Rochia de mireasa (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manina spune:

Buna seara fetelor! La Monica Darie nu este abolut necesar sa te duci cu un model. Ea iti poate propune ceva dupa ce sta de vorba cu tine putin, asta si in functie de bugetul pe care i-l spui tu. La mine a fost un pic diferit, deoarece noi doua ne cunoastem de multa vreme si cand i-am spus de nunta, ea mi-a si aratat ce model avea in cap pentru mine. I-am aratat si eu cam ce mi-ar placea si asa incet incet am ajuns la un model de rochie.

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc f mult Pupezica. Cred ca o sa merg si eu la ea. Nu mi se par f mari preturile. Acum sa vad cat o sa fie rochita care mi-o doresc eu.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Sunt fericita.[red]Mi-am luat rochita[/red]. Dupa ce am fost la ambele targuri eram cam dezamagita si nu ma asteptam sa-mi gasesc asa de repede ceva care sa imi placa, dar a fost foarte simplu. Am intrat in primul magazin de profil, am vazut-o, am probat-o si am luat-o. Nu a durat mai mult de 10 minute. Ce sa va mai spun este foarte frumoasa si foarte ieftina (4 mil.). Eu nu eram dispusa sa dau o gramada de bani pe o rochie care o imbrac o singura data. O sa-i fac o poza sa o vedeti. A...mi-am mai luat si saculet asortat (100 mii lei) si jarteluta albastra (120 mii lei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Felicitari Andreea !!! Abia astept sa ne arati rochita !!

Adevarul e ca e minunat sa scapi de stresul cautarii rochitei. Nici eu nu-mi gasisem nimic la cele 2 targuri si incepusem sa disper... acum sunt cea mai fericita !! am o rochita frumoasa si simt ca ce a fost mai greu pentru organizarea nuntii a trecut...Am inceput si eu sa dorm mai bine noaptea

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!
Si eu pot sa va arat rochita mea acum - numai ca este de la Agnes Toma, are si voal si bombita si este yvory (nu stiu daca am scris bine)
Pupici

Mergi la inceput

Roxygeo, si eu tot de la Agnes Toma mi-am luat rochita Sunt super frumoase modelele, cred ca gasesti pentru toate gusturile. Si rochita mea cred ca tot ivory este... pentru ca nu este nici alba, nici crem, nici bej ... Are corsetul din dantela si jos e maaareee (e cu crinolina)... Acum ma gandeam sa inlocuiesc crinolina cu jupoane (pt ca eu initial nu am vrut crinolina) si vreau sa vad cum arata si asa ... Toate celelalte accesorii tot de la Agnes le-am luat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu am rochitzasunt invidioasa pe voi care aveti roxygeo degetzel si toaate celelalte care mai aveti
sunt tare trista cred ca eu nu imi mai gasesc niciodata rochitza potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Stai linistita, o vei gasesi atunci cand te astepti mai putin:))

Mergi la inceput

Nushulica, stai linistita ca pana la urma vei gasi nu ceea ce doresti, ci "ROCHIA VISURILOR TALE"!!! Eu aveam creierasul plin de modele de pe internet si nu imi placea absolut nimic din ce vedeam in oras. Imi caut rochie de mai bine de 6 luni, am mers pe la targuri si nimic !! Incepusem sa visez urat noaptea, de atata stres ! Pana sambata trecuta cand am mers la Agnes Toma ca sa probez un model care mi se parea mie ca seamana cu ideea mea de cum ar trebui sa am rochita (alba, cu trena ca de printesa, cu corset frumos ...). AM probat-o, mi-a placut ... si cand era cat pe ce sa zic ca o cumpar, m-am gandit sa ma mai prostesc si eu putin in fata oglinzii, ca doar era ultima ocazie pe care o mai aveam sa probez rochii de mireasa . Si am cerut o rochie care era super frumoasa dar cu care nu m-as fi imaginat pe mine, pentru ca era mareeee de tot, cu corsetul transparent [:O], fara trena ... Ei, si cand am iesit din cabina de proba, iubi al meu a ramas cu gura cascata si a zis "Pe asta o iei !!!" Si cand m-am uitat in oglinda nu mi-a venit sa cred .. era ROCHITA !! Acum am luat-o acasa si nu mai obosesc uitandu-ma la ea !! SI uite asa mi-am cumparat eu rochita, un model la care nici nu ma gandeam, la care nici nu ma uitasem pe Internet ... era pur si simplu ROCHITA MEA...

E adevarat ca acum incep sa ma gandesc cum o sa ma descurc cu o rochita asa de mare (eee, ea nu e chiar asa de mare, dar fata de cum vroiam eu sa fie, fara crinolina, e uriasa )... dar tot imi place la nebunie ....

Asa ca nu dispera, pentru fiecare dintre noi exista un model in ROMANIA care ni se potriveste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

dana n. , vreau sa zic ca esti superba....te ador deja , am salvat o poza cu tine in calculator!mai pune niste poze cu tine...ca daca nu....ma usuc.Deja sunt nebuna!!!

Cori

Mergi la inceput