Mamici de iulie-august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
irinabungau spune:
Monica, mi-e rau, ce pret!!!!! Apropos, cam cat costa o cezariana - fara sa te jupoaie de bani - in mod normal si cat costa o nastere pe cala normala cu doctor???
Ella 2000 bine ai venit, sarcina usoara si multa sanatate!
Irina si bebe 16 sapt.
anis spune:
Fetele eu propun sa inchida moderatorii cap.16 ...si sa deschid cap 17....ca aici discuti a fost facuta..
OK??
AniS
si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Fetelor nu-mi vine sa cred, chiar nu s-a mai deschis un subiect nou?
Intre timp se pare ca s-a remediat problema, si chiar daca am pierdut cateva pagini, eu zic fie scriem din nou, fie scriem acum noile probleme...
Eu pentru nastere am auzit intre 100 Euro pentru nastere normala si 200 pentru cezariana. oricum, 500 este exagerat si eu personal nu cred ca as fi dat atatia bani in locul taticului fericit...sunt atatea cheltuieli dupa ce vine bebe, ca trebuie sa ne dramuim banii mai mult decat ne inchipuim!
Si nu ma refer doar la pampersi si eventual lapte (pentru mamicile mai ghinioniste ce nu pot alapta), ci la controale medicale pentru noi cat si pentru bebe mic, tot felul de siropele care desi sunt gratuite in mare paRTE, nu ne gasim noi timp sa ajungem la medic pentru retete...etc.
Pana se va redeschide capitolul 17...
Va pup,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 18 saptamani + (DPN 1 august)
andre_ea spune:
Salut!
Vineri nu am fost la serviciu, sambata si duminica nu am internet, abia asteptam sa ma pun la punct cu noutatile. Cand colo, ce sa vezi? Ia noutatile de unde nu-s.
Era ceva ce trebuia stiut de toate? Se mai aude ceva de intalnire?
Va pupic!
Andy si
19 saptamani
Andy
peca spune:
toate subiectele postate in ultimele 3 zile au fost stere...din cauza unor probleme tehnice.....inclusiv sub. 17...care fusese deschis si unde se postase deja.....
este undeva la "anunturi" explicatia acestui "fenomen"
peca 
_
http://community.webshots.com/user/peclitza