Of, analizele astea ...

Buna ziua la toata lumea!
Sa ma prezint: sunt oficial in luna a 7-a de sarcina (am 30 de saptamani), am o burtica corespunzator de mare, si voi avea o fetita pe care o va chema Angela Alexandra - DPN intre 5 si 12 mai.
Astazi am un of mare: sunt foarte suparata pe cei de la Medicover, de la laboratorul de analize!
Cam asa imi vine mie sa fac in dimineata aceasta!
Dar sa va spun pasul meu:
Am avut (si cred ca inca mai am, pentru ca ma mai doare spatele, fara alt motiv) infectie urinara cu E-coli, pentru care am luat 5 zile ampicilina forte. dupa cele 5 zile, am mai stat o saptamana si apoi am repetat urocultura. Asta se intampla pe data de 14 februarie. Va puteti imagina ca nici acum nu sunt rezultatele gata?
Si nu mi-e de mine ... ca ma refac eu, nu e prima si probabil nici ultima infectie urinara pe care o voi avea, dar ce se intampla cu bebe-ul meu?
De unde stiu eu ca nu va avea loc o infectie intra-amniotica (asta am auzit-o ieri dimineata la TV) si de unde stiu eu ca bebita mea va fi in regula?
Sunt cam disperata pe treaba asta si nu stiu raspunsul la intrebare ... stie cineva? please help!!!
Am intrebat doctorita, dar mi-a dat un raspuns cam vag, care nu prea m-a lamurit ... adica mai deloc.
In rest, bebita este foarte activa, si ziua si noaptea, ceea ce ma bucura - cred ca este un semn bun.
Si eu am inceput sa dorm cu o perna sub burtica - si dorm mai bine decat fara, si oricum dorm numai pe o parte - altfel nu mai pot.
Si mi-e tare dor sa imi mai vad bebita - urmatoarea programare la eco este pe 15 aprilie - nu e cam tarziu? Am facut pana acum 2 eco, si la ultima dintre ele ne-a spus doctorita (ca era si taticu cu noi atunci) ca e fetita.
Pentru RED ROSE, apropo de predictiile doctorilor, cred ca nu mai devreme de saptamana trecuta luni am vazut la emisiunea de pe Prima, cu nasteri, pe o mamica careia i se spusese ca va avea fetita, si ea a nascut un baietel ... asa ca sincer nu mai stiu cat de corecte sunt si aceste predictii ...
Daca stie cineva mai multe despre infectia cu e-coli ... si ar putea sa ma linisteasca si pe mine cat de cat, as ramane recunoscatoare!
Va urez un 1 martie mai bun decat al meu si sa fiti fericite si cu bebeii sanatosi!
PS: Tocmai m-au sunat cei de la Medicover sa imi spuna ca vor primi analizele in 5 minute ... si ma gasit si programare la doctorita in dupa-amiaza asta ... oricum scrieti-mi ... am sa va scriu sa va spun ce se mai intampla ...
Raspunsuri
adrianafedorca spune:
despre infectia asta nu pot sa-ti spun mai nimic, imi pare tare rau ca ai facut-o , iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelinei din burtica, sa creasca mare si frumoasa
de ce nu ai repetat analiza in alta parte daca ai vazut ca aia de la medicover te tin atat cu rezultatul?
eu pe timpul sarcinii am facut toate analizele la Cantacuzino, si am fost tare multumita de ei, daca am trimitere de la medicul de familie unele sunt gratis, nu stai la coada , gravidele au prioritate, si am auzit ca au si unul dintre cele mai bune laboratoare
numai bine si multa sanatate
Adriana si bebelinul 31+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
gabitzam spune:
Irinuta, te asteptam pe lista www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43964" target="_blank">Mamicilor de mai-iunie 2005 (35).
Am sa te trec pe listuta noastra de mamici, cu o fetita.
Bine ai venit la Desprecopii.com.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gmmonica spune:
Nici eu nu stiu nimic despre infectie dar daca ai facut tratament cu antibiotic poate a trecut, nu mai ai probleme!
Eu vreau sa te intreb cum s-au manifestat durerile de spate pentru ca si la mine sunt ciudate rau, cateodata nu pot sta in picioare si nu am decat 18 saptamani. Sper sa nu ma pricopsesc cu inca o infectie pentru ca doar ce am terminat un tratament cu antibiotic si nu mai am chef sa-mi intoxic bebelicul.
Cat despre sexul copilului, la prima ecografie mi-au spus ca e baietel, la a doua fetita, o astept pe a treia sa-mi ca sunt gemeni.
hihihi!
Important este sa avem niste bebei sanatosi asa ca iti doresc in primul rand sanatate tie si bebelinei si nastere usoara!!
Irinuta spune:
Dragele mele, multumesc pentru incurajari!
Pana la urma, se pare ca m-am agitat degeaba, pentru ca infectia a trecut - mi-a iesit negativa urocultura! - adica nu am nimic ![]()

M-au speriat degeaba, au avut ei o problema cu laboratorul - mi-a spus doctorita ca mai sunt multe persoane in situatia mea (cu analizele intarziate) si sa nu imi fac griji.
Cat despre durerea de spate, eu am procedat astfel:
1. am baut foarte multe lichide - cam 3-4 litri de apa sau sucuri (depinde ce suportati, ca eu m-am cam saturat de dulce). Apa am luat mai ales minerala, slab carbogazificata - daca va place, va recomand Tusnad verde inchis, care este carbogazificata natural (sau cel putin asa imi aduc aminte ca scrie pe eticheta).
2. am stat in pat intinsa, cam toata ziua.
gmmonica, Cat despre dureri de sa nu poti sta in picioare, si eu am avut (si mai am din cand in cand) dureri de - cred eu - ligamente, in partea dreapta, de nu puteam/pot nici sa ma sprijin in picior. Dar am vorbit cu doctorita, si m-a verificat si nu e nimic in neregula - doar ligamente care se intand si care suporta greutatea bebelului.
De exemplu, pe partea dreapta, burtica mea este mai mare si mai tare decat pe stanga - si se vede cand stau in pat cu burta in sus. presupun deci ca este o greutate mai mare de suportat pe dreapta - sau unde te doare pe tine- si de aceea ma - si te - doare din cand in cand.
Oricum, este bine sa vorbesti cu doctorul despre asta ca sa fii sigura ca nu este nimic serios.
Va pupic si va urez o baba cat mai frumoasa!
PS: Stie cineva cum e la Polizu? Ma intereseaza organizarea in spital.
Monicutz spune:
Irinutza, si eu am avut infectie cu E-coli la 10 saptamani. Am luat antibiotic si a trecut.
Doctorii de aici au zis ca nu trece asa de usor la bb, nici macar cand e asa de mic. Cand placenta e formata complet, adica dupa 3 luni, riscul e si mai mic sa treaca la bb.
, 21s