Miresele anului 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu am facut cununia civila intr-un cadru foarte restrans (strict familia apropiata) si le-am spus ca nu e cazul sa aduca cadouri pentru ca nunta mare o s-a fac in luna mai si nu vreau nici un fel de cadou. Totusi, am primit si cadouri, adica cele "tip": serviciu de pahare whisky cu frapiera, set complet de farfurii cu platouri, supiera ...etc si un set ce cescutze de diferite marimi si functionalitati cu sfesnice pentru ocazii mai romantice...

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi Degetzel. poate vom lua si noi ceva simbolic.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna seara fetele!!!!

postez din nou mesajul din 5 martie ca vad ca paginile alea au disparut!!!catalin unde sunt paginile??

tocmai ma laudam si eu ca am facut si am dres destule
dar o luam de la capat
1.am comandat invitatiie...o sa o caut pe net si am sa o arata sa-mi spuneti si voi parerea voastra
2.am vorbit cu dj si ne-am stabilit la pret si la o parte din melodii
3.am fost la restaurant si am vb cu tipul de acolo sa ne zica ce sicum si ce cantitate avem nevoie
4.am vorbit tot cu tipul de la restaurant si a zis ca se ocupa de decoratiuni asa cum vreau eu...vom mai vb la pret

si am mai facut ceva a nu-mi mai aduc aminte nici sa ma bati....

voi??cum stati cu pregatirile??

va pupic la toata si va doresc acelasi succes care la-m avut eu sambata la realizari in legatura cu nunta

pupici kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Kopilash, felicitari ca ai reushit sa rezolvi atat de multe probleme.Eu ce sa zic.Sunt cam disperata pentru ca nu gasesc DJ.Nu shtiu unde sa mai caut .Voi cele care statzi in Bucureshti avetzi marele avantaj ca avetzi de unde alege.Mai intai sa termin cu examenele shi apoi ma voi apuca de cautari.Poate voi avea mai mult noroc.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

LA MULTI ANI FETELOR!!!!!
Sa fiti iubite, sa aveti o nunta ca in povesti si primavara in sufletele voastre toata viata!

Degetzel felicitari iubita!!!! Sa fiti uniti, sa invingeti totul, sa aveti noroc si multa fericire!!!!

Fetelor eu momentan nu am cu ce sa ma laud... Am scris Vineri, chiar actualizasem si listuta dar... din cauza problemelor cu care s-a confruntat admin-ul s-a sters tot. Acum sincer nu am timp sa ma ocup de lista dar promit ca maine cel tarziu sa ma ocup de ea!

Ce faceti astazi? pe mine ma scoate Iuby in oras... desi nu prea ma simt bine.... Am racit foarte rau (din cauza asta nici nu am mai scris de mult timp) si imi trecuse dar acum vad ca iar ma ia... brrr!!! Ce frig imi e! Am venit la voi aici ca e mai cald...

Pupici grasi

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Dragele mele, astazi nu pot decat sa va doresc S-AVETI PE CHIP DOAR GHIOCEI, SI-N SUFLET NUMAI PRIMAVARA. Sa fiti iubite, sa fiti rasfatate de sorta, Soarele sa va zambeasca in fiecare zi, iar succesul sa va insoteasca mereu; sa cunoasteti doar gustul succesului, sa va bucurati de toti cei din jurul vostru, iar la randu-va sa-i bucurati pe cei ce va inconjoara.

Va pup,
Loredana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Fetelor,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fitzi fericite shi iubite.Distractzie placuta daca avetzi planuri pentru seara asta.
Sa inchinam shi un pahar in cinstea zilei noastre .
Bibyrox, insanatoshire grabnica.Ne-ai lipsit zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

LA MULTI ANI FRUMOASELOR!
va invit sa va delectati cu fotografiile din albumul "frumusetea e in ochiul privitorului" - cadou de 8 martie de la noi. sunt in linkul din semnatura

pupici

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

La multi ani fetele!!!! Sa fiti iubite si fericite, sa aveti un an frumos cu o nunta asa cum va doriti!!
Noi in seara asta vom profita ca mergem sa discutam cu formatia si vom iesi si in oras. Impuscam doi iepuri
Babyrox, ne-ai lipsit pe aici, fa-te bine repede si hai sa mai discutam despre MAREA INTALNIRE!!!
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata, frumoase viitoare miresici!
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, ca sa puteti organiza nuntile si sa aveti parte in final de nuntile pe care le visati!

Degetzel ce sa zic....m-ai dat gata cu costumul.....ai fost superba .... si machiajul a fost "beton".
Frumoase poze, frumoasa cununie civila....FELICITARI.....CASA DE PIATRA.....SI TOT CE VA DORITI......(de abia astept sa vad impresiile si dupa nunta!) si BRAVO TIE...ai rezistat eroic la cate intamplari ai avut! Oricum dupa poze a iesit excelent. Inca o data felicitari!

Ps: Bibyrox cum a ramas cu intalnirea?

Mergi la inceput