Imperfectiunile perfectiunii de linga noi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Mi-as dori sa fie mai pupacios
mai ordonat,mai putin irascibil,mai vorbaret,mai.....dar atunci nu stiu daca l-as mai iubi asa mult ca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

in serialul "ally mcbeal" parca era o faza draguta. cica alergam jumatate din viata sa gasim barbatul perfect. si cand l-am gasit, ce facem?
ne petrecem cealalta jumatate a vietii incercand sa-l schimbam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Super, Ayla, acum ca ai spus-o tu, imi aduc si eu aminte replica asta din film dar imi iesise din cap. Fetelor, noi spunem de ei, dar credeti ca noi suntem perfecte? Bineinteles ca nu. In legatura cu iubi al meu, mi-as dori sa nu isi mai doreasca asa de tare doi copii, pentru ca eu vreau doar unul. El e nebun dupa copii si eu... nu! Va rog sa nu imi sariti in cap! Pupici

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Initial creeata de tora97

Il iubim... este Fat Frumosul nostru, icoana batuta n pietre nestemate la care se inchina inima noastra plina de iubire Nimic si nimeni nu se compara cu cel caruia am ales sa i daruim cealalta jumatate de pat cu care sa pasim alaturi pe drumul vietii
Este tandru, intelegator, iubitor, puternic, etc si totusi... este si el om, are si el tarele lui

Ce ati vrea sa schimbati la el? Ce anume i strica perfectiunea?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Nu as vrea sa schimb nimic. Nu ca ar fi perfect. Dar o vorba inteleapta spune ca pe-un barbat sa-l alegi, in primul rand, dupa defectele pe care poti sa i le suporti.... si apoi dupa celelalte.
Asa ca l-am luat asa_cum_este.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

si eu il iubesc asa cum este dar mi-as dori sa fie mai putin suparacios
Ai descris frumos,Tora

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Eu as dori sa fie mai ordonat si sa renunte la privitul la TV dupa orele de program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu nu vreau sa schimb mare lucru,dar daca aud ca el vrea sa schimbe ceva,mai vorbim.

Mergi la inceput