Relatii la serviciu?(2)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
La multi ani, Dana! Sa ai parte de tot ce-ti doresti. Si cat mai multi "fluturasi in stomac"!
Am sa-ti urmaresc povestea, in continuare, chiar daca nu o sa prea postez. Bafta multa!
,
Claudia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Nu s-a intamplat nimik spectaculos.Au fost niste probleme de dimineata si a fost ocupat.Colegii nu cred ca i-au spus si el cred ca a uitat. Pe la 13 i-am chemat pe toti la o "mica sedinta" in sala de consiliu, si l-am rugat pe un coleg sa il cheme , a zis ca vine , a intrebat de ce, dar a primit niste musafiri, care nu mai plecau.Normal ca nu am stat mai mult de 1/2 h dupa care s-a spart gasca.Apoi la un moment dat vazand ca nimik, am intrat la el in birou si cu o fata asa de suparata am zis" nu imi spune si mie nimeni la multi ani de ziua mea?".El vorbea la telefon, mai era un coleg si mi-a zis ca are putina treaba...Am iesit , dar normal ca mustaceam....M-am dus in alt birou, iar cand am coborat afara m-am intalnit cu el care ma cauta si care mi-a zis "hai vino sa te pup ca plec , la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca" .si m-a pupat ...si eu pe el si m-a starns asa putin in brate...Imi mirosea puloverul a el....daca ar sti el ce imi doresc .....
Hai ca o sa mai povestesc....Seara iar a venit unul cu niste programe si era cam indispus...Azi in schimb era cat pe ce sa raman doar eu cu el si cred ca se intampla ceva....
Va pup si va multumesc de urari...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](images/user_woman.png)
Bubbles spune:
Mama, Danutza, cat de mult asteptam sa scrii! sa se intample "ceva" cat mai repede si... bine!
Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
M-am hotarat , il invit sambata la party.Am organizat ceva intr-un club si o sa il invit.
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Succes! Sa nu fii incisiva. Dar nici timorata. Fii tu insuti. Asta e parerea mea.
Bafta!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
dana p. spune:
De-aiba asteptam sa scrii si sa ne spui ce ai facut.Imi pare rau ca nu a iesit chiar asa cum iti doreai de ziua ta dar daca te-ai hotarat sa-l inviti la party iti doresc mult succes si sper sa nu te refuze!!
Dana
nshiro spune:
Acum am intrat si eu pe subiect si l-am citit cap coada cu sufletul la gura...... Zaresc o unda de dezamagire in ultima ta postare?! Aveam un feeling ca asa se va intampla... De obicei cand iti pui mari sperante intr-o anumita chestie se intampla cam pe dos... Sunt convinsa ca partea frumoasa va veni atunci cand te astepti cel mai putin. Si mai am eu o convingere ca daca e sa fiti impreuna veti fi, indiferent de circumstante... Nimic nu e intamplator.
In alta ordine de idei, am si eu o prietena care a avut o idila cu seful ei. Toate angajatele erau innebunite dupa el, el tipul glacial, nu vorbea cu nimeni mai mult decat era nevoie, si din cand in cand pentru a-si spori popularitatea arunca un zambet irezistibil sau facea o gluma de bun gust. Astfel incat care mai de care incerca sa-i intre in gratii si sa-i arate ca e disponibila.... Prietena mea era si ea intimidata de el insa nici nu visa la o relatie... Cum s-a intamplat? A inceput la baute cu colegii, la care el in mod normal nu prea lua parte, a devenit chiar initiator... si s-a "produs" intr-o seara, cand programul s-a terminat el i-a spus sa-l astepte ca are de discutat ceva. Apoi s-a oferit sa o duca acasa. Pe drum i-a zis ca trebuie sa treaca pe la el pe la apartament ca are de luat ceva. A invitat-o sus si i-a spus sa-l astepte, timp in care dansa a dus o lupta crancena cu ea insasi daca sa plece sau sa ramana. El a revenit dupa jumatate de ora cu ceva de mancare si o sticla de sampanie. Au inceput sa vorbeasca, mai mult ea din cauza tensiunii acumulate, pana cand el a oprit-o cu un sarut...
rocsana
daniela_daneza spune:
Marius, MERSI DE INCURAJARI.Voi incerva sa fiu eu insami.
Rocsana ,in ultima mea postare am spus ca il voi invita sambata.In penultima va povesteam ca am avut ocazia sa raman singura cu el , dar a aparut acel coleg si nu s-a mai putut.Si am inteles si de la sef, ca nu doreste sa stie ceilati(din discutie, din moment ce a zis ca se uita singur pe acea oferta...si sa ma duc acasa, la care eu, acasa, el unde vrei tu...)
Credeti ca ar fi bine sa mai invit pe cineva de la firma? Desi nu prea am pe cine, dar asa ca sa nu se simta el prost....sa imi spuneti, da?
Dana