Rochia de mireasa (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Felicitari flafi sa o porti sanatoasa si sa fi cea mai fericita in ea in ziua nuntii tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Flafi chiar ca a fost o figura cu rochita ei, una a visat si s-a ales cu totul altceva. Bine ca ii place si ii sta bine in ea, asta este principalul. Bafta la toate la cautat rochite. Pupici.

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Va pup fetelor!
pupezica, am tot povestit de ea... trebuie sa ma duc zilele astea cu toti banii sa o platesc, pt ca nu o mai suport acolo. desi d-na aia mi-a zis ca nu o va mai arata la nimeni, totusi nu as vrea sa o mai probeze cineva...
rochita e culoarea fildesului, cu trandafiri din acelasi material cu rochia, nu este incarcata, nu are strasuri, decat trandafirii aia si cateva petale.
nunta si noi ne-o facem cu banii noastrii, dar cum fiecare din noi e singur la parinti, va dati seama ca fiecare din parinti vrea sa isi aduca toate rubedeniile!
ma gandeam ca o sa aplic un plan murdar, adica acelora care nu vreau sa vina le voi spune ca tacamul este atat de scump incat stiu sigur ca nu si-ar permite sa vina
ioana, poate ca e mai bine asa cu prima probata prima luata, te scapa de stres!
va pupic duuulceeee!!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

mai flafi, inca o data felicitari pentru rochitza.dar totushi cum potzi fi asha rautacioasa shi sa recurgi la acel plan "murdar" de care zici.sunt totushi rudele tale.bune,rele tot ale tale sunt.eu nici nu ma gandesc sa fac vreo diferentza intre unchii shi matushile mele, chiar daca pe unii ii am la suflet shi pe altzii nu prea.
pupici la miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ce sa va spun...?Eu am deja rochita dar problema:Mai am inca doua modele in cap.Deci am trei modele asupra carora nu ma pot decide.
Flafi:iti recomand sa nu mai probezi alte modele "din distractie" ca s ar putea sa iti vina alte idei.
In legatura cu invitatii nu am de gand sa fac nici o diferenta,eu chiar vreau sa fac tot posibilul sa o aduc si pe bunica mea de la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neata la toate!!!!
cu toate ca noi facem nunta in 2006, cu toti cu care am vorbit le-am zis cat costa meniul anul asta, ca e super scump, etc.Al meu m-a certat ca nu se face asa, ca ce zice lumea, etc. dar eu am fost bine intentionata si am vrut sa stie cam cat e.si eu mizam pe asta ca poate daca afla ca e mult nu mai vin.din partea mea sa vina numai jumatate din cei 200 invitati. as fi tare multumita.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu vreau sa merg maine sa ma uit dupa rochita, sunt curioasa daca si la mine va fi prima probata prima luata, o sa va spun. Cat despre invitati, sunt totusi de principiu sa fac o selectie a celor care vor participa, nu vreau sa ii invit numai de dragul de a-i invita. Si nu vreau sa am mai mult de 120 de invitati. LA voi cam cat de mare va fi nunta, sunt si eu curioasa. Pupici

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi vom avea in jur de 150 de invitati.Aproape jumatate din ei sunt invitatii nasilor.La noi la restaurant ne au spus de la inceput ca numarul minim de persoane trebuie sa fie 90 si ne era frica ca nu vom avea destui dar cand ne au anuntat nasii de nr invitatilor ne am mai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

draga angelique, noi o sa avem cam 150-160 de invitatzi.shi asta e nr. deja dupa ce am redus din ei.initzial lista numara 250 de persoane.pana la urma am reushi t sa ajungem la performantza de a ramane cu 150.oricum din aceshtia nu mai am ce taia.sunt rude foarte apropiate shi prietenii noshtri cei mai buni.
despre rochitza ce sa va spun.nu am luat-o inca.dar am fost prin orash shi am probat o singura rochitza, care mi-a placut super mult. shi sincera sa fiu cred ca aceea va fi rochitza mea.o sa va tzin la curent cu ce am facut.
pupa fata miresicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La noi vor fi in jur de 150 aici dar la nunta din Istanbul vor fi nici mai mult nici mai putin de 450:)). Am incremenit cand ne-au spus parintii lui....

Mergi la inceput