Cine are soti/prieteni Pesti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/libelula/libelula.jpg)
Va rog mult, dati-mi si mie un sfat, sau impartasiti-mi din experienta voastra:
cum sa ma comport cu un barbat din zodia Pesti, ca sa il pot tine langa mine?
e schimbator, si ezitant, si nehotarat, si putzin aerian.... si pe mine nu ma mai tzin nervii...
Multumesc,
Libelula
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Elise spune:
eu am avut un prieten in Pesti si, intr-adevar, n-am putut sa-l tin linga mine...
Nu stia daca vrea sau nu o relatie.
Dupa ce n-a mai avut-o, a constatat ca o vroia.
Cred ca nu trebuie bruscati Pestii, si nu trebuie impinsi de la spate: iti trebuie o doza mare de indiferenta sau aparenta indiferenta ca sa-i lasi sa inoate linistiti in apele lor tulburi pina se limpezesc.
Elise
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmenutza spune:
iubitul meu sotz este Peste (maine este ziua lui) .
Cunosc mai multi pesti..sunt destul de diferiti..nu-i poti clasifica prea usor.
Un lucru este cert..nu le place sa se simta "sufocati", sunt destul de comozi, sensibili, duplicitari( ca si gemenii), le place sa "huzureasca", sunt extrem de loiali prietenilor, f.darnici,extrem de sociabili( al meu sotz asa este, dar am vazut si pesti introvertiti)..
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
adrienne12 spune:
Draga mea, eu sint peste, ex-barbatul e peste fiu-meu e peste. In generl pestii traiesc in lumea lor. nu-i brusca, nu-i sufoca. sint genresosi pina la refuz daca ii intelegi. nu-i cicali.
Magdone spune:
da...confirm si eu ce-au zis fetele si iubitul meu sot e tot peste, sora mea e tot peste, intr-adevar au o lume a lor in care traiesc, sunt foarte interiorizati, cel putin sora-mea e de groaza, trebuie sa scoti cu clestele ceva de la ea...si nici atunci nu sunt sigura ca asta gandeste cu adevarat...
in nici un caz cicaliti, impinsi de la spate...nu are efect...trebuie sa se simta liberi, din cati pesti am cunoscut eu...prea sociabili nu i-am vazut...
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Rosey spune:
iubitul meu e peste, e un tip foarte fidel dar si foarte tacut, interiorizat, cum au zis fetele. mi-au trebuit 3 ani de relatie si o conjunctura de evenimente mai deosebite ca sa imi dau seama ca sub aparenta sa indiferenta se ascund sentimente ff puternice si durabile.
aaa si am uitat un aspect esential: e suuuuper in pat:))))
vlada spune:
Si sotul meu e Peste, dar, din fericire, nici vorba din caracteristicile descrise de voi...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Adria_ spune:
Si sotul meu e peste (a fost ziua lui ieri) . Si el e interiorizat, dar are sentimente puternice, e calm si bun cu mine.
Nu cred ca-l vei putea tine langa tine daca el nu vrea, cum va fi foarte greu sa scapi de el daca tu nu-l vei vrea. Trebuie provocat mereu la discutii pentru a scoate de la el o farama din sentimentele pe care le are (nu pentru ca nu le-ar avea, ci sunt foarte bine inchise). Intr-un final, dupa luni sau ani, vei vedea cine este el cu adevarat.
Si mai stiu ca exista 2 feluri de pesti: unii care inoata in sensul de curgere al apei si ceilalti care inoata in susul apei.
cipcipcip spune:
quote:
Initial creeata de libelula
Va rog mult, dati-mi si mie un sfat, sau impartasiti-mi din experienta voastra:
cum sa ma comport cu un barbat din zodia Pesti, ca sa il pot tine langa mine?
e schimbator, si ezitant, si nehotarat, si putzin aerian.... si pe mine nu ma mai tzin nervii...
Multumesc,
Libelula
Nu cred ca exista vreo reteta sa tii un barbat linga tine, fie el Peste sau altceva. Fi tu insuti si in general nu forta lucrurile si lasa totul sa vina de la sine. Numai el singur poate lua o hotarire intr-un sens sau altul, in rest eu zic sa-l lasi in pace. Daca o fi sa fie, o sa se intimple
![](icon_smile_big.gif)
Cipcipcip si bebe in burta 16 sapt
Magdone spune:
quote:
aaa si am uitat un aspect esential: e suuuuper in pat:))))
subscriu
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze