cum facem atunci cand intr-o relatie intre doi oamnei care se iubesc intervine raceala...cand nu vorbim cu zilele, cu saptamanile(nu locuim impreuna)? cum trece peste perioada asta?
De ce nu incerci sa faci tu ceva in acest sens? Daca intentionezi sa pastrezi aceasta relatie ar trebui cred eu, sa comunicati. Vorbiti deschis despre aceste probleme. Incercati sa va apropiati, chiar sa faceti un pas, in a va muta impreuna sau a petrece mai mult timp impreuna. Asa veti sti daca aveti sanse de a continua aceasta relatie sau daca va trebui sa va refaceti viata.
Este o solutie si discutia. Macar stiti ce vreti unul de la celalalt. Pe de alta parte, daca tot sunteti singuri, asta nu-i relatie.
http://community.webshots.com/user/tora97
il intreb "ma iubesti? "..si el spune "da"....poate asta ma mai tine langa el...si faptul ca si eu il iubesc din tot sufletul..poate are nevoie de libertate acum...nu stiu...ca daca as sti..ce bine ar fi..
este usor de spus te iubesc, dar mai greug este sa si dovedesti lucru asta
poate sunt eu mai incuiata , dar nu pot sa imi dau seama cum poti sa fi prietena cu o persoana, daca nu vorbesti cu saptaminle
si cred ca miau-miau , are dreptate
hmmm...discutati despre asta...vezi ce zice si el..dar discutati frumos nu va certati sau mai stiu eu ce...si poate se rezolva..stiti cum se spune.."iubirea muta muntii din loc"..si eu am avut si am multe probleme dar trec peste ele..mi-am acceptat prietenul asa cum este el..si e mult mai bine...il iubesc cu toate calitatile si defectele lui..uneori ma mai lasa si singura dar cand ne intalnim ma face sa uit de tot cand ma ia in brate si am saruta..lupta pentru iubirea ta daca asta iti doresti..daca renunti s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu...si nu uita VA FI CUM VA VREA DUMNEZEU!! AI INCREDERE IN EL!!