Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
Saphir, felicitari pentru samburica! sa fiti sanatosi toti 4 si sa aveti o viata frumoasa!
Ileana,
lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre 
poze noi 
buli spune:
Otilia
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa
Anca si
Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Andruska spune:
AILISH bine ai venit pe lume - sa ai parte de o viatza frumoasa, cu multe bucurii si impliniri si sa fi la fel de curajoasa si frumoasa ca mama ta 
Saphir - sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate sa te bucuri de cele doua minuni alte tale si de sotiorul tau...care mi-aduc aminte ca atunci cand ai ramas insarcinata ti-a spus ca o sa ii faci o feritza
si a avut dreptate. Sa fi iubita
!!!
Ioana multumesc de SMS
.
Adriana bine ati revenit !! Ma bucur ca ati avut putin timp doar pentru voi...
si felicitari parintilor tai ca s-au descurcat
. Apropos de aparat...asteptam poze
cu Rares frumosul !!!
Noi am fost la o petrecere la McDonalds- o prietena de a lui Andrei - unde ne-am simtit tare bine, iar acum Daniel se plimba cu amandoi ca Matei a adormit
.
Este asa de scump: spune mama iar astazi am avut impresia ca spune mama mea
. Cand i-am facut baie spunea ama in loc de apa, iar eu tot ii repetam si el una si buna ama, ama, ama..si cand s-a enervat a spus pe un ton putin mai ridicat MAMA - ceva de genul, mai lasa-ma in pace
. Merge super bine, se ridica singur de jos, sta pe vine mult timp si se joaca, isi face singur de treaba...ce sa mai, este un simpatic si un dulce. A inceput sa se rusineze cand vede persoane straine. Ai vostri fac asa?
Andrei se pregateste pentru serbarea de 8 Martie si este f incantat ca ma duc. Nu vor merge decat mamele....abia astept sa il vad.
Ii iubesc tare mult pe amandoi - ei sunt sufletul si viatza mea
.
Ma duc sa mai fac una alta pana vin acasa ca dupa aceea va trebui sa stau dupa ei
.
O seara placuta tuturor 
Andra
lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
claudiachirila spune:

OTILIA!!!!!!!
Andra, si Dragos a inceput sa se rusineze cand vede persoane straine. Se ascunde asa dulce, ca iti vine sa il mananci.
Roxana_G spune:
Otilia 
Diana Alexia 
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase, sa aveti parte numai de bucurii si iubire!
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anabordea spune:
MULTA SANATATE SAPHIR!!! SA-TI TRAIASCA COMORILE!! MI-AU DAT LACRIMILE CIND AM CITIT!
Ana
si
Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea
firutza spune:

FELICITARI <SAPHIR!!!SA-ti raiasca puii mici si sa te bucuri de ei!! SAMBURICA<BINE AI VENIT IN LUMEA ASTA MARE<IN CARE VEI FI UNICA IN FELUL TAU!!!

Firu&Edifoto Edi
ad_risnov spune:
'Neata!
Diana Alexia
!!!
1 Anisor
Ce de 

!!! Parca nici nu vine Martisorul
...
Azi noapte Rares a avut iar program artistic cu noi
. Dupa ce ai mei mi-au zis ca a dormit super bine noptile trecute, acum si-a dat in petec de m-am trezit cam asa
. Nu mai stiu ce sa-i fac ca sa nu se mai scoale si sa nu mai urle in halul asta. Poate or iesii odata dintii aia
.
In jur de 15 martie am alt examen pt. doctorat, dar dupa aceea am decis ca ne vom chinui o saptamana, dar vrem sa incercam sa-l dezvatam de masa de noapte. Sper sa ne si iasa
.
Adriana
si
Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Elena I. spune:
oau! nu-mi vine sa cred ca s-a petrecut deja miracolul!
Saphir, felicitari, refacere rapida, sanatate si putere multa ca sa te ocupi cit mai bine de cresterea dragalasilor!
Simburico, bine ai venit pe lume! Sa ai o viata fericita si implinita!!!
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">
cu Erica la un an
Elena si
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
Andruska spune:
Buna dimineata 

.
Sunt bucuroasa ca am ajuns la birou, unii din colegii mei nu au reusit decat cu greu iar altii deloc. Sper sa pot ajunge si inapoi acasa
.
Adriana imi pare rau ca nu a dormit Rares - cheama-i inapoi pe parintii tai
.
Va pup pe toate si va doresc o zi super frumoasa
.
Andra
lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!