Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica | Autor: roxygeo

Link direct la acest mesaj

Buna ziua miresici!

Chiar daca cu pregatirile nu am mai inaintat, ma mai framinta ceva: ce v-ati gindit sa faceti pentru a fi in cea mai buna forma????

Eu m-am ingrasat un pic in ultimul timp si ma gindesc sa merg la o sala de fitness sau la centrele de infrumusetare (electrostimulare, etc), dar nu prea am timp si nici cu cine sa merg (la sala mai ales).
O prietena imi spunea ca inainte de nunta s-a dus la cosmetica si si-a facut nu stiu ce tratamente, dar a mers si la solar. Ce-i drept a aratat foarte bine un pic bronzata.
Voi la ce v-ati gindit????
Va pupicesc

roxygeo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

draga roxi...si eu...vreau sa merg la cosmetica cu o sapt. inainte..probabil..pt un tratament facial..si chiar si un solar..doar putin...asa..ca nu imi sta prea bine neagra...ci doar un pic de bronz..un vopsit de par..ca sa arata la nunta foarte lucios si ingrijit..
despre sala de sport..eu zic pas..pt ca desi m-am ingrasat ei eu putin in iarna..slabesc foarte usor la factori de stres...
si de astia nu ducem lipsa...acum..darminte in prag de nunta..

pup you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

In privinta kilogramelor in plus....nu-ti face probleme deoarece cu o luna inainte o sa fi asa de stresata ca sigur le dai jos...si pe deasupra mai e si vara-orice om mai da jos, dar totusi niciodata nu strica la mai mergi la sala .
La solar categoric, trebuie sa mergem....ce mireasa alba ca branza nu da bine , eu, una cu siguranta ca voi face vizite la solar cu vreo doua luni inainte . Trebuie sa aratam super bine, si in plus se va vedea mai bine rochita de mireasa cu un bronz.
Mai problematice mi se par machiajul si coafura. De fapt alea sunt "cheia succesului" nostru. Ma gandesc ca poate sa nu ma coafeze frumos in ziua nuntii chiar daca la probe o sa ma faca bine......
Dar pana atunci mai este timp sa mai cautam ...sa ne mai informam........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, eu am scapat de grija solarului, cum stau la mare mi-am programat ca toata luna iulie sa fiu pe plaja ca sa fiu bronzata, imi sta foarte bine "colorata". In ce priveste slabitul, si eu vreau sa dau jos vreo 2-3 kg, si am inceput deja sa vad rezultatele. Reteta e simpla: lucrez intr-o institutie cu 4 etaje si eu am biroul la parter dar in permanenta trebuie sa fac drumuri la etajele 3 si 4. Asa ca am renuntat complet la lift si rezultatele se vad. Imaginati-va ca cel putin de 10 ori pe zi trebuie sa urc scarile alea. Si in plus acasa stau la etajul 4 fara lift. Mai adaug cate 100 de abdomene pe seara si gata pregatirea mea. Si bineinteles, fara dulciuri... Pupici

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Si eu am de gand sa fiu bronzata la nunta,voi incepe de pe acum sa mi fac tratamente faciale(vreau sa am un ten impecabil),am inceput de ceva timp sa ma ocup de par mai mult ca niciodata(la fiecare spalare imi aplic masti,si inainte si dupa).In legatura cu coafura am si eu mari emotii ca nu mi va iesi cum trebuie.

Mergi la inceput

Fiindca veni vorba de par, sunt ffff suparata, in decembrie m-am dus sa imi ia varfurile si m-a tuns prea mult si acum il masor in fiecare zi, poate poate o creste mai repede. Dar nici o sansa. Pacat ca nu exista si niste seruri minune pentru cresterea parului... Si pana in iulie mai sunt numai 4 luni... Pupici

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fiindca veni vorba de par, sunt ffff suparata, in decembrie m-am dus sa imi ia varfurile si m-a tuns prea mult si acum il masor in fiecare zi, poate poate o creste mai repede. Dar nici o sansa. Pacat ca nu exista si niste seruri minune pentru cresterea parului... Si pana in iulie mai sunt numai 4 luni... Pupici

Angelique

Angelique,ai intrat aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29616 ,poate gasesti vreo solutie ptr cresterea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42003" target="_blank">Machiaj si coafura.

Pentru orice eventualitate!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Multumesc, Dana, uite acum intru pe adresa respectiva. Sa stii ca ti-am vazut pozele si mi-au placut nemaipomenit. Sar'na, Catalin, sunteti foarte draguti. Pupici.

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ei in curand sper ca imi voi deschide propriul meu centru de infrumusetare (electrostimulare, impachetari cu paragango) asa ca daca va dau batai de cap kg in plus.....va astept la salonul meu.
Fiind salonul meu, o sa fac si eu niste sedinte, la solar nu cred ca ma duc pt ca avem nunta pe 20 august si sigur voi prinde cateva zile de plaja inainte. Totusi, nu trebuie sa exageram pt ca pe un ten foarte bronzat (si mai ales bronzat recent) nu iese un machiaj excelent...Oricum, voi fi un pic bronzata clar, mai ales ca nu vreau pantofi, voi avea sandale asa ca picioarele trebuie sa arate foarte bine, bronzate si date cu ulei de corp Si eu voi face cateva sedinte la cosmetica si clar imi voi lua liber o saptamana inainte si voi incerca sa ma odihnesc. Apropo, exista vreun subiect despre petrecerea buralcilor, petrecerea burlacitelor? Ca atatea subiecte sunt pe aici ca m-am zapacit de tot daca nu s-a discutat inca, propun sa incepem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutari la toata lumea!
Pai, in primul rand eu o sa ma duc luna viitoare sa-mi pun lentile de contact (nu de alta, dar suntem 2 "biciclisti"). Apoi, o sa ma duc la un tratament cosmetic, pt ca am nenumarate "cratere" de la cosurile din adolescenta, iar cu o luna inainte orikum o sa merg sa ma "prajesc" la soare!
Poate si o sala de fitness, daca reusesc sa ma urnesc...

Mergi la inceput