta, coafeza, vine acasa.La fel shi tipa cu machiajul.Itzi zic, amandoua lucreaza super.Prietena mea a fost super incantata de rezultate, iar pretzurile sunt super convenabile.Machiajul a fost 500.000 cu produse profesioniste (Lancome shi Estee Lauder), iar coafatul 250.000 .La fel de incantata a fost shi de tipa care i-a facut buchetele shi lumanarile.Nu shtiu inca la ce pretz le-a facut, dar imediat ce vine din luna de miere o sa o bombardez cu intrebarile.De fapt tot eu am gasit shi floraria asta.Ea nu a avut timp de alergat shi pentru ca tot aveam shi eu nunta am ajutat-o un pic shi se pare ca am facut o treaba buna .

Mergi la inceput