Rochia de mireasa (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Referitor la casa Mirandi.Eu am vorbit cu sefa la targul de nunti si am stabilit sa ne vedem la urmatorul.
Sunt Constanteanca mutata in Bucuresti de ceva ani.pe mama o sa o trimit la Nataly poate au si modelele(2) care imi plac mie

Andu se marita cu cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by anduta78

Referitor la casa Mirandi.Eu am vorbit cu sefa la targul de nunti si am stabilit sa ne vedem la urmatorul.
Sunt Constanteanca mutata in Bucuresti de ceva ani.pe mama o sa o trimit la Nataly poate au si modelele(2) care imi plac mie

Andu se marita cu cel mai bun.

Care sunt modelele care itzi plac?Ai codul lor?M-ash putea interesa shi eu de ele.Eu oricum trec destul de des pe la magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, modele de la casa Mirandi gasesc in Bucuresti? Daca da, unde???

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

NUMEIOANA intra pe www.casamirandi.com la magazine
tocmai am intrat, dar in Bucuresti nu au magazin. Probabil ca vor fi la targul de nunti si vorbesti atunci cu ei.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dragele mele, au updatat site-ul Mary's Bridal ( www.marysbridal.com)
si era sa lesin...au cele mai minunate rochii pe care le-am vazut vreodata, in special cele din colectia beloving, dar si cele de la unspoken romance...m-am infuriat caci preturile sunt mici chiar si fata de creatorii romani insa la noi nu exista magazin mary's bridal asa ca le-am trimis un mail, poate poate imi dau vreo idee!
eu sunt de rochiile lor!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ASTEPTAM DETALII PISU_MIAU.
ACUM AM DESCHIS SI EU SITE-UL.
LA MULTI ANI FETELOR!!!!
SA FITI IUBITE SI RASFATATE AZI!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

dragele mele, intrati pe www.rebeccarode.com, eu am dat lovitura!
am gasit in sfarsit un dealer autorizat si cred ca am sa risc sa imi iau rochia de la ei pe neprobate, o iau cu o masura mai mare, ca sa stiu sigur, si merg pe ideea ca din mare se poate face mic, invers nu.
dupa parerea mea sunt super seriosi si oricum, o rochie de 500 usd, adika nici 15 mil la ei nu se compara cu nimik din ce am vazut aici.
m-am uitat pe conditiile de shipping international, am cerut recomandari si de la mary's bridal si sunt super seriosi. Singura problema e ca la unele modele trebuie sa faci comanda cu 4 luni inainte, dar oricum ei te intreaba cand ai nunta si daca vor considera ca nu e timp nu iti iau comanda, caci zic ei iti lasa timp si 1 luna sa o modifici. sa intrati pe bulina aia cu international buyers si sa imi ziceti si mie parerea vostra, pe mine una m-au convins!
acum ramane sa ma mai chiorasc pe mori lee, mary's si mon cheri (numai cu astia lucreaza) sa vad care ramane.
Sunt asa bucuroasa!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Merge site-ul,dar fara virgula de dupa "com"
www.rebeccarode.com

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

intrebare-intrebatoare
cu cat timp inainte sa-mi cumpar rochita k nu am nici cea mai mica idee.

nunta pe 30 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Parerea mea e ca nu conteaza cand iti cumperi rochia, atata timp cat o iei pe cea care te-a fermecat si cat imbracata in ea veti fermeca pe toata lumea...Ideea e s-o gasesti cat mai repede, asta ca sa te linistesti si sa nu-ti mai faci griji. Eu am nunta pe 23 iulie si ma duc la targul de nunti ca sa-mi iau rochita. Sunt sigura ca o voi gasi acolo. Deci, nu e prea devreme.

Ioana

Mergi la inceput