Relatii la serviciu?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by marius

Mai ai la dispozitie aproximativ 1 luna si jumatate... gaseste solutia.

he he he tare intuiesc eu ca Marius a vrut sa spuna ca peste o luna jumate va intra vreo noo lege in vigoare care reglemeteaza asa ceva, zi-mi daca gresesc Marius

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

dana draga !sintem aici cu tine! eu cel putin sint tare incintata de ce traiesti tu acum!
VREAU SI EU!
doamne ce frumoase-s inceputurile astea!cind un sarut te duce intr-o stare de......vise!
te pupacesc cu mult drag!
astept...continuarea.
se pare ca ai drepatate:VA FI CEVA !!!!!!!
giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sunt putintel invidioasa pentru fulturasii pe care ii simti
eu sunt mai tupeista de felul meu si nu cred ca ii spuneam pana acum ce simt , dar poate ca este mai bine ca tine, asa poti sa visezi mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

UAU !!!!

Super trebuie sa fi fost sarutul ala "intamplator" pe coltul gurii
Dupa parerea mea daca asta a fost intentia lui,inseamna ca i s-au aprins calcaiele...
Tine-o tot asa ca asta e cea mai frumoasa parte a unei relatii !
Si mai cred ca Nu trebuie sa fortezi nota ,lasa sa vina totul de la sine
Dar tu stai singurica?...eu merg si mai departe cu gandul la cuibusorul de nebunii...

Te pup

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Vreau sa va spun ca am si eu o relatie la serviciu...dureaza de trei saptamani si e minunat! Flori pe birou, invitatii la masa de pranz, surprize, saruturi furate, ce mai, ca la prima iubire!Ma simt supeeeer!Ati ghicit, relatia o am cu sotul meu, care de trei saptamani s-a angajat la o institutie din cladirea in care muncesc eu...eu sunt la mezanin si el la etajul 1!Din aprilie, cand merge Dennis la gradi, sper sa si venim si sa plecam impreuna!Sunt fericita! Succese tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Marius, de ce o luna si jumatate?Pana la ziua lui?(inceputul lui mai).
Dezvolta te rog!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Whau cu atat mai mult!!!! Intra in vigoare "legea lunii mai" a fiecarui an! ca sa parafrazez un mesaj de mai sus. Tine doar 31 de zile.

Ce poveste frumoasa ...totusi...

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Frumoasa, frumoasa, nimic de zis...eu una ii doresc sa se implineasca. Insaaaaaaaa, nu pot sa n-o atentionez. Dana, cu cat cazi mai de sus cu atat te lovesti mai tare, iar suferinta e pe masura. Nu vorbesc din carti, am triij'opt di ani si am vazut destule....incearca totusi sa pastrezi contactul cu realitatea. Barbatii in anumite posturi de conducere se feresc ca de draq sa aiba o legatura la servici.....mai ales una serioasa. Pt ca le ingradeste libertatea de decizie si in timp creeaza probleme. Cunosc destui barbati in asemenea posturi care spun ca au colege sau subalterne de care se simt foarte atrasi...dar se feresc ca de dracu de o relatie, tocmai pt acesta libertate. Multi nu-si risca postul, sau eventual afacerile pt o femeie....regret ca spun, dar asta-i situatia.
Eu in locul tau as fi foarte rezervata....chiar asa indragostita fiind....daca el m-ar dori ar trebui sa faca el pasii spre mine....si nu unul...multi al naibii sa ma poata convinge si sa am incredere. In nici un caz nu as face eu primul pas....si nici restul zece...
Oricum, multa bafta...daca te merita, o va face, daca nu, mai sunt barbati....

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

mmmm, imi amintesc si eu momentele acelea cand il doresti muuuult, nu poti respira fara sa te gandesti la el. cand ii simti 'parfumul puloverului' si te strange 'un pic mai tare' si ametesti si ti se umezesc... okii (ce mai, fleasca se fac). si parfumul si senzatia persista pana adormi...cu gandul la el. si iti cumperi parfumul pe care il foloseste si imbibi perna cu el...

si apoi in sfarsit sunteti impreuna... betie de fericire...aripi...

si apoi urla bebe noaptea si el nu se trezeste, doarme ca lemnul! si cu bebele intr-o mana, cu cealalta invarti in ciorba si cu CEALALTA shimbi scutecul si cu CEALALTA stergi praful si el cu telecomanda in mana cere un pahar cu apa...
si seara isi arunca ciorapii lanaga pat si dus e in lumea viselor... asta dupa ce tu te-ai dusat si parfumat... cu parfumul lui preferat!

cred ca e mai mult loc de mine la subiectul aduscai, la aberatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

quote:
Originally posted by Yasmin

mmmm, imi amintesc si eu momentele acelea cand il doresti muuuult, nu poti respira fara sa te gandesti la el. cand ii simti 'parfumul puloverului' si te strange 'un pic mai tare' si ametesti si ti se umezesc... okii (ce mai, fleasca se fac). si parfumul si senzatia persista pana adormi...cu gandul la el. si iti cumperi parfumul pe care il foloseste si imbibi perna cu el...

si apoi in sfarsit sunteti impreuna... betie de fericire...aripi...

si apoi urla bebe noaptea si el nu se trezeste, doarme ca lemnul! si cu bebele intr-o mana, cu cealalta invarti in ciorba si cu CEALALTA shimbi scutecul si cu CEALALTA stergi praful si el cu telecomanda in mana cere un pahar cu apa...
si seara isi arunca ciorapii lanaga pat si dus e in lumea viselor... asta dupa ce tu te-ai dusat si parfumat... cu parfumul lui preferat!

cred ca e mai mult loc de mine la subiectul aduscai, la aberatii...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Wow Dana, cite noutati!
Intii scuze ca nu am mai scris si nu te-am felicitat de ziua ta - La multi ani!- cu multa intirziere.
Eu cred ca au inceput sa apara doi-trei fluturasi si pe la el, dar fi atenta....e Taur. Taurului ii place sa creada ca el e cel care cucereste, el face miscarile. Am avut un coleg in zodia asta, lucra impreuna cu sotia, ce sa-ti spun ii placea sa creada ca el hotaraste, desi se vedea clar ca ea il conduce din umbra. Si da, le plac femeile mature si inteligente, chiar un pic indiferente, dar apreciaza flirtul. Si apropo, sarutul acela nu a fost din greseala in locul cu pricina, a stiut exact ce face. Pupici

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput