Va rog sa ma ajutati, cu sfaturi, deoarece nu ma descurc.
Nu inteleg nimic din fisele astea fiscale, si avand copil mic, nici nu am timp sa umblu dupa documentatii.
Pe scurt, anul trecut in 2004, din ianuarie pana in iunie, am fost in concediu de maternitate. Am primit o fisa fiscala de la locul de munca (salon de coafura).
Din iunie 2004, cand fetita mea a implinit 2 ani, am reinceput serviciul in alt domeniu, in care lucrez si in prezent. Aici am cartea de munca. Am primit si de aici fisa fiscala.
De doua ori pe saptamana, merg la o fundatie, unde predau cursuri de coafura, si sunt platita, pe ora. Si aici am realizat venit, in lunile iulie,august si septembrie. Atat.
Am primit azi si de aici fisa fiscala. Deci, in total 3.
Ce fac cu ele, cand le depun si unde? Se pot trimite prin posta sa nu stau la cozi interminabile, si mai ales, ma pot astepta sa mai dau eu bani la stat?
Va multumesc!
doris
Le poti trimite prin posta cu confirmare de primire(fisele in copie nu originalul) la Adm Financiara impreuna cu o Declaratie d1e Venit Global pe catre trebuie sa o completezi dupa indicatiile din ea (se insumeaza veniturile obtinute, cam asa ceva).
Termenul de depunere mi se pare ca e 15 mai.
Succes,
Cristina
In ultimii 2 ani am avut la dispozitie un program creat de MF care ajuta la completarea declaratiei de venit global si totodata facea si calcule - puteai afla daca ai de dat sau de primit bani din globalizare.
Stie cineva daca aul acesta au mai facut programul. Eu am cautat pe net dar pana acum nu am gasit nimic