E de ras sau de plans ?
Salutare parinti !
Azi dimineata o las pe Anna-Luciana la gradi si ma opresc la chioscul de ziare sa-i mai cumpar carticele.
Anna-Luciana este foarte interesata mai ales de acele publicatii pentru copii care o solicita, care ii dau ocazia sa-si dezvolte intelectul si sa capete noi cunostinte - gen joculete de perspicacitate, imagini aparent identice unde trebuie sa identifici diferentele etc.
In consecinta ii cumpar tot ce apare.
Azi ii cumpar 2 publicatii noi pentru copii. Le pun in geanta si plec la job. Nu's ce-mi vine pe la orq 15 sa le rasfoiesc putin si ce gasesc ?!!!:
revista "Istetila" pagina 12 un joc: ma frec la ochi poate nu vad eu bine, dar nu, vedeam foarte bine: pe pagina un desen central color si pe margini alte desene aparent identice gen umbra a imaginii centrale. Iti cere sa identifici care dintre cele 4 umbre este identica cu imaginea centrala.
Pana aici nimik neobisnuit numai imaginea cu pricina infatiseaza o tipa semigoala, intr-o pozitie provocatoare, intinsa aproape pe un pat si care pune lucruri intr-o valiza !!!!
Textul e si mai cool: "Animalul din imagine s-a trezit cu 4 umbre, dintre acestea numai una...".
Zic ups, astia au innebunit ! Colegii vin si ei, citesc si toata lumea e deja pe jos de ras.
Mai departe, la pagina 15 din aceeasi revistutza 4 ghicitori: daca le ghicitzi voi, e ok, eu m-am declarat invinsa fara drept de apel.
ca de ex: "Am o claitza cu fan, langa claitza doua poienitze, doi luceferi langa ei, un cuib mucos, langa cuibul mucos o moara ferecata, langa moara ferecata un genunchi de porc" !!!
My God, asta este, cica, capul, OK !
sau "Am doua vaci rosii, cand le duc la apa se uita acasa, cand le duc acasa se uita la apa" - calcaiele !!!
Fratilor, ce ziceti, astea sunt publicatii pentru copii ? nici de sters lq :::: nu sunt bune:
O sa ziceti ca asa-mi trebuie daca cumpar toate kkturile dar ce trebuia sa fac, sa le citesc la taraba acolo in frig in drum spre serviciu si dupa aia sa le cumpar ???
Pe bune, mi se pare ca editura cu pricina merita o tona de rosii.
Adriana, poate faci tu un reportaj dragutz la ziar ca zau ca merita.