Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

am auzit una prea de tot cu privire la pregatitul pt a fii mireasa. o tipa care se casatoreste in curand ne povestea ca ea pentru nunta vrea sa ii faca o surpriza prietenului ei si sa isi refaca virginitatea...cici exista un spray special cu efect pt cateva ore...parca e prea exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

De ce o vrea sa se chinuie?

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by petaluda

am auzit una prea de tot cu privire la pregatitul pt a fii mireasa. o tipa care se casatoreste in curand ne povestea ca ea pentru nunta vrea sa ii faca o surpriza prietenului ei si sa isi refaca virginitatea...cici exista un spray special cu efect pt cateva ore...parca e prea exagerat.

Asta DA "surpriza"...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Vai de mine!!!! Dar ce surpriza e asta??? Saracu sa se chinuie....rad singura ca proasta pe aici...

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Chiar nu inteleg...asta vrea sa fie surpriza sau pacaleala???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:

Tare rau asta!!!

Fetelor eu una am inceput cu solarul. Ieri am avut prima sedinta si maine va fi a doua. Si pentru mine e prima oara la solar si nici eu nu prea sunt de acord cu solarul dar... ce naiba sa fac? Sunt prea alba si daca ma duc la strand ma inrosesc ca tzarancutele!
Crema autobronzanta nici sa nu aud... m-am facut acum 2 ani cand am botezat, cu spray de la Avon, am mai dat si o gramada de bani pe el si... am iesit ca naiba. Bineinteles ca m-a dat cineva in domeniu si tot degeaba.... In nici un caz nu v-as recomanda asa ceva la nunta!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Mey asta e tare rau...vorba Mariei...rad ca proasta in birou....
Auzi da poate tipul in noaptea respectiva cand vede ca-i alta "intrare" o sa zica " vai ma scuzati, crez ca v-am confundat!"...si o rupe la fuga :)))

quote:

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Mey asta e tare rau...vorba Mariei...rad ca proasta in birou....
Auzi da poate tipul in noaptea respectiva cand vede ca-i alta "intrare" o sa zica " vai ma scuzati, crez ca v-am confundat!"...si o rupe la fuga :)))

de parca i-ar pune perna pa oki

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa va spun ce fac eu ca sa fiu miresica frumusica....de cateva zile mananc ca sparta pt ca am slabit (fara sa vreau, evident) si am 44 de kg la 1,68 inaltime. Sunt scheletica...iubi deja e disperat ca o sa se insoare cu un sac de oase...
Pupici

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

O intrebare, fetelor!Voi va faceti pe maini cu ceara?
Eu sunt mai bruneta si se vede cam naspa.Sor'mea imi spune sa ma fac pt ca se va vedea urat insa mi-e teama.Si puyu meu nu prea e de acord.Ce sa fac?
Multam mult!
Si casa de piatra miresicilor din acest week-end!

Alyna

Mergi la inceput